Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לשאר בהתאם לנסיון העבר שתהיה השפעה, אבל בדיליי, וירידת הערך אכן תגבר אבל זה לא שהמחיר פתאום יקפוץ למטה, הוא פשוט יתחיל לרדת קצת יותר כל חודש.

אם אתה רוצה רכב עכשיו, אז מה זה משנה אם עוד שנה הוא ירד בעוד 3000 ש"ח?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא כנראה מאלה שמחכים שיגיע דגם חדש כדי להתקשר למוכרים ולחפור להם שיורידו עוד ועוד "כי יש כבר דגם חדש, הדגם הזה כבר מיושן וכו כו..."

בינתיים נראה שהגעת הדגם החדש תהיה קלף מנצח לדגמי הספיריט והפרימיום המפוארות עם מנוע ה165 כ"ס, אני למשל, לא מוכן בשום פנים ואופן לחזור אחורה למנוע רק 122 כ"ס, מבחינתי נשאר עם הדגם הישן, שכאן אני כבר אומר לך שאם זה יפגע במחיר מחירון הישנה, היא עדיין תימכר במחיר גבוהה שואף למחיר המחירון.

פורסם
הוא כנראה מאלה שמחכים שיגיע דגם חדש כדי להתקשר למוכרים ולחפור להם שיורידו עוד ועוד "כי יש כבר דגם חדש, הדגם הזה כבר מיושן וכו כו..."

נו ברור זאת המטרה..

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

האמת, מי שהיה שואל את זה על פוקוס דור שני בזמן שפוקוס דור 3 הגיע לארץ. תוך שנה שנתים בזמנו פוקוס דור 3 התחילה ליפול במחירון וגם הופסק היבוא. ובנוסף אם אני לא טועה פוקוס דור 2 נענשה לשווא.

• תוכן חדש...