Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב רוב התאונות קוראות בגלל\בהשתתפות האנשים שנוהגים בסופר זהירות כי מרוב שהוא ניזהר הוא נוסע על 20 קמ"ש בכביש של 70 קמ"ש אם 3 נתיבים בנתיב הכי שמאלי.... :?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
דרך אגב רוב התאונות קוראות בגלל\בהשתתפות האנשים שנוהגים בסופר זהירות כי מרוב שהוא ניזהר הוא נוסע על 20 קמ"ש בכביש של 70 קמ"ש אם 3 נתיבים בנתיב הכי שמאלי.... :?

זה כביש עם 2 נתיבים בתוך שכונה, ואני נוסע רגוע כמו שצריך וממש לא הכי בזהירות כי זה אפילו מסוכן לפעמים, (אפילו לאט יותר כי יש גשם), ולא כ"כ מהיר,המהירות היא סבירה מאוד 20-30 בגשם, כל אחד לדעתי צריך לעשות קורס נהיגה מתקדמת (לדעתי) ,כך נוכל לדעת מה לעשות במצבים דומים כמו שהיו אתמול, פשוט בלימה לא רגילה במצב ל החלקה זה ריפלקסים של כל בן אדם נורמלי !

Suzuki Jimny

פורסם

אם אני מבין נכון האוטו שלך ידני לכן אתן לך אצע קטנה

*****עריכה***********

סיכמנו כבר בדיון שלא נותנים הצעות לנהיגה בהתכתבות.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

האם קארטינג יכול לעזור בתירגול מצבי החלקה, למרות ההנעה האחורית?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
האם קארטינג יכול לעזור בתירגול מצבי החלקה, למרות ההנעה האחורית?

לא ממש.

לקארטינג הנעה אחורית, היגוי מהיר, בלמים רק מאחור, מרכז כובד סופר נמוך, משקל סופר נמוך והעברת משקל כמעט אפסית תחת בלימה/האצה/עומסי צד, לכן טכניקת הנהיגה הנכונה לקארטינג לא מתאימה למכונית כביש. קארט הוא מהרבה בחינות כלי הרבה יותר "אידיאלי" מאשר מכונית כביש ויותר קל לנהיגה.

עכשיו כנס לאוטו ונסה להשיג עוד קצת אחיזה צידית ע"י הטייה של הגוף נגד כיוון הפנייה...:wink:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מחליש את דבריו של מוטי :?

אני עשיתי קורס נהיגה מתקדמת, לא חשוב איפה...

הייתי מתרגל את הדברים שלמדתי כמעט על בסיס יומי, ברכבים של הצבא לרוב וגם קצת ברכב שלי.

א. קורס נהיגה מתקדמת גורם לך לחשוב שמותר לך להכנס למצבים מסוכנים יותר כי אתה תדע לצאת מהם.

ב. כשתגיע למצב של עמוד מתקרב אליך ב120 קמ"ש אתה לא תזכור איפה זה הברקס איפה הגז ותצטער על היום שנולדת.

ג. זה לא רע לעשות קורס כזה, אבל אל תצפו שזה יציל לכם את החיים, לנהוג בזהירות יותר ולאט יותר דווקא יכול להציל.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל אני אענה לך באותו מטבע ובלשון עדינה יחסית.

כל הקורסים של הנהיגה בעולם לא יצילו אתכם מטמטום אנושי צרוף במידה ואתם ניחנים בו.

לכל מי שתמה מדוע ננעל השרשור - בשלב הבא היינו מקבלים עצות בנושא זוגיות נכונה מאו ג'יי סימפסון.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...