Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מתלבט לגבי רכב פרמיום משפחתי כאשר שני המועמדים המובילים הם לקסוס IS300 מודל 2014 ו-אינפיניטי Q50 מודל 2015. שניהם מוצעים בלוחות החל מאזור 110 אש"ח.

במעגל השני, באותו מחיר, אפשר להכניס להתלבטות קדילאק ATS ו-BMW 3 מודל 2014. אני פחות מתחבר אליהם, בעיקר בקטע התדמיתי, אבל אולי אני מפספס משהו לגביהם.

הדרישות:

1. נוחות/איכות

2. מרווח - יכולת להסיע 3 ילדים במושב האחורי בצורה נורמלית

3. אמינות

4. צריכת דלק: מניח שבהקשר הזה הלקסוס לוקחת בענק - אבל מה הפער בפועל מול האינפיניטי?

5. שמירת ערך: כנראה שאף אחד כאן לא נביא, אבל נראה שללקסוס יש שוק חזק ולראיה היא יקרה יותר מהאינפיניטי (באותו תקציב אפשר לרכוש אינפיניטי 2015 מול 2014 בלקסוס).

הגדרתי תקציב עד 120, אבל אפשר לחרוג אם יש סיבה מוצדקת.

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

בלקסוס ואינפיניטי אני לא מבין.

את הקדילאק ATS אני מאוד אוהב רק שהיא לא תתאים לך בגלל דרישת ה-3 ילדים מאחור (רכב צפוף יחסית).

אם בקדילאק חפצה נפשך, תבדוק את ה-CTS היקרה יותר. 2013 לפני מתיחת פנים תיכנס לך בתקציב בקלות (מנועים אטמוספריים גדולים ואמינים, כמו שאוהבים באמריקה). לדעתי שווה להימתח לשנתון 2014 לדור החדש.

דרך אגב, ביואיק לה-קרוס נמכרה כאן עד סוף 2013, דומה ל-CTS הקודמת, יותר מפוארת ממנה ונסחרת במחירים מצחיקים.

הסדרה 3 גם כן לא מרווחת במיוחד, אם האיוש של 3 ילדים מאחור זה אירוע לא נפוץ אפשר להסתדר איתה.

מה עם וולוו? S60 בעלת מימדים דומים ל-3 ותרוויח עוד שנתון בגיל. את ירידת הערך המסיבית הוא כבר חטף.

ג'יפונים לא באים בחשבון? יש את ה-X3 של חבר הפורום BIGMIK באזור התקציב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בין הלקסוס לאינפיניטי ההתלבטות באמת קשה. האינפיניטי נראית קצת יותר מעניינת אבל הלקסוס מאוד מגובשת ונעימה.

אישית אני חושב שסקודה סופרב מעניקה תמורה גבוהה יותר למחיר בדגמים המאובזרים למרות שהסמל עממי ולא פרימיום.

פורסם

לא תוכל להכניס 3 ילדים ה IS , לפני שאתה ננעל על רכב תבדוק יכולת איכלוס 3 ילדים במושב האחורי על אחת כמה וכמה אם מדובר לילדים הנזקקים לבוסטר \ סלקל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

לא מתחבר לרכבים האמריקאיים הגדולים כדוגמת לקרוס ו-CTS. גם לא לעיצוב של הוולוו. הסופרב כנראה אחלה רכב אבל לא הכיוון שאני מחפש.

לגבי ג'יפונים - לא שולל, אבל אילו ג'יפונים פרמיום בשנתון 2014 ומעלה נכנסים לתקציב שלי? אני כנראה אחזיק את הרכב כמה שנים טובות אז לא רוצה שנתון ישן מ-2014.

אני אוהב את מה ששני הרכבים שציינתי משדרים -איכות ופינוק במחיר סביר (כיד שניה) בלי לנקר עיניים.

לא תוכל להכניס 3 ילדים ה IS , לפני שאתה ננעל על רכב תבדוק יכולת איכלוס 3 ילדים במושב האחורי על אחת כמה וכמה אם מדובר לילדים הנזקקים לבוסטר \ סלקל.

הפריוס דור 3 של אשתי עונה על הצורך מבחינת מרווח. על הנייר הלקסוס יותר מרווח. אגב, בזמנו פסלתי את הלקסוס IS250 בגלל צפיפות.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

תבדוק שהרכבים מתאימים להושיב 3 ילדים.

סדרה 3 לא זכורה לי כרכב מרווח מאחור,גם לא הלקסוס.

דבר נוסף,הייתי בודק את המערכת מולטימדיה ותאימות למצב כיום.

ANDROID AUTO\CAR PLAY\MIRRORING וכו'.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אין לי ניסיון עם האינפיניטי, יש עם הלקסוס אחרי מתיחת פנים, מרווח נורמלי לשלושה אין מאחורה, אבל היא בהחלט עונה על כל שאר הדרישות שלך, המכונית היפנית הכי נוחה שנהגתי בה.

• תוכן חדש...