Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה צריך להפריד בין מעגל תנועה לכיכר. מעגל תנועה קיים אם הציבו תמרור שמגדיר את קיומו (303) והוא מסדיר ז״ק לרכב שבמעגל. כיכר היא כביש סיבובי ויכולה אך אינה חייבת להיות מעגל. אם הציבו רמזורים או כל אמצעי אחר שמווסת את התנועה ומגדיר ז״ק, היא אינה מעגל תנועה.

ואכן יש כיכרות עם פתרונות שונים (גם בארץ, כיכר קוגל בחולון עברה גלגולים רבים), לפעמים טובים יותר ולפעמים פחות בגלל אילוצים שונים.

פורסם

מדובר על מעגל תנועה עם שילוט כחוק אעלה כפי שהבטחתי צילומים במהלך סוף השבוע, יום שישי- אז אני לא נוהג בכביש הזה,אלא נמצא בו רגלית ואצלם את הכביש מכל צדדיו להמחשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

שימו לב לתמונות שהועלו.פרט לבעיה הראשונה שהועלתה,\-הבעייה שבה השתלבות חופשית לבאים מקרית אתא לכיוון צומת אתא צפון מצורפות תמונות א וב' מהצד השני (צומת ביאליק,רחוב פרישמן /אחד העם וכו' יש בדיוק אותו מצב כמו בתמונה ב' רק שאין רמזור באמצע המעגל שממנו ניתן להמשיך ישר,מיקמו רמזור כפול-אחד כ- 100 מטר לערך לפני המעגל והשני כ10-15 מטר לפני המעגל.

שימו לב למשהו נוסף: ממעגל התנועה,לבאים מתוך קרית אתא עד ליציאה ממנה, ניתן לפנות שמאלה/לבצע פרסה וגם זו בעיה מעניינת- אם המטרונית המגיעה מכיוון מחלף אתא צפון נוסעת ישר כיצד רכב המגיע ממעגל התנועה מתוך קרית אתא מצליח לפנות שמאלה/לבצע פרסה,שאין איסור עליה בשום תמרור ?

ד"א הפרסה נדרשת לרכב היוצא למשל מרחוב פרישמן ורוצה להגיע למרכז קרית אתא ולפחות כרגע אין יציאה מסודרת שמאלה לכיוון מרכז קרית אתא (מסופו של הרחוב) ולמעשה רק ע"י פניית פרסה במעגל ניתן לחזור חזרה לחלק המקביל המוביל חזרה לצומת ביאליק.

א.jpg

ב.jpg

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שימו לב למשהו נוסף: ממעגל התנועה,לבאים מתוך קרית אתא עד ליציאה ממנה, ניתן לפנות שמאלה/לבצע פרסה וגם זו בעיה מעניינת- אם המטרונית המגיעה מכיוון מחלף אתא צפון נוסעת ישר כיצד רכב המגיע ממעגל התנועה מתוך קרית אתא מצליח לפנות שמאלה/לבצע פרסה,שאין איסור עליה בשום תמרור ?

התשובה: המסלול שיעשה אבא שלך מכיוון קרית אתא מסומן בירוק.

הוא יסע בנתיב השמאלי שמיועד לממשיכים ישר ושמאלה .

במה שהיום מעגל תנועה יש נתיב שמאלי לפניה מאלה לאחד העם או לחזרה לקרית אתא , שם הציבו רמזור שיתן עדיפות למטרונית. יש נתיב מרכזי שממשיך רק ישר ונתיב שלישי הכי ימני שנועד לנוסעים ישר או ימינה לכיוון שפרעם .

3 נתיבים! אני די בטוח שאבא שלך ישתלב בתנועה בקלות! .

מספר המבצעים את הפנייה הזאת שאתה קורא לה בטעות פניית פרסה הוא רכב אחד לכל כמה דקות .20181207_224628.jpeg

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

• תוכן חדש...