Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין האזרח הקטן לא יכול לעלות על מסלול עם הרכב הפרטי שלו ואחרי זה לחזור לנסוע איתו בכביש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ולמה שיוכל בעצם ? האם לרכב הפרטי שלו יש את כל הרכיבים הדרושים ?

תאר לך שהרצל וסמי, עולים עם הפיאט עונו (;)) שלהם שמנפיקה עשן כמו אינדיאני ששר סרנדה, עם הצמיגים שהחליפו בשנת 86 כי "היה פנצ'ר" , ועם הבולמים שמעולם לא הוחלפו..

ופתאום .. מאבדים שליטה ...

נראה לך הגיוני ?

פורסם
ועדיין האזרח הקטן לא יכול לעלות על מסלול עם הרכב הפרטי שלו ואחרי זה לחזור לנסוע איתו בכביש
עדיין לא, אבל יש כוונה שזה יקרה

(אף אחד לא הביע התנגדות)

ההבדל היחידי לעומת האופנועים, הוא שאף אחד לא מתכוון ש"האזרח הקטן" יתחרה עם הרכב, רק ימי מסלול יותרו לו

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תאר לך שהרצל וסמי, עולים עם הפיאט עונו (;)) שלהם שמנפיקה עשן כמו אינדיאני ששר סרנדה, עם הצמיגים שהחליפו בשנת 86 כי "היה פנצ'ר" , ועם הבולמים שמעולם לא הוחלפו..

ופתאום .. מאבדים שליטה ...

נראה לך הגיוני ?

טעות בידך ידידי, בימי מסלול אין רכב שעולה למסלול לפני שהוא עובר בדיקה טכנית מקיפה ע"י מארגני האירוע לוודא תקינות ובטיחות בהפעלה בתנאי מסלול.

מוטי.

פורסם

נראה לך הגיוני ?

עוד כשהעלו את ההצעה לחוק (אם אני זוכר נכון), אמרו שהמסלולים גם יהיו למקום של פורקן לנהגים.

במקום שיעשו את המרוצים שלהם על הרמזורים, זה יהיה על המסלולים.

זה דווקא רעיון טוב שיוכלו לעלות על המסלול גם רכבים רגילים.

אני לא בטוח שאמרו את זה, אבל זה נשמע רעיון טוב.

פורסם
טעות בידך ידידי, בימי מסלול אין רכב שעולה למסלול לפני שהוא עובר בדיקה טכנית מקיפה ע"י מארגני האירוע לוודא תקינות ובטיחות בהפעלה בתנאי מסלול.

מוטי.

צודק, אבל המדינה חוששת מהכיוון השני

מהעובדה שרכב יירד מהמסלול ויעלה אח"כ לכביש הציבורי

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

יש פה מימד של אחריות אישית ואין לי ספק שיהיו הרבה שימצאו שנהיגת מסלול זה עסק יותר יקר ממה שהם חשבו מראש.

אני יכול להגיד לך שמעולם לא הייתי ביום מסלול שלא היה איתי סט רפידות או נוזל בלם רזרבי...

מוטי.

פורסם

כל עוד שהספורטאים יובילו את המהלכים מאוחדים כדבוקה, רק אז יבינו העסקנים (ראו קרבות בעסקנות הכדורגל היום בידיעות אחרונות) שהספורטאים לא פריירים של אף אחד,

הספורט העממי קרי ימי מסלול אינם ספורט מוטורי תחרותי, א"עפ שעמותות הספורט המוטורי למיניהם

תומכים בזה לדעתי אין מצב שיהיו מירוצים המוגדרים ימי מסלול

ולתת בגז במסלול מוכר? תשכחו מזה לבד, אלא רק בפיקוח, לא נגד השעון ,ולא נגד השני, ומכונית או אופנוע שלא יעבור בדיקה טכנית רצינית עדיף שלא יבוא.

חוץ מזה יש מסלולים?

פורסם
כל עוד שהספורטאים יובילו את המהלכים מאוחדים כדבוקה, רק אז יבינו העסקנים (ראו קרבות בעסקנות הכדורגל היום בידיעות אחרונות) שהספורטאים לא פריירים של אף אחד,

הספורט העממי קרי ימי מסלול אינם ספורט מוטורי תחרותי, א"עפ שעמותות הספורט המוטורי למיניהם

תומכים בזה לדעתי אין מצב שיהיו מירוצים המוגדרים ימי מסלול

ולתת בגז במסלול מוכר? תשכחו מזה לבד, אלא רק בפיקוח, לא נגד השעון ,ולא נגד השני, ומכונית או אופנוע שלא יעבור בדיקה טכנית רצינית עדיף שלא יבוא.

חוץ מזה יש מסלולים?

ימי מסלול הם לא מירוצים.

מוטי.

פורסם

יכול להיות שהיה כנראה מקום לחדד זאת, האמת היא שגם אני לא הבנתי את כוונת המשורר :-).

ימי מסלול הם דרך מצויינת להתקרב אל הספורט ולשפר (ללא הכר) את מיומנויות הנהיגה.

מוטי.

• תוכן חדש...