Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עובד בארגון כשנה, שונא את העבודה שלי אך נכנסתי במהרה לעניינים ועושה רושם שהמון מרוצים ממני.

אני ביחסים מצויינים עם הבוסית שלי והיא מכוסחת עם הבוסית שלה. מאחר והן לא מסתדרות, נוצר לא פעם מצב שהביג-בוסית פשוט באה ומתערבת בעבודה שלי (אני לא אוהב את זה, אך משתדל שלא להראות את זה בשום צורה) ושאר הצוות, שגם לא מקבל את זה בצורה הכי נעימה.

מפה לשם, הביג-בוסית פונה אלי היום ואומרת שהשבוע אני והיא נכנסים לשיחה בנוגע ל"עניינים חשובים" וזאת לאחר שאתמול היתה לה שיחה מאוד טעונה עם הבוסית שלי, כ"כ טעונה שהצלחתי לשמוע את רובה מהחדר הסמוך - נאמרו דברים בסגנון של "אני מנסה להראות לך כיצד לעבוד נכון, אך אינני מצליחה ; זה נחמד ויפה שאת נותנת כאן הרבה שעות ומשקיעה המון, אך אינך מצליחה לתעל את ההשקעה הזו למקומות הנכונים ואז הכל נופל עלי". הבוסית שלי בתגובה אמרה לה שאם היא כ"כ לא מרוצה, היא מוזמנת לסלק אותה (כרוך בפיצויים של לא מעט שנים) וכאן פחות או יותר הסתיימה השיחה.

ה assumption שלי היא שהביג-בוסית הגיעה למסקנה שלהעיף את הבוסית שלי עשוי להיות קצת בעייתי, אז למה לא להאציל חלק אם לא את עיקר הסמכויות שלה אלי (אני די משוכנע שעל כך תהיה השיחה), דבר שעשוי להצטייר בצורה מאוד לא חיובית מבחינת הבוסית שלי ואולי יגרום לה לעזוב מרצונה. אני ממש לא רוצה להכנס לפינה הזו, מאחר ואני מאוד מעריך אותה ולא חושב כלל שמגיע לה היחס שהיא מקבלת כרגע, גם אם צורת העבודה שלה לא עולה בקנה אחד עם הציפיות של הביג-בוסית.

מה אנחנו יודעים על הבוסית שלי :

בת 50+, וורקוהולית (מאוד אוהבת את העבודה שלה, עד לכדי חוסר חיים מוחלט) - אוהבת לצאת ל"שטח" במקום לדגור על הכיסא, מה שהתפקיד שלה די מחייב, יכולה כל רגע לקום ולעזוב ולא יחסר לה דבר אך היא בוחרת ולהמשיך בשגרה הרעילה הזו (הכוונה להשתלחות של הביג-בוסית בה).

מה אנחנו יודעים על הביג-בוסית שלי :

בת 40+, הקטע העדתי משחק אצלה מאוד חזק (יתכן שיש לכך קשר לכאסח בין השתיים), סופר דעתנית ונוקשית שבין השאר מחפשת לה משת"פים שידווחו לה כיצד אחרים עובדים (פנתה אלי כבר בעבר, חיזל"שתי אותה בעדינות וגרמתי לה להבין שאינני מעוניין להכנס לפינות האלה) ; אני ממש לא מצליח לדמיין איך אני והיא מסתדרים בשוטף. כרגע זה עוד מסתדר כי יש עניין היררכי שהוא פחות או יותר ברור.

מה אנחנו יודעים עלי :

מתקרב ל 35, שונא את העבודה שלי אם כי משקיע בה לא מעט וגם מאוד מוערך, לא רואה את עצמי ממשיך בארגון עוד הרבה (ובתחום בכלל), אך מצד שני אין לי את היכולת לקום כל רגע ולעזוב.

הביג-בוסית כבר פנתה אלי בזמנו בנוגע לקידום בארגון ודחיתי את ההצעה בעדינות. מדובר במסלול שאני חייב לעבור בכדי שאוכל להכנס באופן רשמי לנעליים של הבוסית שלי.

העניין הוא שאני חושש שה"קידום" הזה בלתי נמנע ומאחר והיא לא מצליחה לסמוך על הממונה עלי, היא תצפה ממני (כנראה שגם יוצע שכר גבוה יותר) לסגור עבורה את הפינות ולהגיע למצב שגם "שובר" לא פעם את המילה של הבוסית שלי, מה שאולי, יגרום לה לעזוב מרצונה. לא בריא ולא פייר כלפיה ואני ממש לא רוצה לקחת בכך חלק.

אינני יודע איך הסירוב שלי יתקבל בעיני הביג-בוסית, אך נראה שאגיע למצב שאני הוא זה שיצטרך לקחת את הרגליים וללכת וזה גם לא מצב רצוי מבחינתי, לא בשלב זה לפחות (אני כן רואה את זה קורה בעוד שנה~).

אם יש לי ביקורת לא הכי חיובית כלפי מישהו בארגון, הוא כלפי הביג-בוסית וממש לא כנגד הממונה עלי, גם אם היא מוקרצת מ"חומר ישן" ו/או שצורת העבודה שלה איננה תואמת לרוח הארגון, דבר שלדעתי ממש לא נכון - אך אני בארגון כאמור רק שנה.

הו, חכמי וגדולי הפורום, כיצד הייתם פועלים אילו הייתם במקומי?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אני ממש לא מצליח לדמיין איך אני והיא מסתדרים בשוטף. כרגע זה עוד מסתדר כי יש עניין היררכי שהוא פחות או יותר ברור.....

הו, חכמי וגדולי הפורום, כיצד הייתם פועלים אילו הייתם במקומי?

ענית לעצמך.

בעבר הייתי בסיטואציה זהה לשלך ולא עשיתי את המהלך. לעובד אחר שהסכים לבצע את המהלך, עשו אח"כ מארב מתוכנן היטב, שלאחר מכן הוא הועף כמו טיל.

בסופו של יום, הגעתי לתפקיד בזכות עצמי ולא בזכות מסמרים ששמתי ברצפה לקולגות.

פורסם

אין דין ארגון אחד לארגון שני. לך עם מה שמרגיש לך נכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגדול אני מסכים עם ניר.

מצד שני, כמה אתה תלוי בעבודה הזו?

כמה אתה זקוק לה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בא לשיחה ללא הכנה

מקשיב לביג בוסית.

אם תעלה הצעה כזו או אחרת תגיד שאתה צריך לישון על זה להתייעץ עם אשתך / חברה שלך / מלא את מי שאתה רוצה.

סתם מסקרנות באיזה גודל של ארגון מדובר על כמה עובדים אחראית הבוסית ? הביג בוסית?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פשוט מאוד: אם אפשר, לא נשארים במקום עם יחסי עבודה רעילים. אם זה נקודתי בין שתיהן אז מילא, אם זה משהו גורף במקום עצמו, עדיף למצוא מקום אחר.

לגוף השאלה, תעשה מה שטוב לך, בלי כל ה"לאנעיםלי" הזה. תניח לרגע את הקונפליקט בין שתיהן בצד, ותחשוב האם מציעים לך תפקיד אמיתי בזכות הכישורים שלך, ואתה רוצה בו. אם כן, ואתה חושב שתצליח בו, לך על זה. מצד שני, אם אתה חושב שהמטרה היא רק לתקוע אצבע בעין לבוסית הישירה שלך, ורוב התפקיד יהיה פוליטיקה בין שתיהן, תברח כמו מאש (אלא אם אתה אוהב את זה, ונשמע שמאוד לא).

ד"א, באופן כללי רצוי שעובד יעשה מה שמבקשים ממנו. אם הבוסית הישירה לא עושה מה שאומרים לה, יש פה בעיה אמיתית. אם זה סתם ריב טפשי, אז יש בעיה ביחסי עבודה של הבוסית הגדולה, ואז, שוב, תברח כמו מאש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ד"א, באופן כללי רצוי שעובד יעשה מה שמבקשים ממנו.

חוץ ממצב שבו מבקשים ממנו לדגמן בחינם עבור מקום העבודה. ובמיוחד אם זה לא כתוב בהגדרת התפקיד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא מבין למה אתה מכניס את עצמך להתלבטות וסטרס לפני שבכלל שמעת מה יש לה לומר.

מסכים עם ישה. תגיע לשיחה, תשמע מה יש לה לומר, תאמר בנימוס שאתה צריך לחשוב על זה ואז - כשתדע בדיוק מה האופציות שלך - תחשוב ותחליט מה לעשות.

פורסם

אם אתה לא רוצה להיכנס לפינה הבעייתית אתה יכול פשוט לסרב.

הכן מראש תירוץ כלשהו בסגנון שאתה כרגע עסוק בלימודים / מצב משפחתי / או שקר כלשהו אחר שגוזל את הזמן והאנרגיה שלך ולכן אין לך כרגע אפשרות לקחת עוד אחריות.

• תוכן חדש...