Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי מכר שמכיר מישהו שמכיר מישהו... ששוכבת לו מאזדה 6 בחצר ללא שימוש כבר כמעט שנה וחצי, בגלל ש'המנוע הלך' כהגדרתו (בינתיים לא נידב יותר מידי פרטים).

הוא רוצה להיפטר ממנה ולתת לי אותה בחינם, לקחת?

אין לי זמן וכוח להתעסקויות מיותרות, רק להחליף מנוע, לתקן ולשפץ את כל מה שצריך ולצאת לדרכי.

הייתם 'הולכים על זה'?

מה סדר גודל של עלויות למנוע חדש לכזה רכב?

איזה יישור קו לעשות לפני ההעלאה לכביש?

מה סדר גודל אחזקת מאזדה 6 שנת 2006?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

לא הבנתי מה ההגיון, אתה יודע מה העלות של החלפת מנוע + מן הסתם עוד הרבה רכיבים + עבודה? מציע לך לקנות רכב עם מנוע תקין.

פורסם

אין לי זמן וכוח להתעסקויות מיותרות, רק להחליף מנוע, לתקן ולשפץ את כל מה שצריך ולצאת לדרכי.

זה לא יקרה.

מדובר ברכב פרוייקט שדורש השקעת זמן.

רכב שכולו מוזנח וזרוק בצד שנה וחצי דורש הרבה חום ואהבה, זה לא יסתכם בביקור בודד במוסך, ולא הייתי ממליץ להכנס להרפתקאות שכאלה לאדם שלא מתכנן לבצע חלק גדול מהעבודה בעצמו.

חוץ מזה, כניראה שתצטרך לשלם שנתיים של אגרת רישוי עוד לפני שהפרוייקט התחיל בכלל.

יום טוב גם לך

פורסם

אוקיי, לקחתי את כל זה בחשבון.

עושה רושם שעד שהרכב נעמד טיפלו בו במסירות רבה, וגם חיצונית הוא נראה טוב מאוד יחסית לשנתון.

אבל בגדול - כמה עולה החלפה (כולל שטר מכר) של המנוע?

הוחלט שאת יישור הקו אעשה בעצמי ככל הניתן, למשל שמנים פילטרים ופלאגים.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

מנוע כולל עבודה יעלה סביבות ה4.

אם תעשה במוסך מדרכה אולי פחות.

יש המון דברים מסביב-צמיגים,מצבר,רצועות,נוזלים,טסטים.

השווי שוק של הרכב הוא סביבות ה10 אלף.

צמיגים+מצבר+2 טסטים אתה כבר על 4500.

מנוע וכל מה שמסביב עוד 4500.

עדיף לקנות רכב נוסע שטופל בקביעות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
מנוע כולל עבודה יעלה סביבות ה4.

אם תעשה במוסך מדרכה אולי פחות.

יש המון דברים מסביב-צמיגים,מצבר,רצועות,נוזלים,טסטים.

השווי שוק של הרכב הוא סביבות ה10 אלף.

צמיגים+מצבר+2 טסטים אתה כבר על 4500.

מנוע וכל מה שמסביב עוד 4500.

עדיף לקנות רכב נוסע שטופל בקביעות.

לגבי מחיר המנוע אתה אופטימי מידי.

רק המנוע אולי בסביבות 4,000 ללא עבודה,אלא אם מגיע ממקור מפוקפק ביותר וללא מסמכים-דבר שלאחר מכן יעלה ביוקר.

יש כאן טיפול יישור קו של שמן,מסנן שמן,רצועת אביזרים/רצועות נוספות אם קיימות,אולי החלפה חלקית של שמן גיר,נוזל בלמים ובדיקת בלמים- סה"כ יישור קו במוסך כללי יכול לנוע באיזור ה 3,000 והמנוע כולל הכל עוד 5,000-6,000, 2 טסטים עוד כ-3,000 אם אין ליקויים נוספים.

אם ה"מתנה" שווה במחירון יותר מסכום זה (11-12,000) והרכב לא עבר את ה140-150,000 ק"מ זה אולי משתלם ,אחרת ממש לא.

ועוד נקודה למחשבה- כבר כתבתי שלעשות עסקים עם משפחה וחברים טובים יכול להיגמר באי נעימות -חשוב על כך !

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאישתי יש 6 מודל 2006.

1600000 קמ. הרכב די אמין אבל כבר יש בלאי תיקונים של 2000 3000 כל שנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...