Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני מעוניין להחליף את כל הנורות סביב הרכב סובארו אימפרזה 1999.

אורות בריקס וחנייה, נורות פנסים קידמיים חוקיים לנורות חסכוניות (LED ) והרבה יותר חזקות.

אני מעוניין לקנות את הסט השלם מעלי-אקספרס רק שאני לא יודע למצוא את הדגם/סט הנורות.

אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.

ללא שם.jpg

עריכה אחרונה על ידי גילי29

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

כנראה אתה מעוניין שהמשטרה תעצור אותך בפעם הראשונה אחרי החלפה ותצטרך להחליף הכל בחזרה? יש לך רכב ישן שהקשר שלו ללדים לא קיים בעליל, לכן אני מציעה לך להימנע מכל הסיפור וזה עוד לפני שאתה מתחיל לברר איזה נורות אתה צריך וכמה זה יעלה לך.

פורסם

לדים בשנקל מאלי ודומיו מאירים פחות טוב מהנורות של הרכב.

זה אומר שזה יפגע בניראות שלך בלילה, יפגע בניראות שלך כשאתה בולם ומאותת, יפגע בתאורה האחורית שלך כשאתה נוסע רוורס וכו'..

אז מה הרעיון בעצם?!

יום טוב גם לך

פורסם

לא מבין אותכם !

לא ביקשתי ביקורת ביקשתי עזרה בזיהוי נורות.

כתבתי מאוד ברור נורות קידמיות חוקיות .... !

פורסם

חבר, נורה זה לא רק עוצמה. זה צבע אור, כיוון ופיזור.

שום נורת לד במחיר שפוי לא תתן תאורה תקינה.

בדיוק אתמול נסע מאחורי בערב מישהו עם פנסי לד עם רכב ישן כזה. זה היה נראה כמו מספר גפרורים מחוברים מבחינת עוצמה.

תכנון תאורה זה משימה הנדסית לכל דבר. הנורה מותאמת לפנס, הן רפלקטור או עדשה. אין (כמעט) שום סיכוי להתאים לפנס קיים נורת לד ולקבל הארה תקינה. גם בבית הזמנתי לד למנורות ספוט שיש בהן רפלקטור פנימי של המנורה עצמה. זה היה נראה זוועה מבחינת אחידות צבע ובעיקר פיזור אור ונזרק לפח המיחזור האלקטרוני למחרת.

אגב, סתם נקודה למחשבה, לא היתה לי נורת לד לבית שקניתי ממותג בינוני ומטה שהחזיקה 45,000 שעות...

פורסם

ואגב, כל נורת ברקס שראיתי, היא איטית מדי.

נדלקת לפעמים שנייה אחרי, כמו כל נורת לד סטנדרטית באיכות סינית. אז פה אתה כבר מסכן את מי שאחריך ואת עצמך ויתכן וחושף את עצמך לחוסר ביטוח במקרה הצורך.

לא מבין למה לא פוסלים על זה בטסט (על ההבדל בזמני ההידלקות בין נורת אור בלם ימין שמאל ולבין המרכז שכמעט תמיד זה לד בשנים האחרונות בכל הרכבים).

פורסם
לא מבין אותכם !

לא ביקשתי ביקורת ביקשתי עזרה בזיהוי נורות.

כתבתי מאוד ברור נורות קידמיות חוקיות .... !

העלת שאלה לפורום ציבורי, לא לתוכנית כבקשתך.

אם אתה הולך לעשות מעשה טיפשי, אל תתפלא אם יושבי הפורום יציינו זאת בפנייך.

יום טוב גם לך

פורסם
כתבתי מאוד ברור נורות קידמיות חוקיות!

אין דבר כזה (נורות דרך/מעבר LED כמוצר אפטרמרקט), נכון להיום. לפחות בארץ הקודש.

לכן גם כל המלצה כזו שתקבל (ואני בטוח שאפשר למצוא משהו בשרשור הזה) היא בגין עצת אחיתופל.

פורסם

טוב חברים

סתם לידיעה לאחר בדיקה נמצאו כמה נורות הלוגן בהירות 55 ולא 100 led או קסנון.

שאלה אחרת.

האים נורות הלוגן בהירות המותקנות בווינקרים ועל לוחית הרישוי עוברות טסט ?

תודה רבה לכל המשיבים

פורסם

אל תתקין מנורות לד או הלוגן באיתותים מכיוון שהדבר עלול לגרום לבעיות איתות כגון איתות מהיר/איטי מהרגיל. הפלשר מותאם לעבוד עם מנורות חוט להט רגילות נקודה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...