Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25K

Eddy Sraiber
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביקשתי ייעוץ מראש כדי שאוכל להתעסק בקיץ ברכישה אך בסוף זה לא קרה

כעת התחלתי להסתכל קצת על דגמים ואני רוצה שיש בעיה בהיצע מול סדר העדיפויות שרציתי:

אני מעדיף גג יד 2

ורכב שיש ספר טיפולים ושיהיה אמין(זה כבר פרטני בלי קשר לסוג הרכב)

-צריכת דלק נמוכה ביחס לביצועים טובים ככל האפשר

-בגאז' לא כל כך קטן(ולכן הורדתי את הסוויפט בסדר העדיפויות)

-פחות לנסוע למקומות שהם לא חיפה והאיזור או תא כי זה עולה זמן וכנראה שאתחמק מזה אלא אם כן ממש צפויה מציאה.

הרכבים שצמצמתי עבורם ברשימה הם כדוגמת מאזדה 2 , פורד פיאסטה, סיריון, סוויפט

כרגע לא הצלחתי למצוא מאזדה 2 או פורד פיאסטה, כל המאזדות שמצאתי באיזורים הנוחים לי איכשהו קשורות להשכרה בצורה לא נעימה

בעיקרון הבנתי שהסוויפט רצויה

אך האם קיים דגם נוסף שיענה על הדרישות ונוכל לקבל עוד נפח לבגאז'?

תודה על העזרה עכשיו ובפעם הקודמת

פורסם

אם אתה רוצה רכב סופר מיני עם בגאז' גדול ( יחסית ), תחפש הונדה ג'אז 2008 ( השנתון האחרון של הצורה הישנה) - ראיתי שיש כמה רכבים בודדים בלוח עם נתונים נורמליים .

בעקרון, התקציב בעייתי לכל הדרישות. אם יש לך אפשרות להגדיל אותו, תוכל למצוא גם טויוטה ספייס ורסו .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה לא נבהל מאגדות עירוניות, הייתי ממליץ לך לחפש C4 שמורה מאוד מאוד עד 2010 (רק עם תיבת הילוכים אוטומטית רגילה, לא רובוטית, ולא מנוע עם טורבו).

אין להן שוק ב-כלל, יש תקלות פה ושם, אבל הן מצויינות, תא מטען מכובד, נוחות ומאובזרות מכאן ועד הודעה חדשה, ובכסף שתחסוך תוכל לשלם על צריכת דלק מעט יותר גבוהה.

הן בקושי נמכרות, אז אתה יכול להיות סופר-בררן ולקחת רק את הכי שמורה שתמצא, ויש כאלו, גם כאלו שטופלו במוסכי רשת היבואן כל ימיהן.

אם תקנה רכב שמור ותמשיך להחזיק אותו באותה רמה, למרות הכל, בבוא היום תוכל למכור אותו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עשיתי חיפוש כזה כרגע, באזור שלך - יש 7 מכוניות כאלה למכירה, כשהיקרה ביותר מוצעת ב- 12,000 ש"ח, וזה רחוק מהמחיר הריאלי לכזה אוטו (2009, עם 104,000 ק"מ).

אתה חייב לקבל עם האוטו תיעוד - מתי עשו טיפול גדול של הח' רצועת תזמון ומה כללו בטפול הזה, אם ומתי עשו משהו בגיר... אם תמצא רכב טוב, הוא שם בכיס הקטן את כ-ל החלופות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
עשיתי חיפוש כזה כרגע, באזור שלך - יש 7 מכוניות כאלה למכירה, כשהיקרה ביותר מוצעת ב- 12,000 ש"ח, וזה רחוק מהמחיר הריאלי לכזה אוטו (2009, עם 104,000 ק"מ).

אתה חייב לקבל עם האוטו תיעוד - מתי עשו טיפול גדול של הח' רצועת תזמון ומה כללו בטפול הזה, אם ומתי עשו משהו בגיר... אם תמצא רכב טוב, הוא שם בכיס הקטן את כ-ל החלופות.

היי דב

ביררתי לגבי ה2009 שהצגת-חתול בשק

החלטתי לחפש קצת במרכז

אפשר הצעות לעוד רכבים שלא דיברנו עליהם

איפה הטויוטה והקאיה אין אופציות רלוונטיות? או דגמים נוספים

פורסם

ממש לא מבין את הביטוי "

לגבי ה2009 שהצגת-חתול בשק"?

לא בדקתי דבר לגבי הרכבים האלה, למעט שהם מוצעים למכירה ומה דורשים עבורם.

פורסם
ממש לא מבין את הביטוי "

לגבי ה2009 שהצגת-חתול בשק"?

לא בדקתי דבר לגבי הרכבים האלה, למעט שהם מוצעים למכירה ומה דורשים עבורם.

כתוב דבר אחד במודעה, הבחורה מגמגמת ההפך בטלפון, אני לא יוצא מהבית לבדוק אופציה כזו

פורסם
כתוב דבר אחד במודעה, הבחורה מגמגמת ההפך בטלפון, אני לא יוצא מהבית לבדוק אופציה כזו

מי אמר לך לצאת מהבית או שהרכב הזה רלוונטי - רק נתתי דוגמאות למכוניות כאלה למכירה.

יש ביניהן תמיד אחד שבהחלט שווה לצאת מהבית עבורה וגם לקנות אותה. הן שמות בכיס הקטן כל טויוטה ויונדאי בעלות כפולה, רק צריך לדעת לאתר, לבדוק ולקנות.

פורסם
מי אמר לך לצאת מהבית או שהרכב הזה רלוונטי - רק נתתי דוגמאות למכוניות כאלה למכירה.

יש ביניהן תמיד אחד שבהחלט שווה לצאת מהבית עבורה וגם לקנות אותה. הן שמות בכיס הקטן כל טויוטה ויונדאי בעלות כפולה, רק צריך לדעת לאתר, לבדוק ולקנות.

השאלה אם אפשר לקבל משהו שפחות צורך דלק?

• תוכן חדש...