Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני לפני קניית אוטו ראשון ואני רוצה להביא קוואליר קופה 99' מנוע 2.2 שמעתי מאנשים שהוא רכב מעולה ושווה להביא אותו.

יצא לי לראות שהמבחני ריסוק שלו לא בציון כל כך גבוה והיו כתבות שאומרות ככה וגם ההפך ונשמע לי מוזר שהמבחני ריסוק שלו בציון גרוע כי האמריקאיות הם רכבים חזקים במיוחד בשנים האלה.

מה אתם אומרים?

פורסם

מה אתם אומרים?

אני אומר... שתחזור על הבגרות בלשון והבעה. לפני שאתה "מביא" אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני אומר... שתחזור על הבגרות בלשון והבעה. לפני שאתה "מביא" אותו.

וואו אז אמרתי "להביא" ו..?

זה סלנג לא שפה לא נאותה אז תחשוב לפני שאתה כותב משהו.

וחוש הומור לא מצחיק?

מי ניסה להצחיק לא סיפרתי פה בדיחות

ואם באמת אתה מבין משהו בלשון והבעה אתה אמור להבין בין סלנג לשפה לא נאותה.

וגם יש דרך להגיד דברים עזוב את זה שלא עזרת יש דרך לבטא את מה שאתה רוצה להגיד אל תשכח גם שאני משתמש חדש.

פורסם

מהזיכרון העתיק שיש לי מהקוואליר (לא קופה אך עם מנוע זהה) שהייתה לאבי. מדובר ברכב בינוני --.

היה טוב רק לקווים ישרים (התנהגות כביש גרועה), וגם זה כשהיה תקין. (הוחלף מנוע ושופץ גיר, לפני 120K ק"מ)

היתרון היחיד שהיה לו באותה תקופה, המראה שלו לעומת המתחרות באותו המחיר.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

1. מדובר על רכב בן 20 כמעט, מה שהיה פעם מעולה לא בהכרח מעולה היום.

2. אני לא ראיתי כמעט מכוניות כאלו על הכביש, יהיה די קשה למצוא אחת באופן כללי ובטח שיהיה קשה למצוא אחת שמורה.

3. אמריקאיות חזקות יחסית (מבחינת בטיחות) בשנים האלו? החל מסוף שנות ה-90 לחוזק הפח אין הרבה משמעות, יש היום לא מעט מכוניות מיני וסופר מיני עם ציונים גבוהים במבחני הריסוק.

4. בעיניי, חשוב יותר שתרשום מה הדרישות שלך ומה התקציב, אולי נמליץ לך על רכב יותר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני כ-10 שנים הייתה בבעלותי קוואליר שנת 98 (לא קופה) אבל חלקו את אותו המנוע.

- רכב עצל ושתיין.

- מרווח כיאה לרכב אמריקאי.

- כבד ונמוך נותן תחושה של אונייה על הכביש יש כאלו שאוהבים יש כאלו שלא.

עקב פיצוץ רדיאטור הלך הראש מנוע ופה נגמרה ההיסטוריה שלי עם קוואליר.

בגיל 16 כשלא היה לי נסיון עם שום רכב זה היה נראה חלום, היום ברור שהרכב לא שווה שקל ויש אופציות הרבה יותר רלוונטיות ופרקטיות.

• תוכן חדש...