Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מאזדה לאנטיס 2002.

דולקת אצלי מנורה צהובה עם איקס וסמל של כרית אוויר בנוסף מהבהבת מנורה אדומה עם סמל של כרית אוויר.

מה זה יכול להיות?

פורסם

ככל הנראה מדובר על תקלה 47 כלומר - הנורה הימנית מהבבת לך 7 פעמים במהירות והשמאלית מהבבת באיטיות 4 פעמים אני מניח ..

זאת תקלה נפוצה שנובעת מבעיה בחיישן תפוסה במושב שליד הנהג .. לי באופן אישי הייתה בעיה כזו . הפיתרון שבגדול יש הוא להחליף את המושב אבל זה פיתרון יקר ומיותר .

יש חיישן שניתן לקנות מ EBAY שפשוט מאוד פותר את הבעיה הוא גורם לכיסא לחשוב שמישהו יושב כל הזמן וככה מעלים את הנורות ובזמן תאונה שתי הכריות אוויר יפתחו ( בעבר המטרה הייתה לחסוך בפתיחה של כרית אוויר בגלל שיקול כלכלי במקרה של תאונה ) אני אצרף קישור . פשוט תזמין ותחבר מתחת לכיסא אפ תצטרך עזרה אני אשמח להדריך אותך ת עבורי זה פתר את הבעיה

מצרף קישור:https://www.ebay.com/itm/AirBag-Passenger-Seat-Occupancy-Sensor-Bypass-Emulator-for-Mazda-6-626-323-MX5/273060741417?hash=item3f93b04129:g:acEAAOxy4YdTSDny

• תוכן חדש...