Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מיטו 2010 שנפער חור בבטנת הגלגל שלה בדיוק בשליש האחרון זה המקביל לטמבון הקדמי.מחיר חלק כזה חדש עומד על כ 1700 ש"ח לפני מע"מ במוסך היבואן.אני חושב להזמין מחו"ל ולחסוך כמה שקלים. השאלה היא האם זה משהו שניתן לסחוב איתו מספר שבועות? בשביל מה בכלל הוא שם?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

חוץ ממה שהחבר מעלי רשם יש גם משמעות לחצץ שעף מהגללגל ויפגע בציפוי הפנימי ויוביל לחלודה ולכיעור הכנף בלחיצות שילחצו מבפנים

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אוקי, אז אני מבין שזה חלק שדורש החלפה. ברור.

השאלה האם מבחינה מכנית זה משהו שיגרור איתו עוד בעיות או שאפשר להמתין לחלק שיגיע מחו"ל?

פורסם

לא יקרה שום דבר עד שיגיע החלק

בטווח הארוך מאד יהיה אולי בלאי

נסעתי ברכב באותו מצב ואפילו כנראה יותר גרוע שנים ארוכות והכל בסדר

בהצלחה

רמי

פורסם

זה לא משהו שאי אפשר לנסוע בלעדיו. אתה יכול בהחלט למשוך כמה שבועות במצב הנוכחי, נסה להתרחק משלוליות ושבילים עד כמה שניתן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוקי. תודה רבה, נכון לעכשיו לא הצלחתי לאתר חלק כזה זמין בחו"ל שנשלח לארץ. והמחירים שם ממש מגוחכים. באיזור 30$ לחלק.

נראה אולי אמתין לאיזה יום שימשי ואנסה להחלים על החור חתיכת פלסטיק ע"מ לאטום אותו.

פורסם
תנסה מפירוק.
גם רעיון. למרות שאני סקפטי לגבי חלקים לאלפות מפירוק. אבל ננסה בכל זאת בשבוע הבא.

Sent from my X9006 using Tapatalk

• תוכן חדש...