Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכב ולא מבין הרבה. הבנתי שברכב קיימת מערכת מולטי אייר

שמעתי שנוטה להתקלקל.אשמח לקצת מידע על הרכב

תודה...

פורסם

שמעתי על הבעיות בפורום אבל זה מתייחס למנוע הבכיר עם טורבו, לא ל 1.4/77 כ״ס.

מציע להריץ חיפוש בפורום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמעתי על הבעיות בפורום אבל זה מתייחס למנוע הבכיר עם טורבו, לא ל 1.4/77 כ״ס.

מציע להריץ חיפוש בפורום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הדגם המדובר זה מילאנו,מה ההבדלים בין רמות הגימור?

פורסם

לפונטו איבו יש למיטב זיכרוני שלושה מנועים, כולם 1.4, אחד עם 77 כ"ס ובלי מולטיאייר, ושניים עם מולטיאייר - אחד בלי טורבו ועם 105 כ"ס ואחד עם טורבו עם 135 כ"ס. הרוב המוחלט של הרכבים בשוק הוא עם המנוע הכי חלש.

אני לא יודע כמה אפשר להגיד שהמולטיאייר נוטה להתקלקל כמו שהוא רגיש להזנחה. שגרת הטיפולים שהייתה מומלצת פעם, של טיפול כל 30 אלף ק"מ, גורמת להצטברות פיח במנגנון וזה מה שגומר אותו. לי יש פונטו עם מנוע הטורבו, עם קצת יותר מ-130 אלף ק"מ, טיפול החלפת שמן (פחות סמיך מהדיפולט, 10-30 במקום 10-40) כל 7,500 או 10,000 ק"מ עושה פלאים למערכת, ולראיה המולטיאייר שבאוטו שלי עובד תקין לחלוטין.

בכל מקרה, המערכת הזאת, בגלל שהיא הפכה לנפוצה מאוד, כבר לא יקרה כמו שהייתה פעם ובפעם האחרונה שבדקתי, לפני שנתיים-שלוש, המחירים היו סביב 6-7 אלף שקל להחלפה מלאה של המערכת הזו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...