Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאת כאלו בתקציב שלך? הזולות בהן עולות 80k...

מעלה תקציב בעקבות המלצות פה.

כן זה יוצא איזור ה80.

שוב שאלה איך מבחינת אמינות \ עלות טיפול \ ביטוח וכו

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי. ועכשיו אני מנסה להבין מה חשוב לך ברכב? הנראות? כוח? ביצועים? אחיזה? צריכת דלק? אבזור? אחזקה זולה? ( אל תגיד כולם ביחד - כי בחירת דבר אחד, פוגעת באחר ).

פורסם
אוקיי. ועכשיו אני מנסה להבין מה חשוב לך ברכב? הנראות? כוח? ביצועים? אחיזה? צריכת דלק? אבזור? אחזקה זולה? ( אל תגיד כולם ביחד - כי בחירת דבר אחד, פוגעת באחר ).

1 נראות

2 כמות זמן במוסך

3 עלות תחזוקה

פורסם

אל. באמת, פשוט אל.

אם אתה לא מבין שעלות האחזקה של כל אחת מהמכוניות האלה תהיה גבוהה יחסית למכונית עממית רגילה (פי 1.5-2), אל תיכנס לזה.

אם אתה מחפש לחסוך כסף, אל תיכנס לזה.

אם אתה מחפש אמינות, אל תיכנס לזה.

המכוניות האלה הן מכוניות שקיבלו טכנולוגיות יחסית חדשות ולא מאוד מוכחות, בטח ובטח שבשנות הייצור הראשונות שלהן (למעט ה-A3, שמיוצרת כבר כמעט 20 שנה), וכפועל יוצא הן ככל הנראה יהיו פחות אמינות מכל מכונית עממית באותו תקציב. וזה מבלי להזכיר בכלל את העובדה שהן יהיו גם זקנות הרבה יותר.

העצה שלי - עזוב. קנה מכונית עממית שנראית מגניב, אבל בעלת טכנולוגיות מוכחות ככל האפשר - כמו יונדאי וולוסטר, הונדה סיוויק האצ'בק או קיה פרו-סיד וכו'.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם תמשיך ותעלה את התקציב, אולי תוכל למצוא אינפיניטי g37. אבל זו משאבת דלק רצינית, והיא גם תהיה די ישנה.

מה זה ספורטיבי בשבילך?

האינפיניטי מתחילה ב80,000 ש"ח לרכב שאינו שבור.

נמכרת מעל המחירון בשנתון 09-10

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

V40 בשנים שנכנסות בתקציב מגיעה עם גיר פאוורשיפט רובוטי כמו בפוקוס, וגם מנוע אקובוסט, עדיף להימנע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אל. באמת, פשוט אל.

אם אתה לא מבין שעלות האחזקה של כל אחת מהמכוניות האלה תהיה גבוהה יחסית למכונית עממית רגילה (פי 1.5-2), אל תיכנס לזה.

אם אתה מחפש לחסוך כסף, אל תיכנס לזה.

אם אתה מחפש אמינות, אל תיכנס לזה.

המכוניות האלה הן מכוניות שקיבלו טכנולוגיות יחסית חדשות ולא מאוד מוכחות, בטח ובטח שבשנות הייצור הראשונות שלהן (למעט ה-A3, שמיוצרת כבר כמעט 20 שנה), וכפועל יוצא הן ככל הנראה יהיו פחות אמינות מכל מכונית עממית באותו תקציב. וזה מבלי להזכיר בכלל את העובדה שהן יהיו גם זקנות הרבה יותר.

העצה שלי - עזוב. קנה מכונית עממית שנראית מגניב, אבל בעלת טכנולוגיות מוכחות ככל האפשר - כמו יונדאי וולוסטר, הונדה סיוויק האצ'בק או קיה פרו-סיד וכו'.

המטרה היא לקנות את הטוב ביותר מבין אלה שדיברנו עליהן.

ידוע שטיפולים יעלו יותר מרכב רגיל..

שוב אני פתוח להצעות - אם כדאי להגדיל את התקציב עוד - סבבה

רוצה ס"כ להגיע למקום של best ratio of price\value

ושוב תודה.

פורסם

אתה מתפזר לכל הכיוונים (ואני אומר את זה כדי לנסות לעזור לך, לא כדי לרדת עליך חלילה).

בהודעה הקודמת אמרת שאתה רוצה קודם כל נראות, אחרי זה אמינות (זמן במוסך) ואחרי זה עלויות תחזוקה, עכשיו אתה רוצה VFM.

תיסגר על מה באמת חשוב לך, תגדיר תקציב. אבל באמת תגדיר. לא 50 ואז לקפוץ ל-80 ואז להעלות עוד. איפה נעצור? ב-120? 250?

אחרי זה תחליט מה חשוב לך באמת (ואין בעיה שזה יהיה עיצוב או משהו שאנשים יחליטו שזה "פוזה" או "ילדותי"), ומשם נתקדם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1) לבחור מספר דגמים שהם יותר מסתם רכב (גם מבחינת נסיעה וגם מבחינת נראות) - 80-90אלף

2) מבין הדגמים שנבחר לבחור את אלו שפחות יראו מוסך ותחזוקתם תעלה פחות (ביחד רק בדגמים שבחרנו - לא ביחס לרכב רגיל)

פורסם

ג׳ולייטה 1.4 טורבו וגולף 1.4 הן מכוניות לא בעייתיות מבחינת אמינות.

ג'ולייטה 8-9 שנים מיוצרת בצורתה הנוכחית,כך שכל התקלות הראשוניות כבר תוקנו.

האינפיניטי זו הבחירה שלי לרכב חזק בגודל מלא, אבל צריכת דלק וטיפולים במורשה יעלו המון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה רבה, אז ג'ולייטה IT IS

מתחיל לחפש - אם מכירים מישהו שמוכר או מגרש מומלץ - אשמח אם תשלחו הודעה פרטית

שוב תודה!

פורסם
תודה רבה, אז ג'ולייטה IT IS

מתחיל לחפש - אם מכירים מישהו שמוכר או מגרש מומלץ - אשמח אם תשלחו הודעה פרטית

שוב תודה!

תחפש פרטית.

או בטרייד אין של היבואן.

זה רכב שיש שמחשיבים אותו לספורטיבי-מה שיש במגרשים זו לא מציאה עלול להיות רכבים שעברו תאונות/החלפות טורבו וכו'.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תחפש פרטית.

או בטרייד אין של היבואן.

זה רכב שיש שמחשיבים אותו לספורטיבי-מה שיש במגרשים זו לא מציאה עלול להיות רכבים שעברו תאונות/החלפות טורבו וכו'.

איך מגיעים לטרייד אין של יבואן?

פורסם

הטרייד אין שעובד עם היבואן הוא אוטודיל. אפשר למצוא שם מציאות, אבל חשוב לקחת לבדיקה במכון שאתה בוחר.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

• תוכן חדש...