Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הבנתי שיש סוגי בדיקות שונות

שיכולים לבדוק דברים עם מחשב ועוד כל מיני צורות בדיקה

אם זה רלוונטי מדובר בספלאש

האם יש אפשרות לקבל יותר בעבור הכסף בבדיקה?

בנוסף מה המחיר הלגיטימי לפי סוג בדיקה

ומי צריך לשלם על הבדיקה

פורסם

המחיר הממוצע הוא בין 400 ל-500 ש"ח, תלוי במכון.

הם בודקים שלדה,

נזילות שמן,

רעשים חריגים מהמנוע והגיר (נקישות למיניהן),

פח (מכות, צביעות),

מערכת מתלים - רואים שאין גומיות קרועות/חופשים מיותרים),

צמיגים (בדיחה. על כמעט כל צמיג הם אומרים שיש לבדוק או שהוא יבש וסדוק או שקר כלשהו. על צמיגים חדשים של מישלין שנסעו אולי 4500 ק"מ הם אמרו סדוק ויבש),

בנסיעה הם בודקים את תפקוד הגיר (בעיטות/החלקות)

וזהו בגדול ממה שזכור לי.

אם אתה במרכז, עצתי היא לא להתקרב למכונים בנתניה, אבל זו דעתי האישית.

בד"כ אם אתה קונה את הרכב, המוכר משלם על הבדיקה (מקזז ממחיר הרכב). אם לא קנית בסוף נופל עליך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חיפה

הם בודקים שלדה,

נזילות שמן,

פח (מכות, צביעות),

צמיגים (בדיחה. על כמעט כל צמיג הם אומרים שיש לבדוק או שהוא יבש וסדוק או שקר כלשהו. על צמיגים חדשים של מישלין שנסעו אולי 4500 ק"מ הם אמרו סדוק ויבש),

וזהו בגדול ממה שזכור לי.

בד"כ אם אתה קונה את הרכב, המוכר משלם על הבדיקה (מקזז ממחיר הרכב). אם לא קנית בסוף נופל עליך.

חיפה

פורסם

הקונה משלם לא המוכר

הם בודקים שלדה,

נזילות שמן,

פח (מכות, צביעות),

וזהו בגדול ממה שזכור לי.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

בדיוק.

המצב היחידי אי פעם שתראה כסף ממוכר על בדיקה - זה אם הוא התחייב לך תקינות בבדיקה והוא מספיק הגון בשביל באמת להחזיר לך את התשלום אחרי שהרכב כשל בבדיקה (לא מובן מאליו בכלל).

פורסם
בדיוק.

המצב היחידי אי פעם שתראה כסף ממוכר על בדיקה - זה אם הוא התחייב לך תקינות בבדיקה והוא מספיק הגון בשביל באמת להחזיר לך את התשלום אחרי שהרכב כשל בבדיקה (לא מובן מאליו בכלל).

(סליחה על הציטוט של הודעה שלפניי)...או אם הוא (המוכר) מספיק טיפש ע"מ להתחייב על זה.

alfa 156 2.5.

פורסם
(סליחה על הציטוט של הודעה שלפניי)...או אם הוא (המוכר) מספיק טיפש ע"מ להתחייב על זה.

ואם הוא דורש מחירון או מעל המחירון בהקשר לכך שהרכב במצב מושלם?

אתה לא חושב שמגיע לו לספוג פה על ההטעיה

פורסם

מי שקונה את הרכב צריך לשלם על הבדיקה בלי שום קשר למחיר הרכב, ואם המוכר רוצה להוריד את זה ממחיר הרכב זה רק מרצונו הטוב (או להוריד מחיר בגלל ליקוי כזה או אחר שנמצא בבדיקה).

פורסם

שים לב שאם אתה בודק רכב עם מנוע V6 אתה משלם 600, בהתאם לכמות הצילינדרים, לא צוחק זה קרה לי בכמה מקומות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
שים לב שאם אתה בודק רכב עם מנוע V6 אתה משלם 600, בהתאם לכמות הצילינדרים, לא צוחק זה קרה לי בכמה מקומות.

בדקתי רכב עם צילינדרים, לא עשו לי הנחה

• תוכן חדש...