Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

הבנתי שכדאי לשים בסיריון נוזל קירור אדום Valvoline Zerex Asian

העניין שקניתי את הרכב לא מזמן ואני לא יודע איזה נוזל קירור כבר יש בתוכו.. עכשיו אני רוצה לבדוק מים ולמלא במידה וחסר, האם זה מזיק אם אשים את הנוזל הנ"ל וזה יתערבב עם הנוזל הקודם? איזה נוזל כדאי לשים אם חסר כרגע קצת מים ברדיאטור ואני לא יודע איזה מים יש בפנים?

תודה

פורסם

ואיך אפשר לדעת אם חסר נוזל קירור וצריך למלא קצת? ע"פ המיכל עיבוי? או שצריך להסתכל גם ברדיאטור עצמו?

פשוט ברדיאטור עצמו לא ניתן לדעת אם חסר רק מהסתכלות שם.. כי הוא שחור ולא רואים עד היכן מגיעים המים.. רק כשאתה ממלא אז אתה רואה עד שהם נשפכים.. לכן אני לא יודע מה לעשות..

פורסם

לא הבנתי מה אני עושה במקרה שאני לא יודע איזה סוג נוזל נוכחי יש ברכב ואני רוצה להוסיף רק קצת נוזל ולא להחליף הכול? חייב להחליף את כול הנוזל לחדש? או שיש דרך נוספת לטפל בזה?

פורסם (נערך)

טוב אני דיברתי עם הבחור שקניתי ממנו את הרכב

הרכב עכשיו עם 129000 ק"מ

הבחור קנה את הרכב שהיה עם 40000 ק"מ

הוא לא החליף לו פילטר דלק ושמן גיר

אני מעוניין לעשות יישור קו

השאלה אם להחליף גם שמן גיר ביישור הזה? הבנתי שהחלפת שמן גיר יכולה לעשות בעיות

ובנוגע לשמן מנוע, הוא אמר לי שאמרו לו במוסך מורשה לשים 10/40 למרות שהיצרן ממליץ 5/30

האמנם?

עריכה אחרונה על ידי RX7
פורסם
לא הבנתי מה אני עושה במקרה שאני לא יודע איזה סוג נוזל נוכחי יש ברכב ואני רוצה להוסיף רק קצת נוזל ולא להחליף הכול? חייב להחליף את כול הנוזל לחדש? או שיש דרך נוספת לטפל בזה?

לא.

פשוט תקנה את הנוזל שהיצרן אומר וממנו תוסיף.

מן הסתם כדאי לדעת אם מה שיש עכשיו זה מה שאמור להיות.

לגבי השמן שים 5W30 ולא 10W40.

זה מה שגם שמים היום במורשה,אם אני לא טועה ה 10W40 היו שמים פעם ויותר לא.

לגבי שמן גיר - אם זה גיר אוט' פלנטרי.

אין בעיה עם להחליף שמן גיר כל עוד שזה נעשה בזמן ונעשה נכון.

פורסם

שמן גיר בוודאי שלהחליף ריענון חלקי ואם קיים פילטר גיר להחליף גם אותו כמובן. נוזל קירור תוסיף נוזל מקורי ובהזדמנות תרענן את מערכת הקירור בנוזל חדש למניעת בעיות במערכת הקירור בעתיד. שמן מנוע אם קיימץ בוצה קודם כל לנקות את כולה ורק אז מומלץ לעבור לשמן המתאים והנכון.

• תוכן חדש...