Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

153,500 ק''מ

יד שלישית - כל הידיים פרטיות.

טסט- עד מאי הבא, עברה טסט חודש שעבר.

אבזור:

מצלמת דרך קדמית ואחורית, רדיו דיסק מקורי, חיישני רוורס, נעילה מרכזית, חלונות נסגרים עם הנעילה, חישוקי סגסוגת, חלונות אחוריים מושחרים, מגיני רוח.

היסטוריית טיפולים:

הרכב טופל במוסך מורשה יבואן עד 90 אלף, מ90 עד 120, טופל במוסך מורשה כל 10 אלף, ללא היסטוריה מתועדת ע"י היד הקודמת, ב120 אלף לאחר שקניתי אותו, עבר טיפול גדול במוסך מורשה, מ120 והילך מטופל על ידי כל שנה או עשר אלף ק"מ, בהמון אהבה עם החומרים הכי טובים, יש לי קובץ אקסל מסודר עם כל התיעוד של הרכב, וכל הקבלות של החומרים שקניתי סרוקות. אני תכננתי להחזיק את הרכב עוד הרבה שנים אז לא חסכתי עליו שקל. מוכר כי המשפחה גדלה וצריך לעבור לשבע מקומות.

הרכב במצב מכני מעולה, אין שום הזעות ושום נזילות, הכל יבש למטה. המנוע נקי ללא שום בוצה ועובד בצורה שקטה ועגולה. המזגן עובד יותר חזק מברכבים חדשים.

מבחינת פנים הרכב, הכל במצב מצוין, אין שום דבר קרוע או שבור וכל המכלולים עובדים.

מבחינה חיצונית, קיימים מספר שפשופי חנייה, לא משהו בולט. ויש קילופי צבע בגג, כן בולט(מצורפת תמונה), חוץ מזה הרכב במצב טוב מאוד.

לגבי הגיר הרובוטי - לפני שנה הוחלף בשלמותו המנגנון להפרדת מצמד, בעלות של כ 3 אלף שקל(חלק מקורי) . ההילוכים עוברים בצורה חלקה, ולקונה יהיה שקט.

הקלאץ ברכב הוא הקלאץ מקורי, כרגע עובד יפה, כנראה יהיה צורך בהחלפה בסביבות ה200 אלף ק"מ.

הרכב בבעלותי קצת יותר משנתיים וחצי

עושה 1/15 בנסיעה משולבת שרובה מחוץ לעיר.

מחיר 26,000

אזור מכירה: רחובות - בית שמש - קרית גת

למעוניינים נא לשלוח הודעה פרטית.

IMG_20171113_101504_01.jpegIMG_20171113_101511_01.jpegIMG_20180510_101037.jpeg

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון מחיר: 23,500

חוזרת שוב למכירה מאחר שלא הייתי זמין בתקופה האחרונה,

מספר עדכונים,

* פניתי לשרות לקוחות טויוטה בנוגע לקילופי הצבע בגג, הוצע לי כפיצוי צביעה כללית של הרכב בעלות של 1500 ש"ח, הקונה יוכל להשתמש בהטבה הזו לפי שיקול דעתו.

מספר תמונות נוספות

מנוע1.jpg

מנוע2.jpg

מנוע מבריק, ללא שום בוצה

IMG_20180723_085839.jpg

IMG_20180723_090305.jpg

IMG_20180723_090132.jpg

פנים הרכב במצב חדש, קיים כיסוי דשבורד הניתן להסרה.

IMG_20180723_090328.jpg

IMG_20180723_090319.jpg

מצלמת דרך קדמית ואחורית, מותקנת בצורה אינטגרלית ישירות לקופסת הפיוזים ללא חוטים גלויים,מופעלת עם פתיחת הסוויץ'.

ק"מ מעודכן קצת פחות מ 156K. רכב שנת 2008 אבל מרגיש הרבה יותר חדש, הזדמנות טובה לקחת רכב במצב נדיר שטופל במסירות ויכול לשרת בנאמנות עוד שנים רבות.

אפס חמש אפס

8996881

• תוכן חדש...