Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בלבד, עבור לרכב הבא. הוא ממש לא שמור ולא תוחזק כהלכה, עבר מספר תאונות ובכלל מצבו לא מזהיר וזו בלשון המעטה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

מסכים עם זה שמעליי עבור לרכב הבא מלבד כל התאונות יש הרבה השקעה בישור קו וסימן שאלה על כל מה שהם כתבו בסעיף של המנוע והמערכת קירור.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

חבל שאין לי להראות לך את הבדיקה של המאזדה שאני קניתי לפני חצי שנה בערך, מודל 2008 (צורה חדשה) עם 114K ק"מ.

תמשיך הלאה, הרכב עבר חיים לא קלים ולא תוחזק.

פורסם

סתם שאלה לידע הכללי,האם לרכב יש בעיה בשאסי?אני מתכוון לזה שרשום ש״הוחלפה קורת רוחב אחורית),עוד שאלה,רשום להחליף שרשרת תזמון?ככל הידוע לי לא מחליפים...ירדתי מהרכב,אני שואל בשביל הידע הכללי שלי פשוט...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
סתם שאלה לידע הכללי,האם לרכב יש בעיה בשאסי?אני מתכוון לזה שרשום ש״הוחלפה קורת רוחב אחורית),עוד שאלה,רשום להחליף שרשרת תזמון?ככל הידוע לי לא מחליפים...ירדתי מהרכב,אני שואל בשביל הידע הכללי שלי פשוט...

לגבי קורת הרוחב האחורית - תלוי אם היא מולחמת במקור או מחוברת עם ברגים במקור.

אם היא מולחמת זה שאסי אם היא מוחוברת בברגים - לא בהכרח.

לגבי שרשרת התזמון - גם בכלי רכב שבהם אין רצועה ויש שרשרת תזמון (שלא אמורה להיות מוחלפת בשגרת הטיפולים הרגילה) אם השרשרת רועשת - מחליפים אותה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמשיך הלאה, מבחינתי מדובר בלא פחות מסוכה על גלגלים. חפש אוטו נקי ומטופל. כאשר בולמים חלשים, צמיגים גם דורשים החלפה, רטיבויות שונות, - זה אוטו שלא טופל, הוסף לזה החלפת כנפיים, פגיעה בדופן זו או אחרת , החלפת קורת רוחב..

נו באמת, איזו מגילה, גועל נפש של אוטו, בעצם גועל אוטו של אוטו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...