Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, נשרף לי הסאב של מאגנט, ה-ריפלקס 300

עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם משתלם לי להביא את הפיוניר 305C ולא לקנות לו תיבה אלא לשים אותו בתיבה של המגנט שהיא בנפח של כ 40 ליטר אם אני לא טועה, ויש לה פורט...

ועוד שאלה קטנה, האם לדעתכם המגבר הזה של לאנזר שיש לי (ואין באפשרותי לקנות מגבר חדש) יוכל להרים כמו שצריך את הפיוניר..

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2503&CatCode=410

תודה רבה לכל העוזרים..

ניב

לא חותם

פורסם

איך אתה בטוח שהוא נשרף לך?? שלחת אותו למעבדה שלהם? (זה לא עולה כסף!)

קורה שיש לו נתק במגעים...ואז הם מתקנים בחינם...

אם שלחת אותו כבר ואמרו לך שהוא שרוף זה משהו אחר..אבל אם לא, אז שלח אותו....

על התיקון לא יקחו לך כסף.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

היה לי כבר את ה"נתק במגעים" הזה.. תיקנו לי אותו..

עכשיו הסאב מחרחר.. אז אני יודע שהסליל נשרף...

לא חותם

פורסם

לא נכון...

אל תהיה בטוח...שמע לי שלח אותו..

לי יש בבית סאב שרוף של BOSS לדוגמא והוא שרוף, ואין לו כל צליל...אפילו לא חרחור...

וכשיש נתק יש גם חרחור לפעמים...זה לא חד משמעי...אבל אני היתי ממליץ לך לשלוח אותו לתיקון אליהם זה גם ככה בחינם...אתה גם יכול להגיע עצמאית לS.G בת"א...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שמע אולי אני אשלח לתיקון, אבל אני מתעניין ב305 של פיוניר..

אז השאלות עדיין אקטואליות...

תודה לעוזרים...

לא חותם

פורסם

מגבר טוב שיכול לנצל את הסאב, הנתונים של לאנזר מוגזמים אבל בכל זאת זה מגבר חזק יחסית שיגביר טוב מאוד את הסאב.

תוכל לשים את הסאב בתוך התיבה של המאגנט. למרות שעדיף לבנות תיבה יעודית לכל סאב ספיציפי!!

• תוכן חדש...