Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצלמות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע דיי הרבה על כביש 4 במיוחד בין מורשה לרעננה.

יש לי 2 שאלות:

1) איזה מצלמה מכוונת אלייך זאת שבצד שלך של הכביש או זאת שבצד השני?

2) מצלמות מהירות מצלמות רק את הלוחית הקידמית נכון?

תודה :)

פורסם
אני נוסע דיי הרבה על כביש 4 במיוחד בין מורשה לרעננה.

יש לי 2 שאלות:

1) איזה מצלמה מכוונת אלייך זאת שבצד שלך של הכביש או זאת שבצד השני?

2) מצלמות מהירות מצלמות רק את הלוחית הקידמית נכון?

תודה :)

1. בצד שלך

2. הן מצלמות את הלוחית האחורית.

ד"א, לא כל המצלמות בקטע הזה באמת מצלמות... חלקן הוא מה שנקרא "דחלילים".

פורסם

לדחלילים יש צורה מעט שונה בלי פתחי אורור בקופסא מאחור ועמוד אחר.

התחברתי לשירות 001* בפלאפון שמזהיר ממצלמות מהירות ,רמזור ולפעמים לייזר. השירות לא רע, במיוחד בכבישים שאתה לא מכיר.

נמרוד

פורסם

כנס לכאן:

http://www.speedtraps.co.il

ותלמד הכל לגבי מכמונות בישראל.

ולגבי השירות של פלאפון, אם אתם שואלים אותי זוהי רק עוד דרך לסחוט ממך כסף.

עד שהוא מודיע לך את המכמונת הדו"ח כבר בדרך הביתה...

פורסם
:

ולגבי השירות של פלאפון, אם אתם שואלים אותי זוהי רק עוד דרך לסחוט ממך כסף.

עד שהוא מודיע לך את המכמונת הדו"ח כבר בדרך הביתה...

העלות החודשית זה 10 ש"ח. יש חודש ראשון נסיון חינם. זה נכון שפלאפון סוחטת כספים בערמומיות רבה כל הזמן , אבל זו לא אחת השיטות.

נמרוד

פורסם

אני נוסע כל יום עם הכביש הזה. מראשל"צ עד רעננה, ובחזרה.

יש רק שתי מכמונות פעלות כרגע. אחת לכל צד. אני נוהג עם ולנטיין1.

מצלמה ראשונה. על הנתיב לכוון צפון מייד אחריי גשר הרכבת, אחרי היציאה לקריית מטלון בפ"ת (בנין IBM, INTEL). תמיד פעילה גם ביום וגם בלילה.

מצלמה שניה, על הנתיב לכוון דרום, לפני הכניסה לתע"ש אחרי הגשר, גם כמעט תמיד פעילה.

מדי פעם גם עומדות ניידות עם לייזר. בכל מקרה סע המסגרת המהירות המותרת +15%, ולא תצולם.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

אני לא בטוח שיש רק שני מצלמות . לפני חודש צפיתי בפלאש נחמד לאיזה רכב

מאחורי בסיירים ממש אחרי תחנת פז. את המצלמה מסתיר כיום שלט של תחנת רדיו

כלומר מה התדר שלה שלט לבן שמסתיר בדיוק את ראש המצלמה.

אני לא יודע אם היא פילה עכשיו ( כי אני לא נוסע שם מהר) אבל אני מאמין שכן.

פורסם
אני לא בטוח שיש רק שני מצלמות . לפני חודש צפיתי בפלאש נחמד לאיזה רכב

מאחורי בסיירים ממש אחרי תחנת פז. את המצלמה מסתיר כיום שלט של תחנת רדיו

כלומר מה התדר שלה שלט לבן שמסתיר בדיוק את ראש המצלמה.

אני לא יודע אם היא פילה עכשיו ( כי אני לא נוסע שם מהר) אבל אני מאמין שכן.

אם המצלמה פילה היא בטח נורא השמינה , כי פעם אחרונה היא הייתה רק עמוד :wink:

בכל מקרה - יאיר צודק לגבי הקטע האמור.

מלבדה ,על כביש 4 :

צפונה - אחת נוספת 500 מ' לפני צומת בני דרור , אחרי הפנייה לגוש תל-מונד.

אחת שכוסחה בעת האחרונה ,אבל לכו תדעו - אחרי צומת בית ליד , לפני צומת רופין.

דרומה - אחת כק"מ צפונית לצומת בני דרור (זהירות אפילו עם גלאי , התראה מ-א-ו-ד מאוחרת).

אחת 500 מ' צפונית לגשר של מחלף חולות (בדיוק מול הכניסה לכיוון גן-רווה מדרום).

זהו בכביש הזה.

מלבד זאת ,אחת בודדת בכביש 40 ,בכניסה למושב אחוזם (כ-3 ק"מ דר' לקריית גת).

כל שאר העמודים הם דחלילים , ושאר המצלמות הן ניידות ,כלומר מותקנות ברכבי משטרה , אין טעם במסירת מיקומן.

פורסם

חברים, למען הסדר הטוב, מצלמות מהירות ורמזורים בארץ מצלמות אך ורק את לוחית הרישוי האחורית !!! וזאת משום צנעת הפרט - תארו לכם גבר שנוסע בדרכו למקום מפוקפק בחברת איזו "מפוקפקת" ואישתו בדיוק הלכה לדואר כדי לפדות את הדואר הרשום שהגיע לבעלה וזה מה שהיא תראה בתמונה (אילו היתה מצולמת מלפנים...) - הבנתם את הרעיון הכללי אני מניח ...

עכשיו לעיקר, למה לשבור את הראש בכלל, כשאפשר לשים לוחית שקופה מיוחדת שמעוותת את המספר כשמסתכלים עליו מזוית ולא ישר מאחוריו ... פטנט גאוני ויעיל !!!עכשיו הם יכולים לעשות בוק מצידי ...

דרך אגב, שמעתי גם שאם שמים דיסקים רגילים לחלוטין של מוזיקה הפוכים הם מחזירים את הפלאש ושורפים את התמונה - נשמע הגיוני אבל לא הוכח בשטח אז אינני יכול להמליץ לכם.

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם

איפה ניתן להשיג לוחיות שקופות כאלה ששמים על הלוחית מאחורה?

וסתם דיסק שנשען על המשענת מאחורה יכול לשרוף את התמונה?

פורסם
חברים, למען הסדר הטוב, מצלמות מהירות ורמזורים בארץ מצלמות אך ורק את לוחית הרישוי האחורית !!! וזאת משום צנעת הפרט - תארו לכם גבר שנוסע בדרכו למקום מפוקפק בחברת איזו "מפוקפקת" ואישתו בדיוק הלכה לדואר כדי לפדות את הדואר הרשום שהגיע לבעלה וזה מה שהיא תראה בתמונה (אילו היתה מצולמת מלפנים...) - הבנתם את הרעיון הכללי אני מניח ...

עכשיו לעיקר, למה לשבור את הראש בכלל, כשאפשר לשים לוחית שקופה מיוחדת שמעוותת את המספר כשמסתכלים עליו מזוית ולא ישר מאחוריו ... פטנט גאוני ויעיל !!!עכשיו הם יכולים לעשות בוק מצידי ...

דרך אגב, שמעתי גם שאם שמים דיסקים רגילים לחלוטין של מוזיקה הפוכים הם מחזירים את הפלאש ושורפים את התמונה - נשמע הגיוני אבל לא הוכח בשטח אז אינני יכול להמליץ לכם.

ניר.

תסלח לי על הבוטות , אבל כל מה שכתבת הוא בגדר שטויות :!:

לגבי זווית הצילום ,אם תיגש לאתר :

http://www.speedtraps.co.il

ותבדוק בפרק השימושון ,פיענוח תמונת ה-F6 - תוכל לראות את הפג'רו שצולם מתקרב אל המצלמה. אם תבדוק טוב ,תראה שיש סימן מיוחד (דומה לאות ר') שמציין את סוג הצילום ,לרכב מתקרב או מתרחק.

נכון , השימוש בצילום רכב מתקרב הוא נדיר מאוד ,ונעשה אך ורק ממצלמות ניידות (7 הנייחות משתמשות כולן בצילום רכב מתרחק ,כלומר מאחור) , אבל קיים.

לגבי מצלמות רמזור , הצילום נעשה מאחור מכיוון שצריך לצלם פעמיים את הרכב , בכניסה וביציאה מהצומת , ושבתמונה יופיע גם הרמזור האדום.

אם תסביר לי איך עושים את זה בצילום מקדימה אני אשמח.

כל קשר בין זה לבין צנעת הפרט אינו קיים. בטח ובטח שמשטרת ישראל לא מעניין אותה עם מי ומתי אתה מבלה את זמנך.

לגבי כיסוי המספר - עד כה לא נמצא ולוא כיסוי אחד שיהיה יעיל בזווית בה מוצבת המצלמה הקבועה (22 מעלות מהכביש) . כל הכיסויים הפאסיביים מתחילים לעוות את המספר בצורה יעילה רק מזווית 35 מעלות ומעלה , ולכן אינם יעילים נגד המצלמה.

הכיסוי היחיד שיעיל טכנית הינו כיסוי המורכב מלוח LCD , אשר הופך מאטום לשקוף כאשר הוא מקבל מתח. כאשר מכבים את המתח ללוח , לא ניתן לראות דרכו את לוחית הרישוי.

3בעיות :

1 - שוטר שייסע אחריך יקלוט את התרגיל בשנייה.

2 - יותר גרוע - מה קורה בחנייה ? תדומם את הרכב , הלוח יהפוך לאטום , וכל עובר אורח או שוטר יראה את הקומבינה. תחבר למתח קבוע , עזבת את הרכב ליותר מכמה שעות ,המצבר ימות...

3 - עייפות החומר , סביר להניח שהלוח יאבד את האפקט שלו אחרי שהייה בשמש ,גשם ,אבק וכו' , שלא לדבר על כך שלמעשה מדובר בלוח זכוכית לא משוריינת ופגיעה.

בקיצור - לפני שאתה כותב דברים כאלה לא מבוססים , תבדוק בבקשה , עדיף לא לכתוב כלום מאשר לכתוב דברים לא מבוססים ולהטעות אחרים...

פורסם

ראיתי כמה לוחיות כאלה...המספר ממש נעלם..אך או קראתי או שמישהו אמר לי שזה לא עוזר למצלמה מכיוון שזה נעלם אחרי שאתה מסתקל מזוית של 40 מעלות ומצלמה מצלמת שאתה נמתא בזווית נמוכה יותר,קיצר לא יודע בידיוק אבל משהו כזה...

משהו מענין: אם לשים במספר מאחורה מראה קטנה כמו ששמים במראות הצדדיות,זה לא יסנוור את המצלמה??

פורסם

טוב , לאחר כמה בדיקות שערכנו , מצאנו מיני פיתרון :) נראה כמה זמן זה יעבוד..

חבר שלי הדביק שברי מראה קטנים , על הלוחית רישוי שלו , בעיקר ליד מספרים כמו 6 ו 3

ושצילמתי (בערך 40 תמונות מאלפי זויות וגבהים) רק 2 יצאו עם המספר בשלמותו \ אפשרות לקרוא אותו והם היו בצורה ישרה ולא מלמעלה או מרחק

פורסם
ראיתי כמה לוחיות כאלה...המספר ממש נעלם..אך או קראתי או שמישהו אמר לי שזה לא עוזר למצלמה מכיוון שזה נעלם אחרי שאתה מסתקל מזוית של 40 מעלות ומצלמה מצלמת שאתה נמתא בזווית נמוכה יותר,קיצר לא יודע בידיוק אבל משהו כזה...

משהו מענין: אם לשים במספר מאחורה מראה קטנה כמו ששמים במראות הצדדיות,זה לא יסנוור את המצלמה??[/quote]

לא , המראה עגולה ולא תחזיר את הפלאש בעוצמה מספקת.

הפטנט היחיד נגד הפלאש - פלאש נגדי ,מופעל ע"י חיישן פוטו אלקטרי (שכחתי איך קוראים לו בשפה מקצועית ,אבל לא משנה).

בעיות :

1. גלוי לעין , בעייתי עם שוטרים ו-ונדאלים .

2. מסנוור את הנהגים שנוסעים מאחוריכם ,שעלולים מההבזק להיכנס בכם...

3. ביום אין בכלל פלאש , מה תעשו אז ?

כמו שאמר אחד העם -לא זו הדרך...

• תוכן חדש...