Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

היכן ניתן לרכוש בימינו כפתור הפעלה לדו-כמותי ומנגנון תוצרת חברת Geberit עבור ניאגרה תוצרת חברת villeroy & boch.

האם קיימים חלקים תחליפיים תוצרת פלסאון ?

תודה,

WhatsApp Image 2018-04-21 at 19.36.01.jpg

WhatsApp Image 2018-04-21 at 19.36.57.jpeg

IMG-20180421-WA0004.jpg

WhatsApp Image 2018-04-21 at 19.32.35.jpg

WhatsApp Image 2018-04-21 at 19.33.12.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

צור קשר עם חבר הפועום לירוי1. זו התמחותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
יש לי כפתור מקורי באיזה מקום. אני אחפש אם צריך. שלך בכיף.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

אשמח מאוד לקבלו במידה ותמצא אותו.

* הייבואן בארץ כבר אין ברשותו חלקי חילוף לניאגרה הזו גם קשה להשיג בטלפון את הנציג שמטפל בלקוחות פרטים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

בעצם עכשיו שאני מסתקל אצלך זה מנגנון גנרי. תפרק. תבדוק מה קוטר למטה ותגש לחנות אינסטלציה הקרןבה לביתך יחד עם הכפתור. הם כבר ידאגו לך.

פורסם

לפני שנה חיפשתי את אותו כפתור בדיוק. לא מצאתי בארץ או במחיר שפוי בחו"ל. בסוף קניתי מנגנון חלופי קומפלט לניאגרה (ליפסקי אאל"ט) והחלפתי את הגבריט העדין והמסובך הזה. המנגנון עלה פחות ממחיר הכפתור.

:turn-l:
פורסם
בעצם עכשיו שאני מסתקל אצלך זה מנגנון גנרי. תפרק. תבדוק מה קוטר למטה ותגש לחנות אינסטלציה הקרןבה לביתך יחד עם הכפתור. הם כבר ידאגו לך.

תודה על המאמץ.

פורסם
לפני שנה חיפשתי את אותו כפתור בדיוק. לא מצאתי בארץ או במחיר שפוי בחו"ל. בסוף קניתי מנגנון חלופי קומפלט לניאגרה (ליפסקי אאל"ט) והחלפתי את הגבריט העדין והמסובך הזה. המנגנון עלה פחות ממחיר הכפתור.

אתה זוכר את דגם המנגנון של ליפסקי ?

האם היית צריך לבצע שינויים כולשהם במידות הקדח במכסה של הניאגרה או משהו אחר ?

• תוכן חדש...