Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אחלה רכב.

לגבי המנוע, תבדוק מי ואיפה הוחלף המנוע, במידה וזה ממקום מוסדר, אני לא רואה בעיה.

שים לב:

רבות מהם עברו התעללויות ("פתיחות" בלשון העם), וריבוי ידיים.

ממליץ לבדוק את החופש בסרנים קדמי + אחורי (פועל יוצא של "הפתיחות"), בכלל זה גם את מצב הגיר עצמו.

שיהיה בהצלחה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם זה הדור שהפנסים שלו הם הBUGEYE הידוע - הדבר הכי רגיש שאתה צריך לשים לב אליו זה הקאמשאפט - תבדוק שאין נקישות מכוון המנוע. אולי זו בכלל הסיבה להחלפת המנוע - יש מלא סרטונים על התופעה הזו ביוטיוב.

מעבר לזה תיקח את הרכב לאבחון במוסך מורשה אולי אפילו מוסך מרכזי ותבקש רשימת ליקויים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא אחת במצב טוב.

זה שהוחלף מנוע לא אומר מה מצב שאר החלקים.

אחזקה סופר יקרה. מושכת משטרות והורדות מהכביש בעקבותן.

בתקציב שלך תבדוק קליאו ספורט דור 3. אני אמנם קצת משוחד,אבל אם אתה רוצה רכב ספורט אמיתי (ואם אתה אומר לא tsi משמע רכב שגם יודע לפנות), זה רק זה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Miata ND2

פורסם

ה WRX הרגילה מאוד אמינה יחסית ועדיף ללא שיפורים. ה2.0 ליטר טורבו

לא אוהב שיפורים ולא מסוגל להתקרב ל300 כ"ס, מסוגל כן, עמיד לאורך

זמן? לא! הגיר לא עומד גם בעומסים של מנועים משופרים.

צריך לבדוק טוב כמה קמ עבר הרכב, יש רכבים טובים אך קשה למצוא,

צריך סבלנות.

איזה מנוע הוחלף ואצל מי הוחלף בתעשייה שלנו? הרכב במצב הרגיל והלא

משופר מחזיק מעמד יפה, אך אלה רכבים כבר ישנים מאוד ובלאי גבוה תמצא

בכל פינה. צריך אקזמפלר ממש שמור קיצוני ובעלים שנוסע בו הרבה שנים

בשביל לשכנע אותי להכנס להרפתקאה מהסוג הזה, כי זה מה שזה.

הרפתקאה גדולה.

• תוכן חדש...