Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העלאת הספק בגולף V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה של כחצי שנה שבה נערכה היכרות בין הנהג לרכב החליט הנהג כי הוא מעוניין לפנק את זו שפינקה אותו במשך אותה תקופה בעוד סוסים לעדר המכובד שברשותה.

מדובר בגולף V5 שנת 2001 בעלת ה-150 סוסונים, גיר אוטומט.

בבקשה ממכם, שום תגובות כמו "אחי תוסיף פילטר אגזוז וצ'יפ והאוטו טיסן"... שום אגזוז ציפ או פילטר לא יספקו יותר מטיפונת עזרה בטורים הגבוהים, מדובר ברכב אטמוספרי בעל גיר אוטומט (משמע- נמצא פחות בטורים גבוהים מאשר ידני).

כל הצעה לשידרוג אשר יעלה את ההספק אך בו בזמן לא יגרום לשחיקה מוגברת מידי לשאר מכלולי הרכב תתקבל בברכה, ושוב, בנתיים מדובר רק על העלאת הספק המנוע.

תודה לכל המגיבים.

פורסם

קודם כל, אני חושב שאם מדובר ברכב אוטומטי אז לטעמי יהיה לך יותר קשה להנות ממנו אם תוסיף לו כוח.

דבר שני, אני מחזיק גולף VR6 וכבר עברתי את השלב של אגזוז, צ'יפ ופילטר.

בשורה התחתונה, הצ'יפ לא נותן המון כיוון שלא מדובר ברכב טורבו, הוא משנה קצת את ההתנהגות לא באופן מטורף, הפילטר? לא סגור עליו בשלי הוא עושה רעש מדהים אבל לא הרבה מעבר.

מה שאני חושב הוא שהדרך היחידה באמת להוסיף כוח ולא כמו שאמרת עוד איזה 5 כ"ס שאולי תרגיש בסוף הסקלה, זה לשים טורבו וזה כבר פרוייקט וכאן אני חוזר להתחלה, לא הייתי משקיע בלשים טורבו על רכב אוטומטי, חבל על הכסף.

:-D

פורסם

אתה בטוח ש15-10 סוסים יעשו בשביל חבר שלך את ההבדל ? כי יותר מזה (וגם זה אופטימי להחריד) אתה לא תשיג בשיפורים סטנדרטים שלדעתי יהיו בזבוז כסף מוחלט .

אלה אם כן מדובר בהגדשת הרכב בצורה כלשהי (מגדש על או טורבו) כל מה שתעשה יהיה ביזבוז כסף, במיוחד ברכב כזה.

ואם כבר הגדשת הרכב , זה באמת לא משתלם , עדיף להוסיף כמה שצריך ולקנות לאון טורבו למשל או A3 טורבו או גולף GTI ולהמשיך משם.

פורסם

השיפור המומלץ לרכב שלך הוא החלפת ציפ שיפור של 12כס ו2 קגמ במומנט

השיפור מורגש בעיקר בסלד הנמוך והבינוני ולכן תרגיש שיפור בנסיעה יום יומית

מניסיון אנשים מרוצים מציפ ברכב הזה למרות שהוא אוטומט

האוטו לא יעמוד עם אימפרזה טורבו אבל בתור תמורה למחיר זה הפיתרון הטוב ביותר {900שח}

תמיד תוכל להוסיף פילטר פתוח ודוד אחורי ספורטיבי שניהם ביחד יתנו לך צליל יפה ו5כס

http://www.upsolute.com/db/new/datenblatt_eng.php?ID_Marke=6&ID=357

אם אתה מעונין בשיפור יותר רציני תימכור ותיקנה גולף גי טי איי שם השמיים הם הגבול מבחינת השיפורים והספקים של 300-400כס אפשריים בהשקעה נמוכנ יחסית 20000-30000שח

פורסם
השיפור המומלץ לרכב שלך הוא החלפת ציפ שיפור של 12כס ו2 קגמ במומנט

או שאתה סוכן של הציפים, או שאתה תמים ברמות שלא יאומנו.

ציפ לא מוסיף 12 כ"ס. אפילו לא 12 כוחות פוני. אין מצב בעולם!!!

תגיד תודה אם תקבל עוד 5 כ"ס וגם זה אופטימי להחריד.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
או שאתה סוכן של הציפים, או שאתה תמים ברמות שלא יאומנו.

ציפ לא מוסיף 12 כ"ס. אפילו לא 12 כוחות פוני. אין מצב בעולם!!!

תגיד תודה אם תקבל עוד 5 כ"ס וגם זה אופטימי להחריד.

בברכה,יניב

האפשרות הראשונה נכונה.

הוא מE&A והם מוכרים צ'יפים של אפסולוט.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

צ'יפ- יכול להעלות הספקים ברמה משמעותית- קח לדוגמא בגולף GTI אצלנו בארץ נמכרה אך ורק הגרסה של ה150 כ"ס אך בארצות אחרות נמכרו דגמי ה 180 כ"ס...ונחש מה אין בניהם שום הבדל פרט לצ'יפ.

ישנו ממוחה מאוד מומלץ להכנת/התכנת צ'יפים- שמו גיא פרילינג, אני בטוח שהוא יוכל לעשות את העבודה בלי הרבה השקעה כספית.

1.8T 8)

פורסם
צ'יפ- יכול להעלות הספקים ברמה משמעותית- קח לדוגמא בגולף GTI אצלנו בארץ נמכרה אך ורק הגרסה של ה150 כ"ס אך בארצות אחרות נמכרו דגמי ה 180 כ"ס...ונחש מה אין בניהם שום הבדל פרט לצ'יפ.

ישנו ממוחה מאוד מומלץ להכנת/התכנת צ'יפים- שמו גיא פרילינג, אני בטוח שהוא יוכל לעשות את העבודה בלי הרבה השקעה כספית.

המצב בגולף GTI שונה מאוד מהמצב בגולף V5, קוראים לזה טורבו.

הGTI מגיעה עם טורבו בגדישה יחסית נמוכה ולכן כל כך קל לשפר אותו.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

האמת היא שיש עוד הבדל,וזה הטורבו. :roll:

ובשביל צ'יפ לV5 סטנדרטית לא צריך את פרילינג שיהנדס משהו במיוחד...אפשר בשקט ללכת לE&A ולקנות צ'יפ של אפסולוט.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לידיעת כל ה"מומחים" ההבדל במנועי 1.8 טורבו 150 ו180כס הוא במגדש טורבו עצמו ובתוכנת ניהול מנוע

ולגבי תוספת ההספק של הציפ לV5 מניסיון התוספת מורגשת וסביר להניח שחברה מכובדת שמפרסמת את הנתונים באתר שלה עומדת מאחורי הדברים שהיא מפרסמת

פורסם
לידיעת כל ה"מומחים" ההבדל במנועי 1.8 טורבו 150 ו180כס הוא במגדש טורבו עצמו ובתוכנת ניהול מנוע

ולגבי תוספת ההספק של הציפ לV5 מניסיון התוספת מורגשת וסביר להניח שחברה מכובדת שמפרסמת את הנתונים באתר שלה עומדת מאחורי הדברים שהיא מפרסמת

תסלח לי מאוד, אבל זה אחד המשפטים היותר משעשעים שקראתי לאחרונה.

כמעט ואין אף חברה בביזנס של שיפורים שאכן מוכרת לך את מה שהיא מפרסמת בדיוק.

אגב, VWR ציין שיש הבדל גם במגדש בין ה-GTI עם 150 כ"ס לזו עם ה-180 כ"ס.

מוטי.

פורסם

ידידי, עם כל הכבוד שאני רוכש לחברה שאתה מייצג (ואני באמת רוכש כבוד רב), זה פירסום. בדיוק כמו כל אבקות הכביסה ומסירי הכתמים בטלויזיה. עבודה בעניים. נכון שמורגש שינוי, אבל לא משמעותי.

אני אעשה איתך עסקה, וכל חברי הפורום משמשים עדים.

נתקין את הציפ ברכב המדובר ונלך למדוד בדינמו בילתי תלוי.

אם יש עליה של 12 כ"ס. קניתי וגם שילמתי על הציפ.

אם אין, אתה משלם את הבדיקה,ההתקנה והציפ.

מתאים?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...