Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי שברולט ספארק 2017, כמעט שנה אצלי וכבר מהתחלה התחילו להן חריקות מהדלתות של הנוסע והנהג

פניתי למוסך והחולף לי מעצור דלת (לפני שבעה חודשים) הבעיה לא נפתרה

ופניתי שוב למוסך. לפני שבוע הגעתי למוסך והוסבר לי שבסה''כ צריך שימון וגירוז והכל יהיה כמו שצריך

לאחר כמה שעות (לא ימים, שעות!) התחילו שוב החריקות מהדלתות

ניגשתי שוב למוסך ומנהל מוסך באדישות אומר לי שמדובר רק בשימון וגירוז ולא יקרה כלום אם אגיע פעם בשבוע לגירוז ושימון (במילים שלו "לא מדובר ביום עבודה אלא בכמה דקות, לא יקרה כלום אם תבוא פעם בשבוע")

ניסיתי לעבור למוסך אחר אך אין אפשרות כזו מאחר והמוסך הנוכחי כבר קיבל את הכסף מהיבואן

אז לשאלה, מה עושים במצב כזה?!

אני נוסע ברכב שכל פתיחה וסגירה של הדלת יכולה להוציא אותי מדעתי בגלל החריקות האלה

פורסם

התחיל לקרות לי לאחרונה בדלתות האחוריות של האוטו שלי.

25 שקל על גריז "רב שימושי" עם ציור של כל מיני סוגי אוטואים, אצבע, מריחה סמי-נדיבה של הצירים ובינתיים הכל עובד נהדר. בדבר אחד המוסכניק צודק - זה לקח לי לא יותר מ-6 דקות. יש לציין שעשיתי את זה אתמול, אז אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק. אבל גם אם זה יהיה לשבוע-שבועיים, יש במיכל גריז הזה (בגודל של ה.. נו הזה של האקדח סיליקון) כמות שתספיק להגיע עד הצוואה של הנכדים שלי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
התחיל לקרות לי לאחרונה בדלתות האחוריות של האוטו שלי.

25 שקל על גריז "רב שימושי" עם ציור של כל מיני סוגי אוטואים, אצבע, מריחה סמי-נדיבה של הצירים ובינתיים הכל עובד נהדר. בדבר אחד המוסכניק צודק - זה לקח לי לא יותר מ-6 דקות. יש לציין שעשיתי את זה אתמול, אז אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק. אבל גם אם זה יהיה לשבוע-שבועיים, יש במיכל גריז הזה (בגודל של ה.. נו הזה של האקדח סיליקון) כמות שתספיק להגיע עד הצוואה של הנכדים שלי.

הגירוז החזיק אצלי לכל היותר 10 שעות.

לא הוצאתי רכב מהחברה בשביל לגרז לו את המעצורי דלתות כל בוקר

הרכב תחת אחריות.

שוקל להקליט אותו ולפתוח בתביעה כנגד המוסך הספציפי הזה..

המוסך קיבל מהיבואן כסף בשביל לפתור את התקלה.. שלא נפתרה.

פורסם

בס"ד

עצה שלי, בקש מנהג משאית כלשהו ( אלה עם הנגררים), קח גריז מהנק' חיבור איפה שצלחת/דיסק ממוקמת, שים על הצירים ושלום על ישראל.

אצלי זה פתר את הבעיה אחת ולתמיד.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

זה לא משנה אם זה מרצדס או ספארק, ברכב חדש לא מצפים לכזה דבר, לא סוף העולם אבל מעצבן.

אצלי בפנדה חדשה גם היה דבר דומה בדלתות האחוריים אולי כי בקושי פתחתי אותם.

מידי כמה חודשים הייתי מגרז.

בכול משרה תעדכן, מעניין מה הפיתרון שיציעו לך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה דגם רכשת S Class? או E Class?

חמוד אתה.. אני אחסוך עוד קצת ואקנה s500 כמו שלך

תודה לשאר התגובות, הקדמתי את הרעיון ושמתי גריז מאחד המשאיות של אבא :).. מקווה לדלתות שקטות לאורך זמן

• תוכן חדש...