Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת כרית אוויר (Audi A1 2011)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

נדלקה לי נורת כרית אוויר ברכב. מבדיקה ממוחשבת שעשיתי נאמר שהתקלה כנראה בסליל כרית אוויר (מציין כי מדובר באדם שאני לא מטפל אצלו בדרכ מכיוון שהמוסך שלי היה סגור).

בכל אופן, קיבלתי הצעת מחיר של 2600 שח כולל מע״מ. האם העובדה שהנורה דולקת (הצופר עובד) יכול ה אכן להעיד על תקלה בסליל כרית אוויר? במידה וכן, האם יש דרך לרכוש ולהתקין עצמאית? מדובר בסכום ממש גדול ולא הגיוני עבור רכיב ברכב שמעולם לא היה בשימוש.

תודה לכל העוזרים

פורסם

איזה רכב ? ישנה בעיית סליל הגה שמדליק נורת כרית אוויר ברכבי יונדאי. אצלי בעיה דומה תוקנה במוסך מורשה בעלות של 700 ש"ח, ייתכן מאוד שניתן לקנות את הסליל באופן עצמאי וזול יותר ולהחליף לבד. המתן למומחים (בכל מקרה, כתוב מהו הרכב).

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
איזה רכב ? ישנה בעיית סליל הגה שמדליק נורת כרית אוויר ברכבי יונדאי. אצלי בעיה דומה תוקנה במוסך מורשה בעלות של 700 ש"ח, ייתכן מאוד שניתן לקנות את הסליל באופן עצמאי וזול יותר ולהחליף לבד. המתן למומחים (בכל מקרה, כתוב מהו הרכב).
זה ממש לא פשוט, הסליל כולל חיישן זוית הגה ESP ונדרש כיול לאחר החלפתו.כמו כן הפירוק כולל התעסקות עם כרית אויר, פעולה בעלת פוטנציאל נזק, מומלץ לגשת למוסך שמכיר את הרכב.
פורסם

אני מראשון לציון. הצעת המחיר הסופית שקבלתי כולל עבודה היא 2800 שח וזה מאדם שאני מכיר והוא אמין. הבנתי שניתן להשיג רכיב משומש או לחלופין להזמין דרך האינטרנט. מישהו יודע לעזור?

פורסם

התקנה עצמאית היא לא אופציה באמת בגלל המורכבות אבל אולי להשיג את הרכיב עצמאית ולגשת למוסך רק לטובת התקנה.

• תוכן חדש...