Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פורד פיאסטה ידנית שנת 2014 עם 75k ק"מ.

לאחרונה החלה תופעה כי לאחר ההנעה בבוקר (או פרק זמן ארוך אחר שבו הרכב נח) קורה שבעת שילוב המצמד בכוונה להתחיל תנועה אז הרכב מייצר ויברציות די חזקות, מזכיר מעט ויברציות של גיר רובוטי שלא במיטבו.

הויברציות האלו קורות פעם פעמיים לאחר ההנעה (בעת שילוב הילוך ראשון ותחילת נסיעה) ולא חוזרות יותר עד ליום שלמחרת.

האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

יש מה לחשוש?

פורסם

נתקלתי בזה ב-C3 שלי לפני כמה שנים.

שאלתי כמה מוסכניקים. חלק נאמר לי שהקלאצ' בימיו האחרונים, חלק נאמר לי שאני צריך לשים יותר גז..

התופעה הייתה בעיקר בחורף כשקר, בקיץ היה בסדר.

אחרי כמה זמן היה גם קשה להכניס להילוך ראשון ושני. גירוז של התיבת הילוכים עזרה קצת אבל חזר אחרי כמה זמן.

סחבתי עם זה משהו כמו שנתיים אולי יותר, הקלאצ' הלך לעולמו לאחר מכן ואחרי ההחלפה הרעידות נעלמו והכנסה להילוך תקינה.

זה מה שהיה אצלי, דומה לשלך, רק שלי זה קרה כשהרכב היה עם בערך 200K ולא 75K.

פורסם

היתה לי בספארק את אותה בעיה עד שהחלפתי קלאץ. כנראה שמדובר בקלאץ עייף, ולפי מה שהמכונאי אמר הקפיץ בפלטת הלחץ נהיה כל כך קשה וזו היתה הסיבה. אחרי ההחלפה דוושת הקלאץ נהייתה רכה באופן משמעותי. האם הדוושה אצלך קשה יחסית למכוניות אחרות?

• תוכן חדש...