Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חזרתי עכשיו מנסיעה של כ40 דקות בפקקים קצת ועם מזגן דולק וכשהחנתי את הרכב בבית הייתי צריך שוב להתניע אותו. באתי להתניע והופ.. לא מניע בכלל... נדמה לי שהמצבר דיי ישן ובכלל אין לי מושג מה עבר על הרכב כי קניתי אותו לפני כחודש וחצי. אך מההתחלה היו לו קצת קרטועים בהנעה שלקח לו קצת יותר זמן להניע (וגם האורות ברכב נכבים כזה למאית שניה בהנעה). כשבאתי להניע ניסיתי כמה וכמה פעמים ואפילו הגיע למצב אחד שניסיתי והיה קצת כמו קליקים כאלה בהנעה. דבר נוסף ששמתי לב אליו זה שכל החשמל ברכב אופס (שעון ומזגן)

בקיצור, אני אובד עצות כי אני לא כל כך מבין ברכבים וזה רכב ראשון שלי. אשמח לעזרה לדעת מה בידיוק יש לרכב למרות שאני דיי בטוח שזה המצבר (למרות שיש לי את הרכיב engie וזה הראה לי שהמצבר על 12.3V והאלטרנטור עובד גם הוא על 13.8V אבל לא יודע עד כמה אמין הרכיב הלא שימושי הזה). אם הגעתם למסקנה וזה מצבר אשמח שתתנו לי מקום טוב או בכלל אדם שיכול להגיע עד אלי ולהחליף לי מצבר באיזור בת ים יהיה מעולה!

תודה לעוזרים!

פורסם

תנסה להניע עם כבלים או ג'אמפ סטרטר, אם הרכב מניע - סביר להניח שמדובר במצבר.

גש לחשמלאי רכב שיאבחן לך את הבעיה.

פורסם
תנסה להניע עם כבלים או ג'אמפ סטרטר, אם הרכב מניע - סביר להניח שמדובר במצבר.

גש לחשמלאי רכב שיאבחן לך את הבעיה.

נשמע כמו מצבר שנחוץ החלפה....ואל תמהר להאמין למתח שמראה אנגי..

תודה חברים! הזמנתי ממקס מצברים בחור שהגיע והחליף את המצבר למצבר חדש של varta startup 60a בעלות של 400 ש"ח

אך לצערי הרב הרכב עבר תאונה אחרי כמה שעות.

• תוכן חדש...