Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב סופר מיני ומתלבטת בין מספר דגמים, ביניהם טויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט, סיאט איביזה ופולקסווגן פולו (סקודה פאביה גם הייתה אופציה, אך היא פחות יפה לטעמי).

התקציב הוא עד כ-85 אלף ש"ח עם אפשרות לרכב יד 2 או חדש, כתלות במחיר (כמובן...) ובשמירת השווי של הרכב.

הדברים שחשובים לי: בטיחות, צריכת דלק, עלות טיפולים וביטוח, ואמינות.

אשמח לשמוע על התנסויותכם עם רכבים אלו ולקבל המלצות.

תודה רבה מראש!

פורסם

מבחינת אמינות , הסוזוקי והטויוטה כן, הסיאט והפולקסווגן פחות עקב גיר רובוטי שנחשב לרגיש.

הסוויפט חסכונית אם כי לא מרווחת וחסרת מערכות בטיחות כלשהן.

היאריס מכונית לא נוחה , אבל עונה על רוב הדרישות שלך כולל חסכון בדלק.

האיביזה מאוד מרווחת ומאובזרת, ומציעה ביצועים מצוינים.

הפולו בתקציב הזה היא משומשת בלבד, ומדובר בדגם היוצא שאינו מציע מערכות בטיחות אך כן מציע פנים איכותי וגם ביצועים טובים.

הייתי מוסיף לשיקולים את המזדה 2 ברמת גימור דינאמיק ומעלה, אבל היא לא ממש חסכונית כמו השאר.

פורסם

סיטרואן קקטוס 0 ק”מ אופציה טובה,חזק, נוח, מרווח.

https://motodeal.co.il/deals/סיטרואן_קקטוס_אוטומט

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה ג'אז בת שנתיים יכולה להיות בחירה מצוינת, ותענה על כל (כמעט) הדרישות שלך.

השאלה היא האם תצליח למצוא אחת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

יש פיג'ו 208 1.2 טורבו בליסינג 0 ק"מ ב 73K ברמת האבזור הבסיסית או ב 86K ברמת ACTIVE.

אתה מקבל 3 שנים אחריות, רכב חדש, חסכוני, נוח, חושב שזו אחלה עסקה.

אם גיר רגיל בא בחשבון, אני חושב שאיביזה ידנית אחלה אופציה.

עריכה: הקקטוס עם 5 שנים אחריות ניראה גם אחלה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

יש גם את הc3 רכב חמוד עם מערכות בטיחות ו5 שנים אחריות תוכל למצוא אחת משומשת 2017

תעשה נסיעת מבחן לי קצת הפריע ריעדות בתחילת נסיעה .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)

מי שלא "סופר" צרפתיות מתבקשות כמו ה C3 וה 208, או קליאו, ברשימת האלטרנטיבות שלו, קרוב לודאי שיש לו משהו מובנה נגד מוצאן האתני. לכן מיותר לנסות ל"דחוף" לו קקטוסים וכאלו. ואשמח לטעות כאן.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

רועי צודק וההעדפה היא פחות ללכת על הצרפתיות בגלל נסיון מעט מר בעבר ודעה רווחת מאוד לא חיובית עד היום.

בכמה מסתכמים ההבדלים השנתיים בעלויות (כולל תחזוקה וביטוחים) של הסיאט לעומת האסייתיות?

מאזדה 3 להבנתי לא חסכונית בדלק. אני טועה?

(אפשר להגיד שאני פרטנר לרכישה של מפרסמת הפוסט)

פורסם

חבל, הצרפתיות נותנות היום דילים מעולים.

לסיאט הביטוח יכול להיות יקר יותר אבל זה משהו שניתן לבדוק דקך wobi למשל.

דווקא מבחינת טיפולים קטנים חבר שילם פחות מאשר אני עם ספייס סטאר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבל, הצרפתיות נותנות היום דילים מעולים.

לסיאט הביטוח יכול להיות יקר יותר אבל זה משהו שניתן לבדוק דקך wobi למשל.

דווקא מבחינת טיפולים קטנים חבר שילם פחות מאשר אני עם ספייס סטאר.

דילים זה מעולה, אבל השאלה מה קורה בטווח של 6 שנים נגיד.

לסיאט יש גם גיר אוט' רגיל או רק הגיר הבעייתי שאני קורה עליו בכל מקום?

פורסם

לסיאט יש גיר ידני או רובוטי כפול מצמדים dsg.

לפיגו וסיטרואן יש גיר יפני פלנטרי, כל שמבחינת אמינות צריך להיות בסדר גמור.

ולא, תקלות חשמל כל שני וחמישי לדעתי עברו מהעולם, בטח עם רכב חדש.

פורסם

עובר על הרשימה שלך ויש כמה כיוונים והייתי מוסיף גם. היאריס (היברידית אם אפשר), מעט מיושנת כבר אבל יש לה שוק מעולה והיא אמינה מאוד, לא הרכב הכי נוח בעולם (לדעתי כל הטויוטות יותר נוקשות על הכביש), גם הסוויפט כבר נראה ומרגיש מיושן (אפילו אחרי מתיחת הפנים שלו לאחרונה. לא הייתי מפחד מקבוצת פולקסוואגן, אבל הסיאט עדכנית יותר ונראית טוב יותר מהפולו גם מאובזרת יותר (הפולו ממש לפני החלפה), יש את המזדה 2 שהוא גם רכב מעולה, לא הכי נוח אבל מאוד מאובזר. אישית הייתי הולך על הסיאט או היאריס בגרסה היברידית, שתי אפשרויות מאוד שונות אבל טובות

פורסם
עובר על הרשימה שלך ויש כמה כיוונים והייתי מוסיף גם. היאריס (היברידית אם אפשר), מעט מיושנת כבר אבל יש לה שוק מעולה והיא אמינה מאוד, לא הרכב הכי נוח בעולם (לדעתי כל הטויוטות יותר נוקשות על הכביש), גם הסוויפט כבר נראה ומרגיש מיושן (אפילו אחרי מתיחת הפנים שלו לאחרונה. לא הייתי מפחד מקבוצת פולקסוואגן, אבל הסיאט עדכנית יותר ונראית טוב יותר מהפולו גם מאובזרת יותר (הפולו ממש לפני החלפה), יש את המזדה 2 שהוא גם רכב מעולה, לא הכי נוח אבל מאוד מאובזר. אישית הייתי הולך על הסיאט או היאריס בגרסה היברידית, שתי אפשרויות מאוד שונות אבל טובות

תודה (שותף לרכישה..).

המאזדה פחות חסכונית אם אני לא טועה.

סיאט על הנייר נראת כמו אופציה מצויינת, אך החשש הוא עלויות אחזקה ו/או ביטוח גבוהות.

יש לך נסיון/ידע לגבי זה?

• תוכן חדש...