Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע MANNOL LEXUS TOYOTA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטויוטה שלך לא בררנית יותר מדי בנוגע לשמן המנוע, שים שמן סינטטי מלא 5-30 שעומד בתקן API SM או SN וסע לשלום.

לא מכיר את השמן הזה ובטח שלא הייתי מסתנוור מהאריזה שלו שאני כלל לא בטוח שהכיתוב עליה הוא אמת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי חיפוש קטן במרשתת מדובר בחברה גמרנית, כנראה המוצר בסדר.

אבל השאלה אם אתה צריך תקן של c2.

יש מצב שתוספי השמן האלה יפגמו במנוע,תנסה להיצמד להוראות היצרן בבחירת שמני מנוע

פורסם (נערך)

אני סולד לכיון יורול 5W30 PLX, שמעתי עליהם רק דברים טובים, מצד שני כמעט כל ה5W30 הסינטטי מלא עם התקנים של הC2 C3 A3 וכו' ומצד שלישי היצרן דורש 10W30 SL CF.. אז במה כן יפגעו במנוע?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

יש את שמן ששמים בלקסוס שזה 5/30 סינטטי מלא.

תראה אם רשום את אותם התקנים.

אינני יודע איזה תוספים שמים לשמנים בתקן של c2.

אבל בהתחשב שמדובר שמנים שמתאים למנועים אירופאים והרכב שלך יפני.

פורסם

אתה מסתנוור מהמותג. שמן מקורי של לקסוס לא הופך אותו להיות השמן הטוב בעולם לטויוטה שלך, סביר להניח שזה כנראה השמן הזול ביותר שלקסוס מצאה שעומד במפרט הטכני המינימלי שהרכבים שלה צריכים והוא נארז לבקבוקים וממותג כשמן המקורי, זה הכל. רצית לראות איך נראה וכמה עולה שמן לקסוס מקורי? בבקשה.

אם הייתי רוצה להשקיע, בעיקר כדי להשקיט את ה OCD בנוגע לתחזוקת הרכב ולא כי זו בחירה רציונלית של שמן, הייתי מעדיף בכל רגע נתון שמן של רוייאל פרפל או מוטול מסדרה 8 על פני השמן ה"מקורי".

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

ממש לא מסתנוור ממנו רק רוצה לדעת את התקן שלו, היורול 5W30 OPTENCE לדעתי נותן את הכי תמורה לכסף ולכן אני רוצה לדעת אם התוספים A3 C3 SN ושאר הירקות יכולים לעשות נזק למנוע שלי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

היורול PLX שנמכר ב 100 שקלים ל 5 ליטר יהיה די והותר לטויוטה שלך, היא ממש לא צריכה יותר מזה.

אין שום בעייה לשים שמן בתקן SN ברכבך.

• תוכן חדש...