Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות רכב עד 40,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני כבר חודש מסתבך באינטרנט ובין אנשים בחיפוש אחרי רכב, ועדיין לא הצלחתי למצוא.. אשמח אם תתנו לי כיוון, אגיד את הצרכים שלי.. בגדול אני מחפש רכב עם דגש חזק על אמינות וצריכת דלק נמוכה, הרכב לצעיר.. אז עדיפות למראה נורמאלי.. והנסיעות שלי זה עבודה בית (7 דק לכיוון) ולפעמים בסופי שבוע לצאת לטייל קצת בארץ.. בגדול אני נוסע לרוב לבד או עם עוד מישהו 1.. אז משפחתית גדולה פחות רלוונטית אליי..

הייתה לי התלבטות בין קיה פיקנטו 2013 מיצובישי ספייס סטאר 2013-4

סיאט איביזה 2013-4 (מהרכב הזה קצת ירדתי בגלל האמינות הנמוכה יחסית)

הונדה סיוויק 2010 קומפורט 5 דלתות..

אני פתוח להצעות אשמח לשמוע ממכם המלצות, תודה רבה!

פורסם

אני לא מבין איך אפשר להתלבט בו זמנית בין רכב מיני, רכב סופר מיני ורכב משפחתי.

אם אתה נוסע לבד 7 דקות לכיוון חסכות דלק זה לא מה שצריך להדאיג אותך.

נשמע שקיה פיקנטו או I10 עם מנוע 1200 יספיקו לך בהחלט.

פורסם

מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אני גם יכול להבין אותו. אני גבוה וברכבי המיני אין לי מספיק מקום ובסופר מיני זה תלוי באיזה רכב. למעשה רוב האפשרויות בשבילי הם מקטגוריית המשפחתיות ומעלה.

לגבי איזה רכב, לדעתי עדיף רכב ללא טורבו. אם פיקנטו טובה לך אז לדעתי היא עדיפה מהספייס סטאר ואתה יכול לשקול כמו שאמרו גם את יונדאי i10 (אותם מכלולים מכניים)

פורסם (נערך)

היונדאי i10 עם מנוע 1.25 לדעתי עדיפה מהפיקנטו עקב מושבים עדיפים וסלון העים יותר אבל היא מעל התקציב.

ומנוע 1.0 די עצל.

הפיקנטו אופציה טובה, פחות טובה מבחינת חיסכון אבל כיוון שהנסיעות שלך קצרות הייתי שם את צריכת דלק בתור משהו משני.

הספייס סטאר באותו המחיר תהיה חדשה בשנה לפחות ועם צריכת דלק עדיפה, מסוף 2014 כבר תהיה מאובזרת יותר.

החיסרון שהיא רועשת יותר אבל בעיר רכה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...