Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סאב רב עוצמה +מגבר רב עוצמה רמקולים אחורים ושדרוג מערכת החשמל באוטו יעשו את העבודה...

מה הקשר לרמקולים אחוריים???????

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אין כל כך הרבה אסטרטגיות או קסמים בנושא SPL, בדרך כלל כל המתחרים עושים את אותו הדבר... איטומים חיזוקים, וואטים, הרבה סאבים.....

תיבות פתוחות ואטומות בדרך כלל.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אני פורץ לאומן17 גונב להם את כול הרמקולים אחרי זה אוסף את כול המגברים בשכונה שלי מביא ווינדוארה דוחף ומגלגל טוב טוב עם חומוס וש'פס וסלטים ועושה 160DB ואיך אני איתך אחעעייי?:-D (מסקנה שאני ממש עייף)

פורסם

לא כדאי לכם לעמוד ליד משהו שמוציא 160DB

נראה לי שעמדתי ליד משהו שמוציא יותר... (משהו כמו 50 מגברים עם איזה 100 רמקולים) הרגשתי את המוזיקה עוברת דרכי, נהרבה לי השמיעה לכמה ימים...

(כן אני יודע שאני מתלהב שהייתי בקרנבל בברזיל... אבל תנו לי קצת זה כיף)

(ד.א. מדובר על משאית קרנבל בברזיל)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

ג'וקר, לידיעתך מערכת החשמל בהצ'באק הייתה על הפנים, את זה גילינו רק בלילה שליפני המפגש בערך ב-3 לפנות בוקר.

כן הייתה קצת פאשלה(אבל בכל זאת SHOW טוב) בפעם הבאה מקווים להתקין את הסאבים על אלטרנטור של 100AH ואז נראה מי יתן בראש:-) .

בברכה

:king:

Guest תמיר .א.
פורסם
ג'וקר, לידיעתך מערכת החשמל בהצ'באק הייתה על הפנים, את זה גילינו רק בלילה שליפני המפגש בערך ב-3 לפנות בוקר.

כן הייתה קצת פאשלה(אבל בכל זאת SHOW טוב) בפעם הבאה מקווים להתקין את הסאבים על אלטרנטור של 100AH ואז נראה מי יתן בראש:-) .

בברכה

גאניה, שמע. AH זה נתון רק של מצבים, למה? AMPER HOUR

דוגמא למצבר 55AH אתה יכול לצרוך 55A ובשעה הוא יגמר (מצב אופטימלי)

כנל אם אתה מושך 22.5A אז הוא יספיק לשעתיים מובן?

אלטרנור הוא יצרן, הוא מספק A כול הזמן, הוא לא אוגר חשמל למשך זמן (AH).

אז ז100A.

תמיר

• תוכן חדש...