Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני עומד בפקקים החום עולה למקסימום, אז אני לא נותן לו לעלות, נותן כמה מכות גז בניוטרל, ואז הוא חוזר לחצי.

זה לא קורה בעצירות ברמזור.

זה קורה רק בפקקים מה יכולה להיות הבעיה?

היה במוסך החליפו צינור מים ונוזל קירור חדש, אבל הבעיה ממשיכה.

לפעמים יש רעש של מים זורמים שלוחצים גז.

זה רכב נוסע כל יום 300 ק''מ.

תודה.

פורסם

1. שיבדקו שמאורר הרדיאטור פועל כשורה בשתי מהירויותיו.

2. שיבצעו ניקוז רויק ממע' קרור המנוע.

באיזה מוסך והיכן היית?.

האם יש עדיין אחריות למכונית?.

בברכה - רפי לין

פורסם

למה החליפו צינור? נזל? (כנראה שלא).

למה החליפו נוזל קירור?

יש לי תחושה שהמוסך לא אבחן נכון או באם הייתה בעיה עם צינור, לאחר החלפתו נותר משום מה אוויר במערכת (הניקוז בוצע כשברז החימום פתוח?).

אם הבעיה לא קיימת כאשר הסל"ד גבוה (בנסיעה או כשאתה נותן מכות גז) ואתה שומע רעש בעבוע (רעש מים זורמים), יש סיכוי ממשי שכל הבעיה היא רק קצת אוויר במערכת.

ניקוז נכון וסע לשלום...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם אני חושב כך. היה לי מיקרה דומה עם פונטו של בחורה שהגיעה אליי עצובה מאוד לאחר שחרצו את גורל ראש המנוע כי הרכב היה מיתחמם לאחר מיספר דקות של נסיעה ומיכל העיבוי היה מיתמלא עד סופו. ניקוז אויר פתר את הבעיה והרכב הזה נוסע על חום מנוע אידאלי כבר מעל שנתיים...אז תן קצת יותר פרטים ומקסימום נכווין אותך אנחנו כיצד לבצע את הניקוז בצורה הטובה ביותר כי לא מעט בעלי מקצוע לא מתייחסים לעניין הזה ובפיאט זה מאוד חשוב.

פורסם (נערך)

הלכתי למוסך שהייתי אצלו, הוא אומר אולי יש בעיה בראש מנוע, רוצה רק כסף. הלכתי למוסך אחר, הוא אומר כמו שאמרתם צריך לנקז אוויר, ניקז אוויר לקח 100 שקל. עכשיו הכל תקין תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...