Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן פאתפיינדר? (ג׳יפ עד 60K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה חגגתי שנה עם ניסאן טראנו 2002קצר וכבר תקפה אותי מחלת השדרגת.

התאהבתי בעולם השטח והטיולים, ומכאן בא הרצון לשדרג.

דברים שהייתי רוצה לשמור עליהם מהטראנו: אמינות, יכולות שטח.

דברים שהייתי רוצה לשפר: מזגן, נוחות ופינוקים, צריכת דלק.

לאחר סקירה קצרה ביד2 נתקלתי בכמה אפשרויות, אך הכי מסקרן אותי ניסן פאתפיינר.

אחרי שחרשתי על מבחני רכב בסרטוני יוטיוב ב3 שפות,עדיין חסר לי מידע לגבי האמינות שלו.

יש למישהו ניסיון כלשהו עם הג׳יפ הזה? תקלות נפוצות, מחולות ילדות וכו.

אשמח לכל מידע. תודה!

פורסם

למרות שזה קצת לא לוייאלי - נברת בפורום ניסאן בג'יפולוג? אני בטוח שממעבר זריז על ההודעות בעמוד הראשון תקבל מושג לגבי מחלות ידועות ונקודות תורפה.

מסתובב בפורום שלנו עוד איזה ברנש שמחפש עכשיו רכב שטח, אמר שרבים מהפ'תפיינדרים עברו החלפת מנוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינת יכולות שטח הוא נחות מהטראנו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

^מוכן לוותר קצת על יכולות שטח, בתמורה לנוחות, בטיחות ואבזור עדיף בהרבה.

למרות שזה קצת לא לוייאלי - נברת בפורום ניסאן בג'יפולוג? אני בטוח שממעבר זריז על ההודעות בעמוד הראשון תקבל מושג לגבי מחלות ידועות ונקודות תורפה.

מסתובב בפורום שלנו עוד איזה ברנש שמחפש עכשיו רכב שטח, אמר שרבים מהפ'תפיינדרים עברו החלפת מנוע.

גם אני שמתי לב שלהרבה מהפאתפיינדרים ביד2 הוחלפו המנועים. בגלל זה למעשה פתחתי את השרשור, לבדוק האם מדובר במשהו נפוץ.

לפי נסיונכם, על מה עוד כדאי לי להסתכל עם דרישות הבאות (לפי סדר יורד):

אמינות, תחזוקה סבירה, בטיחות, יכולות שטח, ביצועים, נוחות ואבזור.

מה שתפס לי את העין לבינתיים זה פאתפיינדר, דיסקברי3 (להבנתי תחזוקה יקרה מאוד ואמינות בסימן שאלה), פאג׳רו קצר, והאופציה הכי שפויה זה ויטארה 2008-2010.

הרכב צפוי לעשות כ10K בשנה, וישמש הרבה לטיולים בעונות המתאימות.

במה כדאי להתמקד והאם יש עוד אופציות שלא חשבתי עליהם?

פורסם

מה לגבי רקסטון? תמורה נהדרת לכסף.

באופן אישי לא הייתי מסתכל על הדיסקברי ובטח לא לפי סדר הדרישות שהצגת. מרגיש לי כמו רכב להרפתקנים בלבד.

הויטארה חייבת את כל הצלחתה לאלוהי האלקטרוניקה. מדהים מה ג'יפון בעל שלדה אחודה וללא סרן חי עם מהלך מתלים אפסי מצליח לעבור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה לגבי רקסטון? תמורה נהדרת לכסף.

באופן אישי לא הייתי מסתכל על הדיסקברי ובטח לא לפי סדר הדרישות שהצגת. מרגיש לי כמו רכב להרפתקנים בלבד.

הויטארה חייבת את כל הצלחתה לאלוהי האלקטרוניקה. מדהים מה ג'יפון בעל שלדה אחודה וללא סרן חי עם מהלך מתלים אפסי מצליח לעבור.

לגבי הויטרה, שמעתי על בעיות של בלוקי מנוע שנסדקים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...