Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב שבכותרת מאוטו סנטר וכמובן,שהם היו חייבים להוריד את הסלוגן המקורי " הונדה,האם הלב שלך בנוי למנוע כזה" ולשים את הלוחיות עם הצבע האדום (הלא כך כך אהוב עלי במיוחד כאוהד ירוק שרוף..:shock:).

נשאלת השאלה,היכן ניתן להשיג את הסלוגן המקורי,האם רק במוסכי היבואן או שיש סיכוי למצוא גם בפירוקיות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הדבק את הסרטים של קארזפורום. יותר מכובד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת הסלוגן הזה תמיד הצחיק אותי . כשאתה נוסע אחרי הונדה ג'אז עם מנוע בעל 1300 סמק אימתניים שמזניקים את סבתא גולדה מ0 ל50 ב27 שניות זריזות על כביש 6 אתה מבין שמאיר ממש פגעו בול.

• תוכן חדש...