Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו אצל רופא שיניים , תמצא מוסך שאתה נותן בו אמון או שנותן לך לעמוד ליד מכסה מנוע כל הטיפול ולקדוח למכונאי בראש. הרי רוב המחיר פה זה בכלל עבודה. הרצועה עולה גרושים.

פורסם
בכל מקרה לא נראה שיש כאן מה לחשוש. פשוט להחליף את הרצועה ב 80 אלף במקום ב 105 אלף, או אחרי 4 שנים במקום 8 שנים. בכל רכב מחליפים רצועת טיימינג סביב הזמן הזה. לא הייתי פוסל רכב מצויין בגלל הסיבה הזו.

מאיפה הקביעה של 4 שנים או 80000 ק"מ ? ואולי החגורה מתחילה להתפורר אחרי שנה ו30000 ק"מ וכבר בנקודה הזו יש לך פירורי גומי בכל המנוע?

אצלי הרכב נסע על גרר למוסך אחרי פחות משנתיים ו70000 ק"מ.

יפה לתת לאנשים עצות \ לקבוע עבורם שיגרת טיפולים שתמנע מהם "תקלה מעיקה" בלי שום ביסוס מוכח.

פורסם

^ מה אתה צריך ביסוס לכלום? קרה לך אחרי 30 אק״מ? לך למוסך מוקדם. לא קרה? תחליף מוקדם. לי נשמע שלזה המצוטט התכוון ושזו ההמלצה שלו.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

אם אזכור מחר, אגש פה למוסך המקומי של סיטרואן . אשאל אותם על הרצועה והמק"ט. (נמצא בצרפת לרגל עסקים... למרות שהצרפתית שלי על הפנים ורוב הרכבים בחניה הם בכלל דיזל . למעט אולי 308 gt line )

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

משאבת ווקום זאת משאבת שמן?

כמה ק"מ הרכב שלך עבר?

נדלקה נורית תקלה?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נדלקה נורת מנוע לראשונה ב85 אלף ק״מ בסוף חודש יוני, התלוננתי על הרצועה וביקשתי לבדוק אותה אך לא שיתפו איתי פעולה והסכימו לעשות את זה אך רק בכסף(פתיחת אגן שמן) עשו טיפול שבו החליפו מספר דברים כולל מיכל עיבוי שמן, לאחר כחודש ו4000 ק״מ נדלקה שוב נורת מנוע ב89 אלף ק״מ שוב דרשתי לפתוח אגן שמן ולעשות בדיקה לרצועה לאחר כמה ימים במוסך קיבלתי את הרכב עם רצועה חדשה, לגבי למה לא עשו את זה כשנדלקה הנורה בפעם הראשונה אמרו שלא יכולים לעשות בדיקות לכל חלק שהלקוח מבקש על חשבונם ושהפעם באמת בדקו ואכן היה צורך בהחלפת הרצועה, מצרף את הטיפול שנעשה ב85 אלף ק״מ לאחר הפעם הראשונה שנדלקה נורת מנוע http://www.up2me.co.il/images/63693589.png

פורסם
משאבת ווקום זאת משאבת שמן?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

משאבת ואקום זו משאבת ואקום, למה שהיא תהיה משאבת שמן?

משאבת ואקום נמצאת במקום גבוה מאוד במנוע וחייבת שימון מתמיד. לא מפתיע אותי בכלל שהיא נפגעה כאשר נוצרה ירידה בלחץ שמן וכניראה הרעבה למנוע עליון.

אותי רק מדאיג מה קרה לשאר הרכיבים של המנוע העליון, סביר להניח שגם גל הזיזים קיבל שחיקה מוגברת, כניראה לא פטאלית אבל עדיין.

יום טוב גם לך

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...