Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מעונין להעניק מזכרת (כנראה מטען נייד) ל10 אנשים

מעוניין גם להטביע את הלוגו של החברה על גבי המוצר. או להדפיס. בעדיפות אחרונה להדפיס על מדבקה איכותית (אבל כזו שלא יורדת בקלות)

א. מכירים בית עסק שעושה זאת בכמויות קטנות, במקום, ובעדיפות גבוהה בתל אביב לאורך הרכבת או במרחק הליכה ממנה?

תודה מראש!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני יכול רק להמליץ לך לא ללכת על מטען נייד.

אתה כנראה מתכוון למטען כזה

Cat_430723_159.jpg

לא ממש שימושי, עדיף דיסקאונקי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני מתכוון למשהו קצת יותר רציני של 20,000 מיליאמפר, מאוד שימושי לאנשים שעובדים הרבה עם הטלפון

אבל בהחלט רעיונות נוספים יתקבלו בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גגל ״מדבקות עמידות למים״, או ״מדבקות שם הילד לגן״ -

יש היום שלל עסקים קטנים שמתחרים בנישה. יותר זול ופחות התעסקות מכל הדפסה,

ומניסיון המדבקות האלה עמידות להפליא בנוסף להיותן עמידות במים (ובמדיח!).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני מספר שנים הזמנתי מדבקות למספר הבית (שעומד בתנאי מזג אויר לא קלים) מאתר שנקרא "מרמלדה מרקט". השירות היה טוב והמדבקות עומדות יפה בתנאים.

המקום הזה, אם עדיין קיים, מתעסק עם כל מיני טויות מהסוג אתה מחפש .

לגבי המטענים הניידים - הם כל כך נדושים שאין לי ספק שהם יכנסו לאיזה מגירה וייעלמו שם. זה הניסיון האישי שלי - יש לי איזה תריסר מטענים כאלה בקיבולת מוצהרת 2000-10000 מא"ש (כמובן שאין לי מושג מה הקיבולת האמיתית), ובסופו של דבר אם אני עושה שימוש במטען נייד הרי זה במטען שיומי שהוזמן מעליאקספרס (יש כמה כאלה בבית, לשימוש כל בני המשפחה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקי

אחרי עוד כמה דעות שליליות נגד המטען הנייד (רק להבהיר שאני התכוונתי לאחד איכותי של שאיומי 20,000 מיליאמפר)

יש לכם רעיון אחר בר ביצוע מהיר?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש טרנד חדש להדפיס על "שובר שמשות וחותך חגורות"

זה שימושי ביותר.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כן, אותם מוכרים מציעים גם פנסים ושאר אבזרים הממותגים tactical. יענו למילואים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש טרנד חדש להדפיס על "שובר שמשות וחותך חגורות"

זה שימושי ביותר.

באיזה חלק בחיים זה שימושי?

כשתרצה לשבור שמשה האמן לי תמצא את הדרך

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...