Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה משהו משונה.

חלון הנהג, לא יורד\עולה בלחיצה אחת, מה שנקרא אוטומטי.

במקום זה, צריך להחזיק את הלחצן עד סוף העליה\הירידה.

בנוסף, החלון לא עולה\יורד בלחיצה על שלט הרכב.

חשוב לציין:

א. שאר החלונות יורדים\עולים בלחיצה אחת מפיקוד הנהג.

ב. בלחיצה על שלט הרכב, כל החלונות (להוציא את חלון הנהג) עוליןם\יורדים אוטומטי.

כאשר אני מבצע איפוס לחלון, כלומר מפעיל את הרכב על מצבר ואז לוחץ החלון הנהג והנוסע למעלה במשך 10 שניות, זה מתאפס ואז האופציה האוטומטית בחלון הנהג עובדת.

אולם כאשר אני מכבה את הרכב אז שוב לא עובד העליה\הורדה אוטומטית של חלון הנהג.

למישהו יש דיעה אולי?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

תעלה את החלון באופן ידני עד הסוף ולאחר מכן שחרר את הכפתור ולחץ והחזק אותו שוב 3 שניות. בצע את אותה פעולה עם הורדת החלון.

איזה כייף לי :)

פורסם
תעלה את החלון באופן ידני עד הסוף ולאחר מכן שחרר את הכפתור ולחץ והחזק אותו שוב 3 שניות. בצע את אותה פעולה עם הורדת החלון.

את הפעולה הנ"ל ביצעתי מספר פעמים, לפני פרסום הפוסט ולצערי, זה לא עוזר.

זה עוזר באותה נסיעה אחת, אבל באם כיבית את המנוע, יצאת לסידורך אזי בסיבוב הבא החלון שוב לא יעלה בלחיצה אחת.

האם יש עוד עצות או רעיונות?, אשמח לקבל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

נסה לנתק את כבל המינוס של המצבר ולאחר מכן לבצע את התהליך מחדש או גש למוסך בכדי לאפס או לאתחל את מערכת פיקוד החלונות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...