Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה Car enthusiast?

hyundaii10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קצת הומור עם קריצה למציאות לא הרג אף אחד.

בארץ הרבה יותר קשה להיות ״חובב רכב פעיל״, בחול זה הרבה יותר קל, גם בירוקרטית וגם כלכלית.

לא נכון, תלוי איזה סוג של חובב אתה. להיות חובב פעיל של סופרקארז זה קשה, להיות חובב פעיל של רכבים עממיים פחות קשה.

גם בחו"ל זה לא נחשב תחביב זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסדר גם אני קניתי טרנטה במחיר של אופניים חשמליות בסיסיות ואני מאוהב בה עד הגג. ההבדל הוא שבארץ אחרת הייתי קונה את אותה טרנטה בגירסת אחרת... או רכב אחר יותר מעניין.

תחשוב מה היית עושה עם רכב ההלוויות שלך במדינה קלה יותר או מה היית קונה במקומו...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לא הבנתי בדיוק את הנקודה שלך, אתה רק מתעניין אבל יורד על אלה שיש להם יותר ידע / כסף ממך לממש את התחביב שלהם.

ואין שום קשר בין עלות הרכב להתעניינות ברכבים, יש סיכוי שבעלים של סובארו brz יתעניין ברכבים יותר מבעלים של רולס רויס פאנטום.

הבנת לא נכון.

קורה לא מעט שאלה ששופכים כסף לא באמת יודעים על מה הם שופכים אותו.

מכיר גם כאלה ששופכים כסף שאין.

בעלים של RR פאנטום מתעניין בנוחות ורמת הגימור ובעלים של BRZ מתעניין בלהגשים את משבר גיל ה40/סגנון נהיגה מסוים.

שניהם מתעניינים ומוכנים לשלם לא מעט כסף בעבור הפרמטרים החשובים להם.

אני כרגע בלי רכב,אנסה למשוך ככה עד שלא תהיה ברירה וגם אז אקנה משהו לא יקר ואמין.

מה שנקרא סדרי עדיפויות-מעדיף לטוס ולצאת מלתחזק גרוטאה שתכבול אותי אליה כלכלית.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בעבורי מדובר באהבה לכלי רכב שנועדו בראש ובראשונה - לנהג. תיבה ידנית, מנוע טוב, שוק שיפורים, קהילה. וכמובן אמינות שלא תגרע מהחבילה.

מבחינתי פרארי למבורגיני וכל שאר רכבי הפאר יוצאים מהמשוואה כיוון והם נועדו לפלח קטן באוכלוסיה, שלא כמו סוגי רכבים אחרים שהם יותר "בהישג יד", אלו מביאים אדם לתואר Car Enthusiast.

פורסם
הבנת לא נכון.

קורה לא מעט שאלה ששופכים כסף לא באמת יודעים על מה הם שופכים אותו.

מכיר גם כאלה ששופכים כסף שאין.

ועדיין מה הקשר בין מה שאמרת להגדרה של חובב רכב?

בעלים של RR פאנטום מתעניין בנוחות ורמת הגימור ובעלים של BRZ מתעניין בלהגשים את משבר גיל ה40/סגנון נהיגה מסוים.

שניהם מתעניינים ומוכנים לשלם לא מעט כסף בעבור הפרמטרים החשובים להם.

מי שקונה פאנטום קונה אותה בגלל שהיא פאנטום ויש לו כסף להכי טוב, הוא מתעניין בלעשות כסף. אז עכשיו גם בעלי BRZ על הכוונת...

אני כרגע בלי רכב,אנסה למשוך ככה עד שלא תהיה ברירה וגם אז אקנה משהו לא יקר ואמין.

מה שנקרא סדרי עדיפויות-מעדיף לטוס ולצאת מלתחזק גרוטאה שתכבול אותי אליה כלכלית.

יש בך הרבה תיסכול וקנאה כלפי אלה שכן ממשים את התחביב שלהם או אפילו שומו ושמיים, רק "משננים פרוספקטים".

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בסדר גם אני קניתי טרנטה במחיר של אופניים חשמליות בסיסיות ואני מאוהב בה עד הגג. ההבדל הוא שבארץ אחרת הייתי קונה את אותה טרנטה בגירסת אחרת... או רכב אחר יותר מעניין.

תחשוב מה היית עושה עם רכב ההלוויות שלך במדינה קלה יותר או מה היית קונה במקומו...

"רכב מעניין" זה תלוי בעיקר במיקום שלך. בארה"ב למשל הטרנטה שלך תהיה סופר מעניינת אצל חובבי רכב גם בגרסה הכי בסיסית כי כמעט ואין כאלה מכוניות שם. אצלנו אנשים עפים על מוסטנג v6 בסיסית מתחילת שנות ה90 ושם זה רכב של גרושות עם עודף משקל שגרות בקראוון.

הבעיה האמיתית בארץ זה לא מגוון של דגמים כי תמיד אפשר לייבא, אלא האיסור הגורף על שיפורים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
יש בך הרבה תיסכול וקנאה כלפי אלה שכן ממשים את התחביב שלהם או אפילו שומו ושמיים, רק "משננים פרוספקטים".

אין לי מושג מאיפה הבאת תסכול וקנאה.

ואלה שרק משננים פרוספקטים.

לא יודע,לא מתחבר כל כך,אבל שיהיה...

אני לא מחזיק רכב כי זה לא נמצא בסדר העדיפויות שלי,

ויש המון דרכים להתעניין גם בלי להפוך את העניין למעמסה כלכלית.

"מי שקונה פאנטום קונה כי הכי טוב"

יש בנטלי,מרצדס וכו'.

אתה יוצא מנק' הנחה שעשירים זורקים כסף על סמך תחושת בטן אני נוטה לא להסכים איתה.

מי שרשם לגבי תיבה ידנית,מבחינת יעילות הרובוטיות עובדות יותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אין לי מושג מאיפה הבאת תסכול וקנאה.

ואלה שרק משננים פרוספקטים.

לא יודע,לא מתחבר כל כך,אבל שיהיה...

אני לא מחזיק רכב כי זה לא נמצא בסדר העדיפויות שלי,

ויש המון דרכים להתעניין גם בלי להפוך את העניין למעמסה כלכלית.

"מי שקונה פאנטום קונה כי הכי טוב"

יש בנטלי,מרצדס וכו'.

אתה יוצא מנק' הנחה שעשירים זורקים כסף על סמך תחושת בטן אני נוטה לא להסכים איתה.

מי שרשם לגבי תיבה ידנית,מבחינת יעילות הרובוטיות עובדות יותר מהר.

בעבורי תיבה רובוטית יעילה, חסכונית ומתקדמת כמה שתהיה, לא יכולה להעביר את הפידבק המגיע מתיבה ידנית, ישנה ו"עתיקה" כמה שתהיה, אני פשוט מוצא אותה כטובה יותר.

אנחנו לא חיים באוטובאן ורובנו (לפחות הרוב שאני מכיר) לא מגיע לפצאל כל שבוע ולכן יתרונות ההקפה, מהירות החלפת ההילוכים וביצועים אם תרצה, מתגמדים. שוב, בעבורי.

• תוכן חדש...