Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב - כ70K.

הנסועה - נמוכה יחסית, כ15K בשנה, לרוב בעיר.

הדרישות (לפי סדר חשיבות) - מרווח, אמין, בטיחותי.

לא מצליח לקבל החלטה בין השלוש שבכותרת.

ורסו שמתאימה לתקציב תהיה משנת 2012 (לפני מתיחת הפנים) במצב טוב או 2013 עם מעל מאה אלף קילומטר.

פיקאסו מנוע דיזל אמורה להיות מרווחת ומפנקת, כנראה משנת 2014, אבל אני חושש מהאמינות ומהעובדה שכל השליטה במערכות היא דרך המסך.

גרנד סניק היא המרווחת ביותר בחבורה, אבל רנו? בנזין, דיזל? היא אמינה? כנראה משנת 2014-2015..

מה אתם הייתם בוחרים ולמה?

פורסם

למה דיזל? אל תקנה רנו דיזל לנסיעות בעיר. הגיר הרובוטי לא אוהב נסיעות כאלה.

תוכל למצוא גרנד סניק בנזין 2000 סמ"ק וגיר רציף, עם נתונים טובים - זה יסגור לך את כל הפינות. רכב מרווח, אמין ובטיחותי.

נכון, הוא לא חסכוני, אבל אתם לא נוסעים הרבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

גילוי נאות: יש לי גרנד סניק דיזל 2016.

ולענייננו: אני לא משוכנע שהסניק תהיה המרווחת מכולן, אני מעריך שדווקא הפיקאסו תהיה יותר מרווחת, ובנוסף, הדלת האחורית של הפיקאסו חושפת יותר מתא המטען, לכן לדעתי מטען רחב (אופני ילדים לדוגמה) יהיה קל יותר להעמיס שם - לא כי תא המטען שלה בהכרח גדול יותר (אני לא סגור על המספרים), אלא כי תכנון הפתח נכון יותר.

ההתלבטות שלי היתה בין הסניק לפיקאסו, ומה שהכריע את הכף היו המחיר - הסניק היתה זולה ב 30 אלף מהפיקאסו בנזין, והיתה מקבילה במחיר לפיקאסו 5 מושבים, רק עם הבונוס של שני מושבים אקסטרה - והעובדה שבגלל המוניטין הלא ברור של מנוע הבנזין של סיטרואן, העדפתי להימנע ממנו (דיזל זה כבר סיפור אחר, אלא שהוא היה יקר אפילו יותר).

לקילומטראז' לא גדול שרובו עירוני הייתי שם על הכוונת את הסניק והפיקאסו, ופשוט קונה את זו שאמצא במצב הטוב ביותר - הייתי נוטה לסניק בנזין, אבל בשנים המאוחרות יש מעט מאוד כאלו, ובפיקאסו הייתי הולך רק על דיזלים. מניסיון אישי עם הסניק דיזל (שלי בת שנה וחצי ועשתה בערך 26 אלף ק"מ, כך שאין לי ניסיון רב מדי) המנועים האלו ממכרים.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

ממכרים בכוח זמין בסל"ד נמוך וחסכון בסולר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

^ מה שהוא אמר: כוח זמין וחיסכון.

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, בפרופיל הנסיעות שלך הייתי מעדיף סניק בנזין, אבל משליך רשת רחבה (פיקאסו דיזל, סניק בנזין/דיזל) וקונה את הרכב במצב הכי טוב שנכנס בתקציב שלי.

• תוכן חדש...