Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נסעתי היום עם האוטו ושמתי לב שהשעון הדיגיטלי שממוקם מעל פתחי המזגן לא עובד בכלל. שאר צרכני החשמל עובדים כרגיל (אור מצת סיגריות, תאורת לוח שעונים, אורות, מפשיר אדים אחורי, מזגן וכ').

אשמח לקבל עצות לפיתרון הבעיה.

תודה מראש

גיא.

פורסם

יש לו בעיה נפוצה שהוא פשוט רופף קצת לפעמים בחיבורים (אם מצת וכו' עובדים אז זה בטוח לא הפיוז).

תפרק שני פלסטיקים החוצה בעדינות משני הצדדים (ראה תמונה), מתחתם יש שני ברגים, תפרק אותם, תמשוך את הפאנל קצת החוצה ותבדוק את מצב החיבורים של השעון...

car-clock.JPG

...Carpe Diem

פורסם

יתכן מאוד שהשעון פועל ורק הנורה שרופה ולכן אינך רואה את תצוגת השעון.

יש לפרק השעון, כפי שהוסבר קודם, מאחור ניתן להוציא את בית הנורה. הפעל מתג הצתה והאר לתוך החור שבו היתה בית הנורה עם פנס יד. אם אתה רואה את תצוגת השעון פועלת אז רק הנורה שרופה ויש להחליפה. בחלק מהדגמים יש צורך בהחלפת נורה מכלל עם בית הנורה (הנורה מולחמת אל הבית).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יתכן מאוד שהשעון פועל ורק הנורה שרופה ולכן אינך רואה את תצוגת השעון.

יש לפרק השעון, כפי שהוסבר קודם, מאחור ניתן להוציא את בית הנורה. הפעל מתג הצתה והאר לתוך החור שבו היתה בית הנורה עם פנס יד. אם אתה רואה את תצוגת השעון פועלת אז רק הנורה שרופה ויש להחליפה. בחלק מהדגמים יש צורך בהחלפת נורה מכלל עם בית הנורה (הנורה מולחמת אל הבית).

אני חייב להוסיף גם לי זה קרה 2 נורות קטנות עולות 5 שקל ללא בית נורה..רפי הנורה שם לא מולחמת היא כמו פלאג, בדוק ! מסיבבית את הבית נורה קצת הוא יוצא ופשוט מושכים את הנורה ומחליפים לחדשה (בזהירות כמובן) ומניסיון מהפיאט היקרה שלי :ladysman:

Suzuki Jimny

פורסם

תודה על התשובות, עזרתם לי מאוד! אני יבדוק את העיניין ביום שבת הקרוב. אגב, הפאנל הזה מתפרק יחד עם הפתחים של המזגן והלחצנים של המגב האחורי ושל המפשיר אדים או איך זה הולך שם?

פורסם
תודה על התשובות, עזרתם לי מאוד! אני יבדוק את העיניין ביום שבת הקרוב. אגב, הפאנל הזה מתפרק יחד עם הפתחים של המזגן והלחצנים של המגב האחורי ושל המפשיר אדים או איך זה הולך שם?
attachment.php?attachmentid=26485

כל החלק שצולם כאן יוצא בחתיכה אחת מקסימום תבוא אליי אני יעזור לך

Suzuki Jimny

פורסם

ל-STIO אל תדאג, זה אחד מהדברים שמתפרקים הכי בקלות... רק תיזהר על הפלסטיקים תפתח אותם מאוד בעדינות שלא ישברו לך...

...Carpe Diem

פורסם

שאלה נוספת..

קודם כל אם יש שמש ישירה על השעון רואים את התצוגה שלו. פירקתי את הפאנל, הוא יצא החוצה אבל הנורה לא יוצאת! זה מרובע שחור שסובבתי אותו והוא לא יוצא החוצה. בזמן ניסיון פירוק הנורה השעון נדלק והתכבה לאחר 2 שניות. יש למישהו עצות איך אני פותר את הבעיה או מוציא את הנורה?

תודה מראש.

פורסם

אגן אם האור נדלק סימן שהמגע שם רופף... תנסה לחזק את המגע בעדינות, ולראות אי הוא מתחבר ומה אתה עושה שגורם לזה להידלק וכך תוכל לסדר... לא יצא לי לפרק את המנורה אז אינני יוןדע איך...

...Carpe Diem

פורסם

כל בית הנורה השחור יוצא ברבע סבוב נגד כוון השעון והוצאת הבית.

הנורה נדלקה רגעית כי היא תקולה.

אם זה בית נורה שחור מקורי, אז הנורה יוצאת במשיכה מתוך הבית וניתנת להחלפה בנעיצה אל הבית.

פורסם

תודה לכולכם על התשובות!

התקלה תוקנה. נסעתי לבן דוד שלי שיש לו חנות לאביזרי רכב עם הפאנל מפורק כבר, הוא בא והוציא את הנורה עם פלאייר ושם נורה חדשה. אני הרכבתי בחזרה את הפאנל, הפעלתי את מתג ההצתה והשעון עובד. כיוונתי אותו וזהו. עלות "הנזק": 5 ש"ח.

פורסם
תודה לכולכם על התשובות!

התקלה תוקנה. נסעתי לבן דוד שלי שיש לו חנות לאביזרי רכב עם הפאנל מפורק כבר, הוא בא והוציא את הנורה עם פלאייר ושם נורה חדשה. אני הרכבתי בחזרה את הפאנל, הפעלתי את מתג ההצתה והשעון עובד. כיוונתי אותו וזהו. עלות "הנזק": 5 ש"ח.

אמרתי לך, סט מנורות 5 ש"ח תתחדש :)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...