Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ מאזדה cx5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חדשה כאן בפורום.

נוהגת כרגע על סיאט לאון 1.8 180 כס.

מעוניינת לעבור למאזדה cx5 מנוע 2 ליטר עם 165 כס.

רוצה לשמוע חוות דעתכם על חוזק המנוע? אני מחפש רכב חזק ושלא יצרח בעליות ירושלים עם מזגן על הרמה הכי גבוהה בחום יולי אוגוסט בישראל(:

כבר מספר חודשים עושה שיעורי בית על כל הגיפונים בקטגוריה ובסוף הגעתי למסקנה שהמאזדה יכולה להתאים. הדבר היחיד שמפחיד אותי זה שאני לא יתאכזב מהמנוע.

שאלה נוספת. למישהו יש ניסיון עם טרייד אין במאזדה? שמעתי שמועות שהם מורידים באזור 20k מהמחירון!! זה מטורף!

תודה לכל המגיבים

פורסם

רק קחי בחשבון שהמאזדה תהיה עגלה בהשוואה לסיאט. את מנוע ה 2.0 של מאזדה אפשר להשוות ל 1.2 של הלאון או ל 1.4 122 כוחות סוס. מניסיון, ה 1.2 של פולקסוואגן שווה ל 2.0 של מיצובישי אאוטלנדר על 150 כוחות סוס.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תרגישי ירידה ניכרת בביצועים לעומת הליאון, המנוע אטמוספרי וחלש בהרבה, בנוסף אופי פעולת המנוע אחר, את כוחו הוא מקבל בסל"ד גבוה לעומת הליאון שכוחו מתקבל בסל"ד נמוך.

הביצועים מקבילים לממוצע הג'יפונים/ רכבים משפחתיים.

מבחינת הביצועים יש לך את הסיאט אטקה שיכול להוות תחליף טוב והרכב טוב כשלעצמו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
רק קחי בחשבון שהמאזדה תהיה עגלה בהשוואה לסיאט. את מנוע ה 2.0 של מאזדה אפשר להשוות ל 1.2 של הלאון או ל 1.4 122 כוחות סוס. מניסיון, ה 1.2 של פולקסוואגן שווה ל 2.0 של מיצובישי אאוטלנדר על 150 כוחות סוס.

וואו...איזו השוואה... לא בטוחה שהיא ככ נכונה. בדקת לפי נתונים טכנים יבשים?

פורסם
תרגישי ירידה ניכרת בביצועים לעומת הליאון, המנוע אטמוספרי וחלש בהרבה, בנוסף אופי פעולת המנוע אחר, את כוחו הוא מקבל בסל"ד גבוה לעומת הליאון שכוחו מתקבל בסל"ד נמוך.

הביצועים מקבילים לממוצע הג'יפונים/ רכבים משפחתיים.

מבחינת הביצועים יש לך את הסיאט אטקה שיכול להוות תחליף טוב והרכב טוב כשלעצמו.

גיר dsg יבש עם 7 הילוכים כמו שיש באטקה- בקור להמון תקלות והרבה כסף שנשפך. כך שרכבים מקונצרן של פולקסווגן אני לא רוצה..

פורסם

באופן כללי הנסיעות שלי הן לא תובעניות ואני גם לא רוצה לטוס . בכל זאת כל כביש מצולם כאן וכל המדינה פקוקה. אבל רוצה להרגיש שהאוטו סוחב ולא מתאמץ כאשר הרכב בעליות עם 5 אנשים ומזגן.

פורסם
וואו...איזו השוואה... לא בטוחה שהיא ככ נכונה. בדקת לפי נתונים טכנים יבשים?

לא בדקתי לפי נתונים, בדקתי בעליות של חיפה עם חבר ברכב לידי.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
באופן כללי הנסיעות שלי הן לא תובעניות ואני גם לא רוצה לטוס . בכל זאת כל כביש מצולם כאן וכל המדינה פקוקה. אבל רוצה להרגיש שהאוטו סוחב ולא מתאמץ כאשר הרכב בעליות עם 5 אנשים ומזגן.

מנסיעת מבחן לא הייתה לו שום בעיה לעלות את חיפה בקלילות עם שולשה אנשים.

הרכב ממש לא חלש ונמצא בין הזריזים בקבוצת הג׳יפונים.

הכי טוב שתעשי נסיעת מבחן ותחליטי בעצמך.

אם זה לא יספיק לך אז יש פיג׳ו 3008 בנזין, אבל אני בספק שה-cx5 ירגיש לך חלש.

פורסם

תתכונני לירידה משמעותית בביצועים,המאזדה בסדר אבל יש גיפונים חזקים יותר כמו האטקה,3008,קוגה.

אם זה מתאים לך או לא..,פשוט תבצעי נסיעת מבחן.

פורסם

בהשוואה למחיר של המאזדה, באמת כדאי לשקול סיאט אטקה או אחותה התאומה פולקסוואגן טיגואן החדש. מבחינת מנועים, ה 1.4 150 כוחות סוס מנצח את המאזדה בגלל ייתרון המומנט. אבל אם מחפשים רק אמינות, המאזדה כדאית יותר, אבל בשבילך את גרסת ה 2.5 ליטר.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

בסיאט אטקה או פולקסווגן טיגואן כנראה תרגישי הכי בבית אבל אבזור הבטיחות שלהם לוקה בחסר.

גם המאזדה באותה הסירה ולמרות שמדובר ברכב מאוד מרשים, איכותי ונוח קשה לי להמליץ עליו בלב שלם.

פיג'ו 3008 בנזין פרימיום נשמע מתאים לדרישות וכן מציע אבזור בטיחות אקטיבי מקורי.

אם את יכולה לחכות מעט אז שווה להמתין לסקודה קארוק, סופרב ואוקטביה קיבלו אבזור בטיחות מלא ואני נוטה להאמין שגם הקארוק יקבל אותו, בעיני זה יהפוך אותו לאטרקטיבי יותר מהאטקה/טיגואן.

פורסם
בסיאט אטקה או פולקסווגן טיגואן כנראה תרגישי הכי בבית אבל אבזור הבטיחות שלהם לוקה בחסר.

גם המאזדה באותה הסירה ולמרות שמדובר ברכב מאוד מרשים, איכותי ונוח קשה לי להמליץ עליו בלב שלם.

פיג'ו 3008 בנזין פרימיום נשמע מתאים לדרישות וכן מציע אבזור בטיחות אקטיבי מקורי.

אם את יכולה לחכות מעט אז שווה להמתין לסקודה קארוק, סופרב ואוקטביה קיבלו אבזור בטיחות מלא ואני נוטה להאמין שגם הקארוק יקבל אותו, בעיני זה יהפוך אותו לאטרקטיבי יותר מהאטקה/טיגואן.

אני לא רוצה לחזור לקבוצת צמפיון בגלל תקלות מרובות בגיר.. לכן מחפשת חלופה אחרת. להגיד את האמת נושא הבטיחות פחות מעניין אותי. אני לא אוהבת את כל ההתערבות האוטומטית הזו בנהיגה...הסתדרו המון שנים בלי כל הטכנולוגיה הזו...(:

פורסם

הייתי הולכת על גרסת ה2.5 ליטר. אבל לא במחיר של 200 פלוס אלף...זה מוגזם מידי.

אטקה אני לא רוצה יש בעיות עם הגיר dsg

פורסם

הייתי אומר בנימוס שאתם לא קשובים לרצונות שלה.

צויין כבר שהיא לא מחפשת את אותם ביצועים של הרכב הנוכחי ומה שצריך זה בסה"כ רכב שיסחוב טוב בעליות של ירושלים .

לדעתי כל ג'יפון כמעט יכול לענות על הדרישות הבסיסיות האלו (מלבד אולי הקוראנים בגירסת ה-1.6 והקשקאי בנזין).

כל רכב דיזל בעל מומנט בריא ירגיש בסדר גמור, וזה אומר שגם ה-3008 דיזל והקשקאי דיזל יתאימו.

ה-CX5 מנוע 2L תרגיש גם בסדר ולא תתאמץ בעליות (גם אם הסל"ד יעלה, בידוד הרעשים הוא הטוב בקטגוריה ולמי אכפת מהסל"ד כל זמן שצריכת הדלק תשאר שפויה, ומניסיון היא אכן שפויה).

ה-3008 בנזין תהיה זריזה יחסית אך גם יקרה מידי לטעמי בגירסת הפרימיום (ואולי אפשר להסתפק בגירסת האקטיב).

מה שבטוח (וחבל שממשיכים להציע לה) הוא שהיא לא מוכנה לשמוע על רכבי VAG לאחר הניסיון שלה עם הלאון!

לגבי טרייד אין שמעתי שניסאן ממש בסדר בטרייד, מאזדה וטויוטה ידועים כלא אטרקטיבים בגיזרה זו.

הכי טוב למכור לבד, מאמין שלאון FR תהיה דיי מבוקשת.

• תוכן חדש...