Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא צריך להתאמץ. תהיה סוכן שטח או טכנאי שעובד בכל הארץ.

אני כבר שנים עושה כ 50 אלף בשנה, היו שנים שעשיתי 60.

פורסם
לא צריך להתאמץ. תהיה סוכן שטח או טכנאי שעובד בכל הארץ.

אני כבר שנים עושה כ 50 אלף בשנה, היו שנים שעשיתי 60.

חשבתי שאתה מנהל בפורום ;)

פורסם
בליס פור יו לוקחים חזרה את הרכב בערך ב 100,000 בלי קשר כמה זמן הוא בחוזה

ממש לא מדוייק, אני עם 94K (בשנה ו5 חודשים), שאלתי מה קורה יחליפו לי לפני הזמן,

איחלו לי בהצלחה ב100K הבאים....

פורסם

מנסים בהתחלה למכור אותה במחיר דומה למחיר מחירון, אולי הורדה של כמה אלפים בלבד.

בדר"כ זה לתקופה של אולי מקסימום 6-8 חודשים , רואים שלא הולך אז מוכרים לסוחרים / מפחיתים עוד במחיר

אני אישית גם לא כל כך מעדיף לקנות פרטי , לא ניסיתי עדיין אבל משיחות עם חברים יש יותר מדי חשדות גם שקשורות לרכב וגם שקשורות לבן אדם עצמו, ובכלל להתחיל להתמקח עם בן אדם פרטי זה לרוב פחות נעים.

החברות כן בסופו של דבר מפחדות מפרסום שלילי ולא מרמים , מתקנים הכל אם כי לפעמים זה באיכות זולה , וגם כמו שאמרו פה אם אתה מגלה תקלה ברכב אפילו תקלה קטנה שקשורה באבזור יש לך לאן לחזור

השאלה היא אם כבר מחליטים לקנות ממגרש - לאן כדאי לפנות לגדולים או לקטנים יותר?

מצד אחד יש תחושה שבגדולים הם לא באמת רואים אותך והם מפוצצים בכסף ולא רודפים אחרי הגחמות שלך , בניגוד לקטנות שדי יעשו בשבילך הכל רק בשביל לראות את הכסף. אבל מצד שני האם במגרשים הקטנים יותר מתרחשים יותר קומבינות והתיקונים הרבה יותר זולים?

פורסם

החברות כן בסופו של דבר מפחדות מפרסום שלילי ולא מרמים , מתקנים הכל אם כי לפעמים זה באיכות זולה , וגם כמו שאמרו פה אם אתה מגלה תקלה ברכב אפילו תקלה קטנה שקשורה באבזור יש לך לאן לחזור

זה לא נכון.

• תוכן חדש...