Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כמה שאלות לגבי טסט:

1. רישיון הרכב הנוכחי שלי (עשיתי העברת בעלות לפני כחודש) נגמר ב29 במרץ 2018. טרם קיבלתי מכתב בדואר שאני צריך לחדש את הרישיון ולגשת לטסט. זה תקין שעוד לא קיבלתי מכתב?

2. עדיין חובה שיהיה פח ברכב כדי שיעבירו את הרכב טסט?

3. האוטו במצב מכני ממש טוב. עיקר הליקויים זה מגב שחוק ואיזו נורה שרופה באחד הפנסים הקטנים מאחורה (לא של הלוחית רישוי). אפשר בכל זאת טיפים למה כדאי לי לשים לב כדי לסיים עם זה בפעם אחת?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אצלי בשני הרכבים לא בדקו שיש פח כבר כמה שנים.

אתה יכול לבדוק לבד דברים כמו אורות, איתות אבל יש גם אופציה לגשת למוסך לבדיקה לפני או שהוא מעביר לך את הטסט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אהלן חברים,

1. רישיון הרכב הנוכחי שלי (עשיתי העברת בעלות לפני כחודש) נגמר ב29 במרץ 2018. טרם קיבלתי מכתב בדואר שאני צריך לחדש את הרישיון ולגשת לטסט. זה תקין שעוד לא קיבלתי מכתב?

שים לב שגם אם לא קיבלת את הבקשה לחידוש בדואר, אתה יכול לשלם על החידוש ואז ללכת לעשות טסט - מספיק שייראו במקום של הטסט שביצעת את התשלום, אתה לא צריך לבוא עם הנייר עצמו. תוודא רק לפני ההגעה למקום שהם אכן רואים אצלם שביצעת את התשלום.

פורסם (נערך)

לא נכון - כאשר משלמים באינטרנט, עדיין צריך למכון לבוא עם טופס רישיון הרכב , גם אם אין עליו חותמת שהאגרה שולמה . אחרת איפה המכון יחתום על כשרות תנועה?

לכן הכי טוב זה לגשת לסניף סופר פארם שיש בו רישיומט, לשלם עם כרטיס אשראי של בעל הרכב ולקבל טופס מודפס במקום שכבר כתוב עליו "שולם".

https://www.gov.il/he/departments/Bureaus?OfficeId=48eaee91-0c97-4ef3-b364-50ae52e3b56f&categories=ea1db53b-5b87-40f9-ba8b-4bd9f6a5ffe4

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עיקר הליקויים זה מגב שחוק ואיזו נורה שרופה באחד הפנסים הקטנים מאחורה (לא של הלוחית רישוי). אפשר בכל זאת טיפים למה כדאי לי לשים לב כדי לסיים עם זה בפעם אחת?

להחליף מגב

להחליף נורות

לבדוק שלוחיות הזיהוי במצב תקין

שכל הנורות תקינות

שהצמיגים ללא סדקים ושהחריצים עמוקים מספיק

משולש, אפוד, פח

שלא תיכשל על השטויות הקטנות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ניתן לשלם באינטרנט ולאחמ"כ לגשת לכל סניף דואר ולהוציא רשיון בחינם שכבר רשום עליו שולם

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לא נכון - כאשר משלמים באינטרנט, עדיין צריך למכון לבוא עם טופס רישיון הרכב , גם אם אין עליו חותמת שהאגרה שולמה . אחרת איפה המכון יחתום על כשרות תנועה?

לכן הכי טוב זה לגשת לסניף סופר פארם שיש בו רישיומט, לשלם עם כרטיס אשראי של בעל הרכב ולקבל טופס מודפס במקום שכבר כתוב עליו "שולם".

https://www.gov.il/he/departments/Bureaus?OfficeId=48eaee91-0c97-4ef3-b364-50ae52e3b56f&categories=ea1db53b-5b87-40f9-ba8b-4bd9f6a5ffe4

בטסט האחרון אני ניגשתי עם ת.ז. השלי, ביטוח בתוקף וזהו.

את רישיון הרכב הם הדפיסו לי, שמצויין "שולם" עליו. (שילמתי באינטרנט)

פרנקופיל מושבע!

פורסם
חייב להגיד שמעולם לא היה לי פח ברכב ומעולם לא בדקו את קיומו באף טסט שעשיתי.. גם מעולם לא בדקו שיש לי משולש בתא מטען.. אפילו לא בדקו לי מעולם שהצמיג רזרבי קיים..

אסכם: ירכא.

פח מעולם לא בדקו וגם לא משולש.

כן בדקו לי, אפוד זוהר.

וכאשר היה לי טנדרון (רנו קאנגו) בדקו אם יש לי מטף כיבוי אש.

על אף שאני לא מבין למה טנדר חייב במטף ופרייבט לא, מטף זה דבר מאוד חשוב ואני בעד שלכולם יהיה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

חבר שלי הוכשל בטסט בדיוק על זה לפני כמה שנים.

פורסם

מניסיון של מספר שנים במספר רב של רכבים

במכון הרישוי דינמומטר בתל אביב בודקים

את המצאות כל האביזרים הנדרשים בהתאם לחוק.

כמו כן נבדקת תקינות הפעלת החלונות החשמליים ברכב.

באם קיימים מכוני רישוי שאינם מקפידים על קלה כחמורה,

אזי כמה רכבים לא תקינים מכנית מסתובבים בכבישי ארצנו

ומסכנים את האוכלוסייה.

פורסם
אהלן חברים,

כמה שאלות לגבי טסט:

1. רישיון הרכב הנוכחי שלי (עשיתי העברת בעלות לפני כחודש) נגמר ב29 במרץ 2018. טרם קיבלתי מכתב בדואר שאני צריך לחדש את הרישיון ולגשת לטסט. זה

תודה רבה לעוזרים!

גש לאחת העמדות בסופרפראם. בעזרת כרטיס אשראי של בעל הרכב ניתן לשלם ולהוציא רשיון חדש.

פורסם

כמו כן נבדקת תקינות הפעלת החלונות החשמליים ברכב.

מה פשר הגדלת הראש הפראית, שלא לומר ההפלצה הזאת?

ואם החלון לא תקין, הרכב לא עובר טסט? על איזה סעיף?

נכון שחלון שלא נפתח עלול להיות סכנה בטיחותית, אבל לא יכול להיות שמכון טסטים יבדוק דברים שמתחשק לו, ונשמע שהוא גם עלול להכשיל עליהם.

האם כך הדבר? ידוע לך? מאוד מעניין אותי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בטסט אחרון שאשתי ניגשה אילו.

חיפשו פח משולש וכל שטות שאפשר להכשיל.

מזל שיש הכל באוטו

המכון הטסטים זה שנמצא מול היכל נוקיה בתל אביב

• תוכן חדש...