Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות רכב שני למשפחה. התקציב הוא 25-30. מחפש רכב חסכוני בדלק, זול בתחזוקה ובטיחותי שיסע 70 ק"מ ביום (מעדיף יפניות). לאחר מחקר מעמיק בסוף התמקדתי ב 2 דגמים שרשמתי בכותרת שמתאימים לדרישות שלי.

אשמח לדעתכם לגבי 2 הדגמים האלה. יתרונות, חסרונות אחד מעל פני השני.

גילוי נאות. היתה לי כבר סוזוקי ספלאש שמאד אהבתי לנסוע בה כך שנוחות הנסיעה/ישיבה מבחינתי זה לא אישיו.

פורסם

מוזמן לקרןא את הסיכום שלי לספייס סטאר:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם מתלבט בנושא, וגם לי היה ספלאש, שממש מרווחת וסוחבת היטב,

המיצובישי שבה נסעתי כאורח הייתה יותר רעשנית (המנוע נשמע כמו מכסחת דשא בהאצה), ופחות נוחה,

אבל היא מאובזרת יותר כנראה בטוחה יותר ובכסף תוכל לקנות חדשה יותר.

כנראה שבסוף הם די דומות וזה עניין של במה אתה מתמקד.

פורסם

הספייס סטאר אכן בטיחותית יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מוזמן לקרןא את הסיכום שלי לספייס סטאר:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

קראתי את הביקורת שלך ואכן זה נראה מאד מושך. אבל מה עם הרעש המנוע שנשמע בזמן נסיעה?

פורסם

בעליות ובהאצות הרעש מורגש עקב גיר רציף.

בשיוט/בין עירוני מישורי דווקא הרציף תורם לעבודה בסלד נמוך.

אם אתה שומע מוסיקה הוא פחות מפריע אבל נוכח.

פורסם (נערך)

הספייסטאר אכן מרגישה קצת "מכסחת דשא ולא בדיוק כמו רכב שלם, אבל מצד שני גם הספלאש לא בדיוק פאר היצירה.

אני רק יודע שאני מאוד מרוצה מהקניה של הספייסטאר. עקב משקל קל היא לא מרגישה עגלה, מאובזרת מעולה(מולטידמדיה עם מצלמת רוורס, ב. שיוט, ב. אקלים ועוד), וחסכונית מאוד( בנסיעה עם בקרת שיוט על 100-110 אני מקבל צריכת דלק של 1 ל 19).

אם היו מחזירים אותי אחורה, הרכבים היחידים שהייתי שוקל אותם בתור שדרוג זה סופרמיני עם מנוע טורבו. ספלאש ממש לא נכנסת בקטגוריה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

נהגתי בשתי המכוניות, בספייס סטאר אמנם רק כמה ימים, ואילו הספלאש הייתה מכונית מהעבודה של אשתי במשך כמעט שנה. ביניהן הייתי לוקח את הספלאש, ללא ספק. נכון, היא תהייה קצת פחות חסכונית. אבל עבורי היא מרגישה מרווחת בהרבה, ופחות קלסטרופובית ביחס לספייס סטאר. בנוסף, כפי שהוזכר, גיר רציף זה דבר מגונה ומעצבן שנורא קשה להתרגל או להתחבר אליו. בספלאש זה גיר אוטומטי פלנטרי "כמו פעם".

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רציף זה גיר מגונה? לא חושב.

כול אחד וטעמו, אני מתחבר לרציף, הוא חלק ותורם לצריכת דלק טובה, סלד נמוך בשיוט, אבל רועש.

ממה שזכור לי הספלאש אינה מרווחת יותר אבל עם תא מטען קטן יותר.

פחות מאובזרת, פחות בטיחותית.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

גולני גבעתי או צנחנים? אין לך יוליאן על מה להתווכח. מן הסתם, כתבתי את דעתי האישית. גיר רציף, פלנטרי או רובוטי? כל אחד יחליט מה טוב בשבילו. אני שונא לקבל תחושה כמו של קלאצ מחליק, עם רעש מבעס. הייתה לנו ג'אז היברידית כמה שנים והספיק לי לגמרי. כן, זה יותר חסכוני אבל זה לא הכל בחיים...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
אני גם מתלבט בנושא, וגם לי היה ספלאש, שממש מרווחת וסוחבת היטב,

המיצובישי שבה נסעתי כאורח הייתה יותר רעשנית (המנוע נשמע כמו מכסחת דשא בהאצה), ופחות נוחה,

אבל היא מאובזרת יותר כנראה בטוחה יותר ובכסף תוכל לקנות חדשה יותר.

כנראה שבסוף הם די דומות וזה עניין של במה אתה מתמקד.

זה הצחיק אותי חייב לציין

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

הספייס סטאר מקבלת ביקורות שלא ממש קוטלות אותה ביחס למחיר שלה היא חבילה די טובה הבעיה היחידה שלה זה הרעש של מטוס ססנה מימי המעפילים בהמראה אני אישית מעדיף את הספלאש

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

אין לי ניסיון עם הספייס-סטאר, אבל יצא לי לנהוג לא מעט על סוזוקי ספלאש (ידנית). הרכב מרווח מאוד מבפנים והמנוע הרגיש מצוין לרכב (אותו 1.25 ליטר של הסוויפט דור קודם).

רב נהדר שהמגרעת הגדולה ביותר שלו היא תא מטען בגודל של תא כפפות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
היי,

האם אתם יודעים, בניסן נוט 2011 (E11), הגיר הוא רציף או אוטמט?

גיר אוטומטי פלנטרי בעל 4 הילוכים.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...