Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, ברשותי קיה ריו בצבע כסוף מטאלי ורציתי לדעת מהו קוד הצבע לרכב. מתחת לדלת מצאתי את הנתונים הבאים, יכול להיות ששכחו לכתוב/לחרוט לי את קוד הצבע?

IMG_20171225_200431.jpg

אגב לפי התמונה, לחץ האוויר בארבעת הגלגלים צריך להיות 32 אני צודק?

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם

קוד צבע יכול להופיע מתחת למכסה מנוע או מתחת לתחתית תא מטען כמו כן גם אמור להופיע בספר רכב על גבי מדבקה.

לגבי ל"א אכן, אך קח בחשבון שהמנוע מקדימה אז מומלץ למלא מעט יותר בקידמיים, כמו כן ל"א שצויין הוא על צמיד קר, על צמיד חם יש למלא 10% יותר.

כלומר לאחר נסיעה אפילו קצרה תצתרך למלא קדמיים 35-36 אחוריים 34-35

פורסם

עושה רושם שקוד הצבע שלך הוא U4G, לפי הקטלוג של הריו.

חיפוש זריז ברשת עם הצבע הזה הביא לתמונה המצ"ב.

מקווה שעזרתי

ללא שם.jpg

Screen Shot 2017-07-31 at 5.34.57 PM.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קוד צבע יכול להופיע מתחת למכסה מנוע או מתחת לתחתית תא מטען כמו כן גם אמור להופיע בספר רכב על גבי מדבקה.

לגבי ל"א אכן, אך קח בחשבון שהמנוע מקדימה אז מומלץ למלא מעט יותר בקידמיים, כמו כן ל"א שצויין הוא על צמיד קר, על צמיד חם יש למלא 10% יותר.

כלומר לאחר נסיעה אפילו קצרה תצתרך למלא קדמיים 35-36 אחוריים 34-35

עושה רושם שקוד הצבע שלך הוא U4G, לפי הקטלוג של הריו.

חיפוש זריז ברשת עם הצבע הזה הביא לתמונה המצ"ב.

מקווה שעזרתי

תודה על העזרה, לא מצאתי פרטים רלוונטים מתחת למכסה המנוע או בחתית תא המטען ובניירת הרכב וברישיון כתוב רק צבע כסוף מטאלי. אבל! לפני 10 דקות מצאתי את האתר הבא: https://kia-israel.co.il/color-code - שבודק מהו קוד הצבע של רכבי קיה לפי מספרי רישוי :lol:.

הקוד שהתקבל בשבילי הוא: 3D/HU. עכשיו כשיש לי את קוד ואני רוצה לקנות ערכת צביעה אישית באינטרנט, אני לא מוצא שום תוצאות שמכירות את הצבע הזה. חיפשתי באיביי בעיקר. מישהו מכיר ויכול להגיד מאיפה כדאי להזמין? תודה שוב לעוזרים.

• תוכן חדש...