Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ספלאש מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מצאתי ספלאש שטופלה עם ספר טיפולים מהיום הראשון על הכביש(אציין שביד 2 לא היו כאלה וזה קצת מבאס)

הבחור רוצה 25000 כאשר המחירון הוא 21.6 לפי יד 2, ו-23.7 לפי לוי יצחק

הוא טוען שבדיוק החליף צמיגים, עשה טיפול תקופתי וטסט

אני לא רואה מדוע אני צריך לממן את הדברים הללו

אלו פעולות סטנדרטיות שכן עם כל הכבוד-אם בבדיקה היה עולה עניין צמיגים-הייתי מטיח בו אשמה ודורש הפחתת מחיר באופן מיידי-בלאי טבעי על בעל הרכב לשאת בו ולא על קונה, האם אני טועה?

שאלה נוספת-לגבי המחירון, נניח ואקח לבדיקה וכעת הכל באמת תקין-כמה בתכלס רצוי להציע

פורסם

בסדר גודל מחירים כאלה לא בושה לשלם 1000 או 2000 ש"ח מעל המחירון על רכב שהיה בכל הידיים פרטי, במצב מצויין עם ספר טיפולים וק"מ נמוך עד ממוצע.

העיניין הוא לא בזה שאתה צריך לממן החלפת צמיגים אלא בהיצע קטן בשוק של מכוניות שמורות ומטופלות בסדר גודל מחיר כזה.

ולכן אם מוצאים רכב טוב, קונים אותו. 1000-2000 ש"ח לכאן או לשם לא משחקים תפקיד.

פורסם

לא ציינת שנה, יד וק״מ.

אך אםמגם הנותנים הללו טובים מהממוצע מצטרף לדעת buki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

למה אתה לא צריך "לממן" את הצמיגים החדשים? בסופו של יום, אתה הוא זה שיסע עליהם.

תביא בחשבון שהמחירון אינו משהו המחייב את המוכר בשוק הפרטי, אלא שמדובר במשא ומתן. עקרונית המחירון אמור להיות ממוצע של עסקות שבוצעו, יש עסקות שנעשו במחיר יותר נמוך ואחרות שבמחיר יותר גבוה (ואני לא רוצה להכנס לשאלה אין באמת נקבע מחיר המחירון, זה סוד מקצועי של לוי יצחק ועובדיו). המוכר רשאי לדרוש כל סכום שיראה לנכון, אתה צריך להסכים או לא, לפי שווי הרכב עבורך. לכן מה שנכתב מעלי בהחלט מקובל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה המחירון המשוקלל של הרכב? אולי זה מה שהמוכר דורש? (ובפועל זה מה שהוא אמור לדרוש)

בוא נגיד שזה מחירון משוקלל, אתה בעצמך אומר שהיה קשה למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת כמו שיש לו. לא עדיף לשלם קצת יותר על רכב שעל פניו (לפי מה שאתה מספר) במצב מצוין ביחס לרכבים אחרים מהדגם הזה, לקבל כנראה יותר ראש שקט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלא תרגיש פראייר, תוספת קטנה מצידך לרכב מצוין שווה את העניין וצמיגים חדשים

פותרים אותך מלקנות בעצמך. אם הרכב טוב ושמור, עוד אלף שקל לא עושים הבדל

גדול אם הרכב ראוי.

פורסם

בדוק את הצמיגים.

אם באמת הם חדשים ומיצרן איכותי ולא לינג-לונג אלמוני , זה סימן שבאמת היה לו אכפת מהרכב.

במקרה זה , אני מצטרף לדעת קודמי שכדאי לשלם מעט יותר על רכב מושקע ושמור.

בסך הכל , לא מדובר כאן על כסף גדול.

פורסם

שילמת מחיר גבוה במעט מהמחירון וקיבלת רכב שמור לדעתי זה שווה.

אם זה כואב לך תחפש רכב לא שמור, תקנה אותו בפחות מהמחירון תשקיע הרבה ותגיע במחיר ל...?

פורסם
שילמת מחיר גבוה במעט מהמחירון וקיבלת רכב שמור לדעתי זה שווה.

אם זה כואב לך תחפש רכב לא שמור, תקנה אותו בפחות מהמחירון תשקיע הרבה ותגיע במחיר ל...?

כמו שאמרו האחרים רק תגובתך קצת יותר בפרקטיות, 1-0

פורסם
שלום רב

מצאתי ספלאש שטופלה עם ספר טיפולים מהיום הראשון על הכביש(אציין שביד 2 לא היו כאלה וזה קצת מבאס)

הבחור רוצה 25000 כאשר המחירון הוא 21.6 לפי יד 2, ו-23.7 לפי לוי יצחק

הוא טוען שבדיוק החליף צמיגים, עשה טיפול תקופתי וטסט

אני לא רואה מדוע אני צריך לממן את הדברים הללו

אלו פעולות סטנדרטיות שכן עם כל הכבוד-אם בבדיקה היה עולה עניין צמיגים-הייתי מטיח בו אשמה ודורש הפחתת מחיר באופן מיידי-בלאי טבעי על בעל הרכב לשאת בו ולא על קונה, האם אני טועה?

שאלה נוספת-לגבי המחירון, נניח ואקח לבדיקה וכעת הכל באמת תקין-כמה בתכלס רצוי להציע

האם ראית את האוטו או הכל בינתיים בטלפון ?

פורסם

לטעמי תתעלם מהמחירון שנקרא "יד 2" ותייחס חשיבות לזה שאכן רלוונטי-לוי יצחק.

עכשיו, כשהפער קטן במעט, אם הרכב אכן במצב מעולה והבחור השקיע בכל הדברים שציינת לאחרונה, שווה להוסיף עוד קצת ולקחת אותו.

למה? כי לא תמיד מוכר יסכים להוריד לך לאחר בדיקה על בלאי שהוא "סביר" לשנה-ואם הוא לא מסכים ואתה מתעקש סתם שרפת 500 ש"ח על בדיקה.

בסוף אם תתעקש ותקח רכב פחות שמור סביר להניח שאת האלפיים שקלים שתחסוך בקנייה תוציא במקום אחר על הרכב וחבל.

זכותו של המוכר לדרוש כמה שיתחשק לו, וזכותך לקנות או לא לקנות ממנו אבל במצב שאין אלטרנטיבות טובות מספיק במקרה של הרכב הזה, מבין את המוכר ללא ספק.

• תוכן חדש...