Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזו, במקום עבודתי יש צי רכבים קטן, כולם עם ק''מ גבוה מהממוצע, אבל על אחת ספציפית אני רוצה לדבר. עלתה לכביש במרץ 17 והיום אנחנו באוקטובר 18 והק''מ עומד על מעל 150K.

הבנתיים אין כוונה להחזיר אותה לליסינג ואני בטוח כשהיא תחזור הק''מ יהיה גבוה הרבה יותר.

השאלה כאשר הרכב יחזור לחברת הליסינג, מה היא תעשה איתו? תמכור? תשבית? כך או כך, אני לא חושב שחברת הליסינג הרוויח בעסקה הזו את מחיר הרכב שכאמור לא יהיה שווה הרבה כאשר הוא יחזור אלייה וזאת תנסה למכור אותו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תדאג לחברת הליסינג, אני סמוך ובטוח שבתום ה 3 שנים שהרכב אצלכם הם כבר כיסו והרוויחו על הרכב ובתום התקופה ברגע שימכרו אותו זה רווח נקי.

ברוב המקרים את הרכבים ה"טובים" שחוזרים אליהם הם מגלגלים בתוך המגרשים שלהם ללקוחות הפרטיים ואת הנבלות מוכרים לכל מיני סוחרים במחירים נמוכים כדי להיפטר מהם בלי כאבי ראש.

פורסם

היא תעמוד קצת במגרש שלהם. יבואו כל מיני אנשים בתקווה שתבוא איזה גברת לא מבינה עניין במיוחד ויספרו לה שזה רכב ש300,000 קילומטר בשבילו זה כלום. ואז ישאלו אותה כמה את נוסעת? והיא תגיד "לא הרבה 10,000 בשנה".

"אז מצויין! זה יתאזן לך תוך כמה שנים לממוצע!" ואז הם כמובן יספרו לה שהממוצע השנתי זה 35-50 אלף.

ואז ימציאו לה איזה מחירון מפוברק ואז יורידו לה מהמחירון 20,000 והיא ממש תתלהב כשבפועל באותו הכסף היא תקנה בשוק היד 2 הפרטי את אותו הרכב עם שליש נסוע.

כמובן שגם יספרו לה שהיא מקבלת "השבחה" שכוללת "תיקון כל פיפס ברכב" והיא תצא משם עם חיוך מאוזן לאוזן כשיש לה חצי שנה אחריות מנוע - גיר שלא כוללת מנוע וגיר.

אם כל זה לא יעבוד והגברת לא תגיע ולא תקנה הרכב הזה יועבר למגרש קטן "אל תדאג אח שלי הרכב בובה".

אם גם הקטע עם המגרש לא יעבוד הרכב ימכר לאיש מקסים שגר בשטחים שיקח אותו במחיר של שישיית בירה בערך.

בהמשך חבר של האדם המקסים יגיע לשטח מדינת ישראל ויגנוב רכב דומה אבל שלא שחטו אותו.

קצת תרומת איברים, קצת הוקוס פוקוס במוסכים של הכפר והינה לך רכב כחדש שיסע עוד 300,000 קילומטר בשטחים או בשטחי מדינת ישראל.

פורסם

אני מעריך שכשהחוזה בין החברה בה אתה עובד לבין חברת הליסינג נחתם ישנה הגבלה של ק"מ לשנה. במידה ויש חריגה אז החברה שלך תצטרך לשלם על כל ק"מ X שקלים (אני יודע שזה היה פעם עם שלמה וצה"ל וששלמה הרוויחו טוב טוב על חשבון משלמי המיסים)

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

כל עוד זה רכב של "נהג יחיד" מנכ"ל, רופא, מנהל בנק וכו... אנשים יקנו.

רכב לא קונים מליסינג.

רק פרטי!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הבנתיים אין כוונה להחזיר אותה לליסינג ואני בטוח כשהיא תחזור הק''מ יהיה גבוה הרבה יותר.

יכול להיות שחברת הליסינג ביוזמתה תחליף את הרכב הזה באמצע תקופת החוזה.

הרכב עם 150 אלף ק"ם יעמוד איזה חצי שנה שנה במגרש ואז ימכר, 150 אלף ל 3 שנים כבר לא נשמעים כ"כ מפחיד, הרבה יותר טוב מ 300 או 350.

פורסם
אני מעריך שכשהחוזה בין החברה בה אתה עובד לבין חברת הליסינג נחתם ישנה הגבלה של ק"מ לשנה. במידה ויש חריגה אז החברה שלך תצטרך לשלם על כל ק"מ X שקלים (אני יודע שזה היה פעם עם שלמה וצה"ל וששלמה הרוויחו טוב טוב על חשבון משלמי המיסים)

נכון, אבל לרוב בחברות גדולות הבנתי יש שיטת ממוצע - נותנים לדוגמא 30 אלף ממוצע לצי של 1000 מכוניות, יש כאלה שאחרי 3 שנים יוחזרו עם 40 אלף קילומטר ויש כאלה שיוחזרו עם 200 אלף וזה מתאזן.

לדעתי אבל אם רכב מגיע לנסועה מסויימת חברת הליסינג מחליפה גם לפני ה3 שנים(לדוגמא ב150 אלף היא פשוט כבר מסיימת את החוזה), לרוב הרכבים הממש שחוטים נמכרים למגרשים שמה עושים בהן מה שבא להם(מקסימום?? משחקים קצת עם הקילומטרז כפי שחבר פורום העלה פה בעבר, רכב יוצא ליסינג שהוא קנה למרות שבבדיקה הוא ראה שהוא עבר תאונה עם משמעות גבוהה כי הנסועה שלו היא רק 30 אלף קילומטר גילה שהרכב בפועל עשה יותר מ170 אלף).

הרכבים השמורים? פגשתי כבר כמה כאלה בתור רכבים חלופיים\גישור ללקוחות ליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כל עוד זה רכב של "נהג יחיד" מנכ"ל, רופא, מנהל בנק וכו... אנשים יקנו.

רכב לא קונים מליסינג.

רק פרטי!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

בגדול מסכים אתך -

בקטן?

מי שיקנה את האוקטביה הישנה שלי יהנה מרכב עם 4 בולמי monroe חדשים, 4 falken חדשים , ו4 בלמי Ferodo חדשים.

כל הפנים חדש ומקורי.

ואפילו הורכב גיר שלם חדש ומקורי מהיבואן+ מכטרוניקס .

היה יופי של רכב!

37-056-54 אם מישהו יתקל בו.

פורסם
היא תעמוד קצת במגרש שלהם. יבואו כל מיני אנשים בתקווה שתבוא איזה גברת לא מבינה עניין במיוחד ויספרו לה שזה רכב ש300,000 קילומטר בשבילו זה כלום. ואז ישאלו אותה כמה את נוסעת? והיא תגיד "לא הרבה 10,000 בשנה".

"אז מצויין! זה יתאזן לך תוך כמה שנים לממוצע!" ואז הם כמובן יספרו לה שהממוצע השנתי זה 35-50 אלף.

ואז ימציאו לה איזה מחירון מפוברק ואז יורידו לה מהמחירון 20,000 והיא ממש תתלהב כשבפועל באותו הכסף היא תקנה בשוק היד 2 הפרטי את אותו הרכב עם שליש נסוע.

כמובן שגם יספרו לה שהיא מקבלת "השבחה" שכוללת "תיקון כל פיפס ברכב" והיא תצא משם עם חיוך מאוזן לאוזן כשיש לה חצי שנה אחריות מנוע - גיר שלא כוללת מנוע וגיר.

אם כל זה לא יעבוד והגברת לא תגיע ולא תקנה הרכב הזה יועבר למגרש קטן "אל תדאג אח שלי הרכב בובה".

אם גם הקטע עם המגרש לא יעבוד הרכב ימכר לאיש מקסים שגר בשטחים שיקח אותו במחיר של שישיית בירה בערך.

בהמשך חבר של האדם המקסים יגיע לשטח מדינת ישראל ויגנוב רכב דומה אבל שלא שחטו אותו.

קצת תרומת איברים, קצת הוקוס פוקוס במוסכים של הכפר והינה לך רכב כחדש שיסע עוד 300,000 קילומטר בשטחים או בשטחי מדינת ישראל.

סיפור יפה שלא כל כך רחוק מהמציאות.^

פורסם

קלעת בול, תשקול את העניין שאולי אתה לא עובד במקצוע הנכון

פורסם

אם האקסנטים הצבאיות נמכרו, הכל ימכר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...