Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה Car enthusiast?

hyundaii10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יצא לי לראות הרבה סרטונים בערוצי יוטיוב כמו Doug DeMuro, Hoovies Garage, LegitStreetCars, Tavarish, WatchJRGo וכו'...

יש מושג אחד שנשמע הרבה - "Car enthusiast"

מה הפירוש לזה בעברית?

והאם אתם מגדירים את עצמכם כ"Car enthusiast"?

פורסם

בס"ד

חובב רכבים, רק שבארה"ב המושג הזה מקבל משמעות עם הרבה יותר עומק עם זמינות חלקים אדירה ואופציות שיפורים מטורפות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא מכיר את המונח שאליו אתה מתכוון, אבל מהיכרות עם לא מעט תחומים - מדובר בדרך כלל בטווח גדול של תחומי עניין. מעניין בדגמים חדשים והטכנולוגיה שבהם, דרך הספורט המוטורי ועד כל מיני "שיפורים". עולם הרכב גדול, יש מקום לחובבי רכב שיעסקו בהרבה דברים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חובב רכב.

זה שמתעניין במכוניות מעבר לכלי שיעביר אותו מ-A ל-B.

זאת יכולה להיות התעניינות תיאורטית בלבד (כמו אצל 90 אחוז מכאלה), יכולה להיות התעניינות מעשית, כמו לקנות מכונית מעניינת, יציאה לימי מסלול, מכונאות בתור תחביב, שיפור רכב, שיפוץ רכב ישן, דיטיילינג וכו'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

והאם אתם מגדירים את עצמכם כ"Car enthusiast"?

לא.

אני מתעניין בשביל עצמי,אבל לא הופך את זה לאירוע חברתי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• אחראי פורום
פורסם

מה הקשר? כל דבר חייב להפוך לחברתי?

אפשר להיות חובב רכב פשוטו כמשמעו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דוגמא אישית שלי - לא מעניין אותי איזה דגם יצא לפרארי, או כמה עולה גולף GTI, או איך מתנהגת אבארט קופרה שקר כלשהו, או כמה קג"מ יש למנוע שלה.

אני מתנייד ביונדאי ליסינג היברידית, ושלם עם זה.

אבל אותי מעניינת הטכנולוגיה שמאחורי הרכב, תהליכי תכנון וייצור, טרנדים בתעשיה, למה יצרנים מסויימים עובדים כמו שהם עובדים, ואחרים לא (לדוג' למה טויוטה שמים דגש על אמינות, ווואג מנסים להכניס כמה שיותר טכנולוגיה מורכבת ברכבים שלהם), דברים מהסוג הזה.

את ההתעניינות הזאת אני יכול לשקף גם על תעשיות אחרות.

בנוסף - אני מאוד אוהב לנהוג, ולעשות טיולים ארוכים ברכב. אוהב את תחושת החופש וזה שאתה שולט במכונה של טון וחצי שמצייתת לפקודות שלך.

אז כן, אני מגדיר את עצמי בתור חובב רכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

לחלוטין לגיטימי. אפשר לכלול את זה תחת שם רחב של מוטוריקה. גם מה שסביב האוטו עצמו.

אם היינו דומים בהכל היה פה ממש משעמם.

באופן אישי, בניגוד לפעם אני פחות פנוי למעקב אחרי כל דגם ונתונים ומתמקד בנהיגה עצמה, כמובן מהסוג הכייפי, אני נהנה מכל סוג של כלי ממונע באשר הוא; ביכולת לפרק רכב לגורמים (גם פיזית וגם מבחינת תכונות); בתחזוקת ושיפוץ האספנות שלי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא הבנתי על מה הדיון?

אתה מבקש תרגום מאנגלית בפורום רכב במקום לבדוק רגע במורפיקס או שאתה שואל בפורום שעוסק ברכב האם החברים בו הם חובבי רכב?:screwy:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

בתרגום לעברית - מרייר על רכבים/מרייר בקארספורום/מרייר מול ערוץ דיסקברי.

תרגומים מקובלים נוספים הם כמו קודם רק עם ״מקלל״ במקום ״מרייר״, או הגירסא הרעה באמת ״מאחל״ במקום ״מרייר״.

בתרגום לכל שפה אחרת כבר הסבירו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא מרייר על כלום.

זה פשוט עוד תחום שמעניין אותי,לרוב אלה שמריירים רק יודעים לדקלם פרוספקטים וגם אם הם נוהגים ברכב יקר לא באמת יודעים להגיד מה טוב בו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

קצת הומור עם קריצה למציאות לא הרג אף אחד.

בארץ הרבה יותר קשה להיות ״חובב רכב פעיל״, בחול זה הרבה יותר קל, גם בירוקרטית וגם כלכלית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לא מרייר על כלום.

זה פשוט עוד תחום שמעניין אותי,לרוב אלה שמריירים רק יודעים לדקלם פרוספקטים וגם אם הם נוהגים ברכב יקר לא באמת יודעים להגיד מה טוב בו.

לא הבנתי בדיוק את הנקודה שלך, אתה רק מתעניין אבל יורד על אלה שיש להם יותר ידע / כסף ממך לממש את התחביב שלהם.

ואין שום קשר בין עלות הרכב להתעניינות ברכבים, יש סיכוי שבעלים של סובארו brz יתעניין ברכבים יותר מבעלים של רולס רויס פאנטום.

• תוכן חדש...