Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת דלק במרצדס c-180 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שייך להורים, ושבוע שעבר הרכב היה נכבה לסרוגין ברמזורים אם לא מעבירים לניוטרל ונותנים גז,

חשוב לציין שהרכב לא היה מניע לפעמים ,אך לאחר המתנה של כמה דקות הוא פתאום היה מתעורר לחיים כרגיל.

פניתי למוסך ושם גילו שיש צינור וואקום של השמן (אם אני לא טועה) שהיה קרוע והחליפו אותו, אך שוב לאחר נסיעה של שבוע ללא תקלות הרכב מניע לסרוגין אך חשוב לציין שהוא לא נכבה ברמזורים כמו בעבר כלומר מהרגע שהוא הניע הכל עובד חלק.

*המשאבה של הדלק עושה רעשים כבר תקופה ארוכה(שנה וחצי) והסיבה שהרכב נוסע עם אותה משאבה תקופה כזו היא שבמוסך אמרו שעד שהיא לא מפסיקה לתפקד היא בסדר מבחינתם!

השאלות שלי הם:

1. האם זו המשאבה עצמה (כלומר האם אלו הסימפטומים שלה לפני שהיא הולכת)?

2. האם אלו סימפטומים של סתימות דלק?

3. האם ישנם עוד צינורות וואקום שיכולים לגרום לתופעה חוץ מהצינור המדובר?

4. בהנחה שזו המשאבה, כמה עולה להחליף אותה?

פורסם

לרוב בעיות כאלו נובעות מאי ספיקת דלק ו/או יניקת אוויר, לכן תבדוק את הצינורות דלק,

מתי הוחלפו הפלגים לאחרונה? בעיה כזו יכולה לנבוע גם מזה.

בהצלחה,

טל

פורסם

אכן צריך להחליף את הפלגים כי הפעם האחרונה שהם הוחלפו היתה לפני שנה וחצי בערך...

לא ידעתי שפלגים ישנים יכולים לגרום לרכב להניע פעם כן ופעם לא.

אני מקווה שאי ידיעה פותרת מעונש:-D

תודה

• תוכן חדש...