Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי I10 2015 אשר נוהגת בו אשתי בעיקר בעיר לצורכי סידורים עם הילדה.

אני מעוניין לשדרג לה את הרכב למשהו שתרגיש בטיחותי יותר וכן לרכב שיתן לה יותר מקום אחסון לעגלה קניות וכו'. ברושתי רכב מהעבודה עם דלקן ולכן את הנסיעות מחוץ לעיר אנחנו מבצעים עם הרכב שלי.

אני מעריך כי שווי הרכב נע בסביבות 35K ולכן חשבתי למכור ולרכוש רכב סביב ה60-70K

בדקתי מספר אופציות כאשר כל נושא החלפת הרכב עלה בעקבות מודעה שפורסמה למכירה ברחוב שלי

מדובר בפז'ו 2008 19K ק"מ 2015 במחיר של 60K ש"ח

קראתי מעט ביקורות על הרכב ומלבד עניין שהוא לא סחיר (שזה פחות מפריע לי) אני שואל את עצמי אם כבר שדרוג לא כדאי שאני אשדרג גם את שנתון הרכב שלי ולא אשאר ב2015.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב

מספר אופציות שראיתי בטריידמוביל של כל מוביל היו רכבים כמו ניסן ג'וק וסוזוקי קרוסאובר 2016 שמגיעים ל80-90K

אשמח לקבל המלצות על רכבים כאלו ואחרים

תודה רבה

פורסם

בתכלס תוכל לקנות פיגו 208 חדשה מליסינג 0קמ באזור 73 אלף ברמת איבזור נמוכה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צרות של מפונקים... הרכב שיש לאישתך מצויין ואין סיבה כלל להחליף... ואם כבר אז לפ'יגו? ושכירות לא מטרידה אותך? לא ברור ...

פורסם
צרות של מפונקים... הרכב שיש לאישתך מצויין ואין סיבה כלל להחליף... ואם כבר אז לפ'יגו? ושכירות לא מטרידה אותך? לא ברור ...

לא כל כך מובנת לי התשובה שלך. ביקשתי יעוץ לעניין רכישת רכב ולא ניהול העו"ש.

כמו שרשמתי הסיבה אנו מעוניינים להחליף היא לרכב יותר בטיחותי ומקום אחסון גדול יותר, שני דברים שהיונדאי I10 לא יכול להציע. הרכב שירת אותנו בנאמנות עד בחיינו ולכן כמו כל משפחה אנחנו מתקדמים.

אם יש לך עוד תובנות לעניין הפג'ו או כל רכב אחר הייתי שמח לשמוע

יום טוב

פורסם (נערך)

אני חוזר בי ומתנצל אם דבריי פגעו בך, לגופו של עניין הפיג'ו 208 שהומלצה לך כאן מומלצת בחום

עריכה אחרונה על ידי erez1111
  • תוכן חדש...